Mrb arkadaşlar okuyunca bende bişeyler yazıyım istedim. Bende de 6 gündür belirtiler var ama benim hamile kalmam mucize gibi bişey, gerçi Rabbim istedikten sonra her türlü olur bunun kanıtları da çok çevremde. Bende pkos var kiloya bağlı çok şükür düzeldi zayıflayınca ama en önemlisi kanallarım kapalı yani normal yolla çok zor hamile kalmam. 10 yıllık evliyim ve 6 tüp bebek denedim. Eşimle artık düşünmediğimizden oluruna bıraktık. Yaşadıklarımı psikolojik dicem ama hiç aklımda bebek yoktu belirtiler çıktıkça acaba demeye başladım. Adetime 4 gün var ve ben de 6 gündür belirtiler var. Göğüslerimin ucu sanki kaynar suya batırılıyo gibi acıyo ve kahverengi kısmının çapı büyüdü, belim batıyo, aşırı gaz var, halsizlik yorgunluk var, karnımın altında dolgunluk hissediyorum ve hiç adet belirtisi yok ki benim 7-10 gün önce sancılarım başlar... Dün evde test vardı nagatif çıkacağını bile bile yaptım sırf içimdeki dürtüyü susturmak için :) bi baktım çoookkk silik çıktı 2. çizgi. Umutlanmak istemiyorum çünkü normal yolla mucize olur ama bi taraftan da bu belirtiler ne diyorum. Yani ya hamileyim ya da vücudum bana ii bi oyun oynuyo :) hayrlısı olsun ne diyelim.
inşallah hamilesindir önemli olan ikinci çizginin silikte olsa hemen çıkması ilk 5-10 dakikada.benimde adetime 4 gün varken silik çizgi çıkmıştı giderek koyulaştı ve hamileydim yarın sabah tekrarla bakalım testi inşallah pozitif çıkar.
kızlar ben de dün idrar testi yaptım çok silik pembe çizgi çıktı. normalde yarın adet olmam gerekiyo. adet olacakmışım gibi karın kasık bel ve bacak ağrım bikaç gündür fazlalaştı. göğüslerim çok fena acıyo ve uçları kabardı ayrıca ucundaki o süt bezeleri deniyo herhalde sivilcemsi küçük noktalar bile kabardı bi tuhaf oldu hiç ben kendimi böyle görmemiştim. çok asabi oldum su son 1 haftadır garip garip şeylere ağlayasım geliyo bi de akıntı da su gibi oldu. bundan 1-2 gün önce de kahverengi bikaç damla lekelenmem oldu yarım gün kadar geldi. bi daha da gelmedi. acaba hamile olablir miyim ne dersinizbenim hesabıma göre yarın adet olmam lazım. çok korkuyorum.
CAnım seni umutlandırmıyım ama hamilesin bence... Ama adet sancılarına dikkat et gerçi herkes de değişiyo belirtiler ama. Bana göre en büyük belirti göğüs hassasiyeti, çapının büyümesi, akıntı ve tek taraflı kasık ağrısı... Bunların hepsi varda % 90 gebelik vardır ama bu tabi bana göre. Yerleşme kanaman da olmuş silik de olsa 2. çizginde var e daha ne olsunbence bi kanda baktır derim...
korkuyorum yaya negatif çıkarsa diye. adetimden bikaçgün geçsin tekrarlıcam testi. inşallah vardır :) teşekkür ederim bu arada :) ama bu yerleşme kanaması adet günümden bi 4 gün falan önce oldu bikaç damla. farkeder mi
Arkadaşlar merhaba,
Bende aylardır hamile kalmayı bekliyorum. Ekim ayında hamile kalmıştım ama kimyasal gebelikti. O zaman hiç belirti yaşamamıştım. Sadece hep adet olmadan önce yaşadığım bel ağrısını yaşadım o kadar. O da adet olacağım gün. Kimyasal gebeliğin ardından 2 ay korundum. Sonraki ay yumurta takibi yapıldı. Her şey normal olmasına karşın hamile kalmadım.Sonraki ay rahim filmi çektirdim ve eşim sperm testi yaptırdı. İkimizde de şükürler olsun ki hiç bir sorun yok. Rahim filmi çektirdiğim ay korunduk ve bu ay doktorum filmden dolayı şansımın çok yüksek olduğunu söyledi. Yumurta takibi de yaptı. Her şey yolunda. Tabi bende bu ay daha çok umutlanıyorum. yumurtalama dönemi boyunca hiç kafama takmadım ama gün yaklaştıkça stresim daha çok artıyor. Bu arada 14 martta regli olmam lazım.
Ben kesinlikle idrar testi yapmayı düşünmüyordum ama bir kaç gündür burada yazılanları okuyunca yapsam mı diyorum. Geçen hafta bel ağrım ve kasıklarımda batma oldu. ama şimdi birşey yok.
idrar testi yapayım mı sizce? bir de sabah ilk idrarla mı yapmak gerekiyor?
selam canım hakkında hayırlısını diliyorum en başta :)
benim bildigim sabah idrarı ama idrar testi adet geçtikten sonra daha inandırıcı bence seneger adet olmazsan 15inde hemen kan testi yaptır en güzeli ve en kesin olanı :)
Haklısın beklemem lazım ama idrar testi ile adeti geçmeden öğrenenler olmuş ya o yüzden benimki de belli olur mu diye hevesleniyorum işte. beklemek çok zor...
selam canım hakkında hayırlısını diliyorum en başta :)
benim bildigim sabah idrarı ama idrar testi adet geçtikten sonra daha inandırıcı bence seneger adet olmazsan 15inde hemen kan testi yaptır en güzeli ve en kesin olanı :)
öylede canım önce yapıyoo arkadaşlar idrar testini iki çizgiyi görüp seviniyolar sonra kan testini yapıyolar daha çok üzülüyolar sen kendini yıpratma iyi düşün ki iyi olsun sabırlı olalım canım ne kaldı ayın 14üne bugunu sayma iki gün inş.çok güzel olacak herşey :)
çok haklısın...sanırım sabırlı olmalıyım. sen ne durumdasın? hamile misin? bekliyor musun
ben korunmayı yeni bıraktım şubat ayında daha çok yolun başındayım yani :)dün doktora gittim sag yumurtalıgımda 4-5 tane kist varmış ama ilaç vermedi 6 ay korunmasız ilşkiden sonra gebelik olmazsa yumurtalama hapı vereckmiş bende ayın 14ünde sagan kürüne başlayacagım batım 30 mart herşeyin hayırlsı kısmet :)
inşallah çok beklemezsin. hayırlısı olsun
inşallah çok beklemezsin. hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?