kızlar çok üzgünüm adetim 7 gün gecikti,dün test yaptım negatifti.olsaydı çıkardı kesin.henüz adette olmadım ne bu yaa:çok üzgünüm:
merhaba ben hamileligimi dün ögrendim adetimden 5 gün önce evde idrar testinden cok mutluyum ikinci cocugum olcak allah herkeze nasip etsin
merhaba ben hamileligimi dün ögrendim adetimden 5 gün önce evde idrar testinden cok mutluyum ikinci cocugum olcak allah herkeze nasip etsin
benim reglime 3 gün var yanii burda bir çok kişinin regline 3 hatta 5 gün kala test yaptırıp olumlu sonuçlar aldığını okudumm... yarın bende yapıcamm. inşllaah benimde ii bir sonuç çıkar.. sizlerle paylaşırımm..
arkadaşlar reglime 1 gün kala yaptımm..sonuç pozitif... umarım sizlerde en kısa zamanda sevinirsiniz...
:lepi::lepi:canımmm tebrik ederim çok sevindim ben okuyunca çok duygulanıyorum harika yahihoyyythihoyyyt inşaallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur çok mutlu olursunuz allah daima yar ve yardımcınız olsun sabah ilk idrarımla bende yapacağım size sonucu haber veririm umarım hepimiz için :lepi:hayırlısı ne ise o olurr
canım ben tam adet olmam gereken gün yaptım ve pozitif rabbiminş sizlerde en yakın zamanda yaşatır bu duyguyu
canım ben tam adet olmam gereken gün yaptım ve pozitif rabbiminş sizlerde en yakın zamanda yaşatır bu duyguyu
ben 8 gün kala öğrendim ilk beş dakikada çıktı ama silikti. saatler geçtikçe çizgi belirginleşti. ucuz testlerdendi. ama oğlumu erken doğum nedeniyle kaybettim... şimdi yeniden düşünüyorum inşallah ben ve isteyen herkes çift çizgiyi en kısa zamanda görür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?