merhaba arkadaslar sızlere bı sorum olacak
ben 22 yasındayım. Gecen ay 10 ekımde hastalandm 4 gun surdu. 15 ekımde sevgılımle ılıskıye gırdık. Bu ay otomatık hesaplayıcılarla hesapladıgımda ayın 7 ya da 8 ınde reg olmam gerektıgını ve yumurtlama donemımın 19-24 tarıhlerı arasında oldugunu soyledı.
Dun bı gebelık testı yaptım negatıf cıktı. Buna ne kadar guvenılır bılemıyorum.
Bır de arkadasım yere sırt ustu uzan bacaklarını karnına dogru cek ve yumurtalıklarını kontrol et sert ıse gebelık oranı yuksektır dedı. Uyguladım ama anlamak oldukca zor. Sanırım benım kı sert. Bunun dogruluk payı nedır bı bılgınız var mı?
Bır de baska bır sehre yerlestım suan henuz yenı. O yuzden de gecıkme olabılır dendı.
Herkes bıseyler soyledı sızın anlıcanız. Sızce hamıle olma olasılıgıım nedır ?
hamilelik sürcini gösteren çizelgeler kullanıcı ayarlarında nereden ekleniyor yardımcı olabilir misiniz? profil bölümünde çizelge dieye birşey buldum. bir siteye girip bir çizelge de oluşturdum. sitenin oluşturduğu kodu kopyalayıp yapıştırıyorum ama format farklı diyor. yanlış bir bölüme mi tanımlama yapıyorum acabayardımcı olabilir misiniz?
yaptım oley :))))))
arkadaşlar bu topiğe ilk kez yazıyorum kafamı karıştıran bi nokta var benim regli günüm geçeli 3 gün oldu evvelinde 2 düşügüm var ikincisi regli günümde testle öğrenmiştim 2 tane test yaptım sonuç negatif ama sağ kasık bölgesinde az batma hissediyorum sürekli oldum olucam diye kontrol etmekten yoruldum bana yardım ederseniz mutlu olucam ne yapmlıyım
bu yöntemi hiç duymamıştım.gebelik testini erken yapmışsın.adetinin gecikmesi lazım idrar testi için.hava değişikliğide adeti etkiliyor.aslında bir çok neden etkileye bilir adeti.adetin gecikmesi bekle daha sonra en güvenilir sonucu almak istiyorsan kan tahlili yaptır.bu idrar tesleri yanılabiliyor ..
tebrik ederim canım..hamilesin galiba.ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin:)
evet, çok teşekkür ederim :) aile hekimimde test yaptırmıştım, kadın doğumcuya yarın gidiyorum. bir sorun çıkmaz inşallah. allah dileyen herkese nasip etsin...
evet, çok teşekkür ederim :) aile hekimimde test yaptırmıştım, kadın doğumcuya yarın gidiyorum. bir sorun çıkmaz inşallah. allah dileyen herkese nasip etsin...
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ben 35 günde bir adet görüyorum ikinci bebeğimizi istiyoruz adet günüm gelmeden bir hafta öncesi kan tahlili yaptırdım sonuç 0,311 çıktı negatifama aşırı baş dönmelerim ve hastalanacakmışım gibi kasıklarımda ağrılarım var adet günüm yarın şimdi sorum şuki acaba kan tahlilini erkenmi yaptırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?