- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Bu idrar testlerine guven olmuyor.
Gecen ay yaptim pozitif cikti kanda negatif cikti..
Bu ay adetim 4 gun gecikti hergun test yaptim hep negatif cikti sadece bi markada cok silik gormustum ve kan testi yaptirdim suan 5+2 hamileyim..
Insalla hamilesindir cnm :)
Ben yurtdisinda yasiyorum turkiyede bu testler varmi bilmiyorum ama internette felan var.
Negatif gosteren First response, cizgiyi gosterende Crystal clear.
Insallah canim, burda insan aile gibi oluyor cunku birbirimizi en iyi bizler anliyoruz..
Bnm 3 ay once dusugum oldu simdi sabah aksam dua ediyorum bu sefer sag salim kucagima alayim diye..
merhaba kızlar ben kendimi bildim bileli 32 günde bir olurum adet... arada 30 günde biroldugumda olurr...kısacası bat tarihimden iki gün önce yada iki gün sonra olurum...
gecen ay 9 gün gecikti adet oldum..
bu ayda bugun itibariyle 5 gün geciktii... 2 gün önce test yaptım negatif.. eger bebek yoksa neden adet olmuyorum... yada bebek varsa neden silikte olsa 2. çizgi görünmüyor.. off günde 20 kez wc ye gidiyorum adet oluyormuyum diye
canım erken yapmışsın testi.genelde adet tarihinde 10 gün sonra belli oluyor.nadir adetten önce öğrenen.bünye meselesi geliba.benim arkadaşım adet traihinden 2 gün önce baktı ikinci çizgi silik çıktı.1 gün sonra tekrar baktı ikinci çizgi koyu bir kırmızı şekilde çıktı.beklemek istemiyorsan kan tahlili yaptır.çabuk ve kesin sonu. alırsın.inşallah hamilesindir canım:)
aynen canım bende sabahtan beri tuvaleti su yolu yaptım.. yoksa gelsin kırmızılar diyorum, beklemek felaket stresli..
kızlar benimde dün kahverengi bi akıntı geldi.korunmayı bıraktığımızdan beri adetim düzensizleşti.eylül ayında 8 gün geç geldi.ekimde hiç adet olmadım kasımın 2 de adet oldum.dünde kahve rengi akıntı gördüm.bugünde tam kahverengi değil daha açıksütlğ kahve renginde anlamadım.bana bilgilendirirmisiniz acaba.adet belirtisi midir bu.haa bu arada dün sol kasığım çok sancıdı iğne batar gibi oldu.sanki içimden birşeyleri asılıyorlarmış gibi.böyle göbek deliğime doğru hissediyordum bu şeyi.yürütmüyordu.ve kocaman bi karnım vardı.ne bu şimdi.adetmi oluyorummm.böyle şey yaşamamıştım hiç.göğüslerimde dolgunlaştı ama acımıyor.normalde adet dönemimde çok acır göğüslerim.lütfen bana yardım edin arkadaşlar..
canım stres yapma, adetin geciktiyse hamile olma şansın var demek ki, bir de kan testi yaptır bakalım, kaç yaşındasın ki neden menepoza giresin.
çok kötü demiiiii böle beklemek
snein kaç gün gecikti cnm:)
28 yaşındayım canım ama artık menepoz yaşı çok düştü.martta hamile kalmıştım 2.5 aylıkken kalbi durdu.kürtajdan beri düzenim bozuldu yumurtladığımı bile sanmıyorum.adetlerim çok az oluyo kahverengi gibi ne bileyim saçma sapan fikirler geliyo aklıma.
Iyi akşamlarrr
benimde reglim 3 gün geciktii her ay düzenli 30 günde bir olurum hala bişey yok inşallah bebişş vardırrr
nasıl belşrtiler olması gerekiyorrr
cnm hiç idrar testi yaptınmı
kızlar bir şey sorucam, benim adetim düzenli 28 günde bir oluyor ama bazen adetten önce lekelenme oluyor 2 gün sonra da adet başlıyor. ben yumurtlama günü için o lekelenmenin olduğu günü mü saymalıyım, genelde öyle diyorlar ama sizin var mı tecrübeniz, acaba ben yanlış mı yapıyorum,(bir de ovulasyon testi olarak ne tavsiye edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?