Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
benim adetime 3 gun var ve bugun idrar testi yaptim cikmadi butun umutlarim yikildi belki silik cikar diye bekledim ama

merhaba arkadaslar sızlere bı sorum olacak
ben 22 yasındayım. Gecen ay 10 ekımde hastalandm 4 gun surdu. 15 ekımde sevgılımle ılıskıye gırdık. Bu ay otomatık hesaplayıcılarla hesapladıgımda ayın 7 ya da 8 ınde reg olmam gerektıgını ve yumurtlama donemımın 19-24 tarıhlerı arasında oldugunu soyledı.
Dun bı gebelık testı yaptım negatıf cıktı. Buna ne kadar guvenılır bılemıyorum.
Bır de arkadasım yere sırt ustu uzan bacaklarını karnına dogru cek ve yumurtalıklarını kontrol et sert ıse gebelık oranı yuksektır dedı. Uyguladım ama anlamak oldukca zor. Sanırım benım kı sert. Bunun dogruluk payı nedır bı bılgınız var mı?
Bır de baska bır sehre yerlestım suan henuz yenı. O yuzden de gecıkme olabılır dendı.
Herkes bıseyler soyledı sızın anlıcanız. Sızce hamıle olma olasılıgıım nedır ?

bu yöntemi hiç duymamıştım.gebelik testini erken yapmışsın.adetinin gecikmesi lazım idrar testi için.hava değişikliğide adeti etkiliyor.aslında bir çok neden etkileye bilir adeti.adetin gecikmesi bekle daha sonra en güvenilir sonucu almak istiyorsan kan tahlili yaptır.bu idrar tesleri yanılabiliyor ..

hamilelik sürcini gösteren çizelgeler kullanıcı ayarlarında nereden ekleniyor yardımcı olabilir misiniz? profil bölümünde çizelge dieye birşey buldum. bir siteye girip bir çizelge de oluşturdum. sitenin oluşturduğu kodu kopyalayıp yapıştırıyorum ama format farklı diyor. yanlış bir bölüme mi tanımlama yapıyorum acaba yardımcı olabilir misiniz?

yaptım oley :))))))

ben de adetim 2 gün geçtiğinde test yapıp öğrenmiştim.

Aslında ben yumurtladığım günü biliyordum, çünkü korkunç derecede belim ve kasıklarım ağrımıştı. O günden 14 gün sonra
adet olmam gerekiyordu. Olmayınca eczaneden test alıp yaptım, sonuç pozitif : ))

bende yeniyim,4 aydır bende bebek istiyorum.sağ kasığımda batma var demen dikkatimi çekti bendede var bu durum bugün oldu hala devam ediyor reglime 3 var az önce idrar testi yaptım negatif,ve yarın dr.a gtcem kontrolüm var bakalım hayırlısı

dıkkate aldıgınız ve cevap verdıgınız ıcın tesekkur ederm.
pazartesı gunu yenıden test yapmayı dusunuyorum zaten. Pek guvenmedım acıkcası. Cunku kasıklarım yanı yumurtalıklarım gozle gorulur sekılde sıskın duruyo suan. Ilk kez boyle bısy goruyorum. Ve cok endıselıyım aslında. Kan tahlılını polıklınıklerde mı yaptırabılırım ? Saglık ocaklarıda yapıyo mu ? Aslnda en saglıklısı jınekolog sanırım ama bulundugum noktada yok cok ılgınc turkıyede bır devlet hastanesnde urolojı var jınekolojı yok..

evet, çok teşekkür ederim :) aile hekimimde test yaptırmıştım, kadın doğumcuya yarın gidiyorum. bir sorun çıkmaz inşallah. allah dileyen herkese nasip etsin...

ALLAHIM inşallah bizlerede nasip eder bu duyguyu.bugun bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.geçen ay düşük yapmıştı.bu ay tekrar hamile kalmış.inşallah bu sefer düşük olmaz.sanki ben hamile kalmış kadar heycanlandım valla..inşallah bende ve diğer isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalırızz..

evet, çok teşekkür ederim :) aile hekimimde test yaptırmıştım, kadın doğumcuya yarın gidiyorum. bir sorun çıkmaz inşallah. allah dileyen herkese nasip etsin...

ALLAHIM inşallah bizlerede nasip eder bu duyguyu.bugun bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.geçen ay düşük yapmıştı.bu ay tekrar hamile kalmış.inşallah bu sefer düşük olmaz.sanki ben hamile kalmış kadar heycanlandım valla..inşallah bende ve diğer isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalırızz..

Ben 4 gün sonra öğrendim. 11 ay bekleyişten sonra çok güzel sürpriz oldu.

İsteyen herkese anne olmayı nasip etsin Allahım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Ben de adet tarihime 3 gün kala idrar testinde öğrendim Adet tarihimi 2 gün geçince de doktora gittim kesinleşti

kızlar bir hafta önce 2 cizgiydi ama bugun tek çizgi kafam karıştı tüp bebegim tütmüştü ve perşembe keseyi görmeye gidicektim

Arkadaşlar merhaba, Bende herkes gibi hamile olduğumun haberini almak istiyorum 24 Ekimde adet görmüştüm bide prolaktinim yüksek diye parlodel sro kullanıyorum. Birkaç gündür sanki altıma kaçırıyormuşum gibi çok akıntım var ve karnımda inceden bir ağrı. Bazende sabaha karşı hafif midem bulanıyor. Bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilirmi? Eczaneden test alsam erken mi? (Kan testi yaptırmak için yakınımda bir sağlık kurumu yok şuan taşınma arefesindeyim.)

meraba hanımlar ben yeni katıldım aranıza bir oğlum var ve 2 çocuk için şüphelerim var sölüorum nolur cvb verinn 25 ekim 2011 ilk günü adetimin ve yumurtlama döneminde hamile kalmışsam 1 hafta önce yada 10 gün önce şimdi kan testi yaptırsam çıkarmı ne yesem kusuyorum anti depresan kullanıodum kesti doktor ondan mı diorum kusmalarım acaba sabahlara kadar uyuyamıorum mide bulantısı baş dönmesinden nolur yardım edin kusmak istemiorum ümitlendim iyice..

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ben 35 günde bir adet görüyorum ikinci bebeğimizi istiyoruz adet günüm gelmeden bir hafta öncesi kan tahlili yaptırdım sonuç 0,311 çıktı negatifama aşırı baş dönmelerim ve hastalanacakmışım gibi kasıklarımda ağrılarım var adet günüm yarın şimdi sorum şuki acaba kan tahlilini erkenmi yaptırdım...

Adet gününüz geçtikten 1-2 gün sonra tekrar baktırmanızı tavsiye ederim.1 hafta önce baktırmanız erken olmuş fikrindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…