bugün adet günüm. dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı. adetime 2 gün varken yapmıştım çok silik bi çizgi çıkmıştı. farklı marka testlerdi. erken yaptık bence testi kızlar. adet bi 1 hafta falan geçmeli en azından die düşünüyorum doktorlar da öyle diyo. umutsuzluğa kapılmayalım.
evet aslında umutsuzluğa kapılmamalıyız. benimde yarın adet günüm ama nasıl bekleyeceğiz. bağıra bağıra ağlayasım geliyor. uyuyup 1 hafta sonra uyanmak istiyorum artık...
kızlar
hesabıma göre 11-12 subat gıbı adet olmalıyım.goguslerım cok hassaslastı sankı sıstıler.adet olacakmısım gıbı belımde ve karnımın altında bıraz da kasıklarımda agrı var ama ben bu agrıyı adetım zor gececegı zamanlardada cekıyordum. 2 gun önce test yaptım 2 cızgı cıktı ama cızgının bırı sılık cıktı.bır gun bekleyıp bıraz once gene yaptım bu defa ıkı cızgı cıktı ve ıkısıde sılık cıktı.cok kaygılıyım.adete bır kac gun kala boyle cıkma ıhtımalı var mı? yanlıslık olabılırmı sızce yoksa keısn hamılemıyım !!!! yanı normalde dun bugun adet olmalıyım ama sankı olacakmısım gıbıde agrım var anlayamadım.benım ıcın surprız olucak bu.cunku planladıgım bır durum degıldı.şoktayım
Benim adetim 28 yada 30 gunde bir oluyor(genelde 30). ayin 13 unde adet olmam gerekir yani en iyi ihtimalle, ben testi 8 inde yaptim:) su standart beyaz diktortgen seklinde olan ucuz testle yaptim negatifti. Yurtdisindayim ben, Tr de varmi bilmiyorum First response 5 day sooner diye bi test en hassas olani direk pozitif verdi, ertesi gunde o beyaz testte de silik cizgi cikti.Bu kaedar erken vermesine cok sasirdim aslinda:) buda fotosu: Pregnancy Test Gallery - Image #16455 | Countdown to Pregnancy
cnm maşalla diyelim pozitif benimkide öleydi 3 gun sonra koyulaştıEki Görüntüle 366365
bütün belirtiler vardı güya ama 1 gün gecikmeyle hastalandım. ilk defa denemiştik. tam da yumurtlama günüme denk getirmiştim halbuki.. üzüldüm
olabilirsin.. çok silik gibiyse adet gününün geçmesini bekle. sen de benim gibi çok merak ediyosan bi kan testi yaptır. ben de bugün idrar testi yaptım çok silik bi pembe çıktı. hassas test aldım bitane de. onu da yarın yapıcam. aynı ağrılar bende de var. çok merak ediyorum ben de. onda olumlu bişeyler çıkarsa da gidip kan testi yaptırıcam. ama normalde adetten bi 8-9 gün geçmesi gerekiyomuş testlerin doğru sonuç vermesi için.
slm arkadaşlar adet günüme 2 gün var bugün sabah test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu ama ucuz testlerdendi acaba olsaydı çıkarmıydı erken olabilirmi((((
bende 4 gün önce yaptım bişey çıkmadı
ben hamile oldugumu öğrendiğimde 8 haftalıktı yani 2 aylık hamileydim üstüne görmüşüm çünkü adetime bir gün vardı yapayım bir test dedi ve zank diye kopkoyu 2 çizgi şimdi oğlum 21 aylık :))))))))) rabbim herkese nasip etsin inşallah tez zamanda bu arada herkese hayırlı cumalar :))))
sanada hayırlı cumalar cnm.Allah bağışlasın oğlunu benimde 7 yaşında bi kızım var ikinci için uğraşıyoruz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?