Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
kızlar çok üzgünüm adetim 7 gün gecikti,dün test yaptım negatifti.olsaydı çıkardı kesin.henüz adette olmadım ne bu yaa:çok üzgünüm:

Canım bazen olabiliyor böyle gecikmeler. Vardır bunda da bir hayır. Daha çok gecikirse bir doktora görün derim. a.s. Allah gönlüne göre versin. :Saruboceq:

merhaba ben hamileligimi dün ögrendim adetimden 5 gün önce evde idrar testinden cok mutluyum ikinci cocugum olcak allah herkeze nasip etsin

merhaba ben hamileligimi dün ögrendim adetimden 5 gün önce evde idrar testinden cok mutluyum ikinci cocugum olcak allah herkeze nasip etsin

Canım çoook sevindimmm. :teytey: Tebriklerrrrrrr :hooray: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Eğer adetin her ay düzenli geliyo ise 3 gün gecikmesi normal değildir canım..

Yarın sabah ilk işin test yapmak olsun...Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.

Darısı başımıza inş.

hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar..ilk öğrendiğiniz zamanlar ateşiniz kaçtı ..benim 6 gündür yüksek ve adtime daha 1 hafta var..bu ay birde klomen kullandımm..ne oluy cevap

benim reglime 3 gün var yanii burda bir çok kişinin regline 3 hatta 5 gün kala test yaptırıp olumlu sonuçlar aldığını okudumm... yarın bende yapıcamm. inşllaah benimde ii bir sonuç çıkar.. sizlerle paylaşırımm..

İnşallah pozitif çıkar canım. Bizlere de haber vermeyi unutma. Pozitif çıkarsa anketimizi de oylarsın artık.. :teytey: :teytey:

arkadaşlar reglime 1 gün kala yaptımm..sonuç pozitif... umarım sizlerde en kısa zamanda sevinirsiniz...

arkadaşlar reglime 1 gün kala yaptımm..sonuç pozitif... umarım sizlerde en kısa zamanda sevinirsiniz...

Canım tebriklerrrrrrrr. :hooray: :hooray: Anketimizi de hemen oylamışsındır artık. hihoyyyt Allah sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

teşekkür ederim canım yaptınmı testinii.. sabırsızlıkla bekliyorumm umarım hayırlı haberler verirsin..:CüvCüv:

canım ben tam adet olmam gereken gün yaptım ve pozitif rabbiminş sizlerde en yakın zamanda yaşatır bu duyguyu

canım ben tam adet olmam gereken gün yaptım ve pozitif rabbiminş sizlerde en yakın zamanda yaşatır bu duyguyu

amin canım.. ikimizde aynı ay hamile kaldıkk.. çok güzel yaaa...sizinde hayırlı olsun..

Hamişleri tebrik ediyorum. Kızlarrrr hangi testi kullandınız yazabilir misiniz markasını? Şu erken gebelik testleri mi yoksa ucuzlarından mı?

ben 8 gün kala öğrendim ilk beş dakikada çıktı ama silikti. saatler geçtikçe çizgi belirginleşti. ucuz testlerdendi. ama oğlumu erken doğum nedeniyle kaybettim... şimdi yeniden düşünüyorum inşallah ben ve isteyen herkes çift çizgiyi en kısa zamanda görür.

Tebrikler canım. :hooray: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: Darısı isteyen herkesin başına. :teytey:

Canım üzüldüm , bebeğini kaybetmişsin. :teselli: :çok üzgünüm: Allahım inşallah yeniden bağışlar ve sağlıkla kucağına alabilirsin dilerim. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…