Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
merhaba bayanlar,
benim reglime 1 hafta kala mide yanmam vardı. Reglime 2-3 gün kala mide bulantısı da başlayınca dayanamadım ve fortel erken gebelik testi aldım. sabah yaptım ve ikinci çizgi biraz silik de olsa belirdi. daha sonra reglimden 2 gün sonra normal bir test yaptım, onda da silik pozitif çıktı. şu anda 11 haftalık hamileyim. Allah her isteyene versin inşallah.

günaydın kızlar kimse yokmu ? geçen ay adetim 22 sindeydi genelde 7-6 gün önce olurum hep bu ay henüz adet olmadım 4 gün var daha ama merak ediyorum işte evde idrar testi yapsam çıkarmı acaba ? ovulasyon testide yapmıştım tam 14.günümde çift çizgiyi kıpkırmızı gördüm durum böle olunca acayip hevesleniyo insan.gerçi sancılarımda çok var ama ( adet olurum heralde bugün yarın

sende bendensin cnm yaa benimde 9 gün var adet olmama ama inanılmaz yumurtalık ve bel ağrım var bölede olunca üzülüyorum hevesim kaçıyo adet ağrısı diye ama 10 gün önceden başladı sancılar normalde böle olmazdı.. rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda ... umarım adet olmazsın tatlım

cnm ne oldu adet oldunmu umarım olmamışındır

bırılerı bana bışey söylesın ya adetım 5 gun gecıktı test yapıyorum negatif nedir şimdi bu ne yapsam ki

canım idrar testi adet tarihinden 10 gün sonra anca belli oluyor.tabi kimisini daha erken de belli oluyor ama.en iyisi kan tahlili yaptır kesin sonuç alırsın.beklemek zorunda kalmazsın..

kızlar selamlar hepinize, benim de adet günüme 3 gün var, kasıklarım ağrıyor midem yanıyor acaba hamilemiyimdir dedim, test yaptım öğlen ama sonuç negatif ( erken dedim ama bir sürü kişi öğrenmiş günlerce önceden. neyse umut gelecek aya, inşallah isteyen herkes görsün çift çizgileri

kimiside adetine 2 hafta geçiyor o zaman bile zar zor görüyorlar ikinci çizgiyi.sen yinede dikkat et.ama hamile değilsen de üzülmek yok.moral çok önemli.bende bebek düşünüyorum ama olmuyor.bende birçok sorun var.ama yinede moralimi bozmamaya çalışıyorum.streste yapma sakın.oda hamileliği engelliyor.herşeyin hayırlısı.ALLAHIM bizlere çekemiyeceğimiz dert verme..AMİNNN...

selam arkadaşlar benimde bugün adet günündü test yaptım negatif çıktı.bir kaç belirti var ama yinede aklım karıştı.bakalım yarın olurmu işin ilginç yani adet olma belirtiside yok menepozamı giriyorum acaba.acayip stres yaptım kendime

sağol canım, dün akşam lekelenme gibi bişeyler geldi zaten, bildiğin adet semptomları da var, hamile değilim demek ki ama dediğin gibi üzülmek yok, hepimize nasip olucak birgün inşallah :)

Benim bi önceki hamileliğimde adetim geçtikten 10 gün sonra cktı..O da cok silik çıkmıştı :)

sen de güle güle büyüt bebeğini tatlım :)

canım stres yapma, adetin geciktiyse hamile olma şansın var demek ki, bir de kan testi yaptır bakalım, kaç yaşındasın ki neden menepoza giresin.

merhaba arkadaşlar benimde dün adet olmam gerekiyordu. perşembe akşamı test yaptım, çıkmadı.. şimdi yapmaya da cesaretim yok bekliyom. ne kadar sonra yapsam. ya da doktora mı gitsem yarın da olmazsam..

merhaba kızlar ben kendimi bildim bileli 32 günde bir olurum adet... arada 30 günde biroldugumda olurr...kısacası bat tarihimden iki gün önce yada iki gün sonra olurum...
gecen ay 9 gün gecikti adet oldum..
bu ayda bugun itibariyle 5 gün geciktii... 2 gün önce test yaptım negatif.. eger bebek yoksa neden adet olmuyorum... yada bebek varsa neden silikte olsa 2. çizgi görünmüyor.. off günde 20 kez wc ye gidiyorum adet oluyormuyum diye

canım bence yarın git kan tahlili yaptır.bu sorulardan da kurtulursun.inşallah hamilesindir.

merhaba arkadaşlar benimde dün adet olmam gerekiyordu. perşembe akşamı test yaptım, çıkmadı.. şimdi yapmaya da cesaretim yok bekliyom. ne kadar sonra yapsam. ya da doktora mı gitsem yarın da olmazsam..

canım erken yapmışsın testi.genelde adet tarihinde 10 gün sonra belli oluyor.nadir adetten önce öğrenen.bünye meselesi geliba.benim arkadaşım adet traihinden 2 gün önce baktı ikinci çizgi silik çıktı.1 gün sonra tekrar baktı ikinci çizgi koyu bir kırmızı şekilde çıktı.beklemek istemiyorsan kan tahlili yaptır.çabuk ve kesin sonu. alırsın.inşallah hamilesindir canım:)

canım bence yarın git kan tahlili yaptır.bu sorulardan da kurtulursun.inşallah hamilesindir.

eşim kızıyor cnmm hamileysen bu ay adet olmassın zaten hamile deilsende adet olursun hemen hoplama herşeye diyor...bide gecen ay hastahaneden negatif lafnı duyunca çok kötü olmuştummm..

Bu idrar testlerine guven olmuyor.
Gecen ay yaptim pozitif cikti kanda negatif cikti..

Bu ay adetim 4 gun gecikti hergun test yaptim hep negatif cikti sadece bi markada cok silik gormustum ve kan testi yaptirdim suan 5+2 hamileyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…