Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

evet aslında umutsuzluğa kapılmamalıyız. benimde yarın adet günüm ama nasıl bekleyeceğiz. bağıra bağıra ağlayasım geliyor. uyuyup 1 hafta sonra uyanmak istiyorum artık...

evet aslında umutsuzluğa kapılmamalıyız. benimde yarın adet günüm ama nasıl bekleyeceğiz. bağıra bağıra ağlayasım geliyor. uyuyup 1 hafta sonra uyanmak istiyorum artık...

testi yaptıktan 1 saat sonra tekrar baktım çok çok silik pembe çıktı yine. acaba gözüm mü yanılıyo die arkadaşıma gösterdim o da gördü çizgiyi.2 gün önce yaptığım test gibi oldu yani.. yarın ya da bikaç gün sonra tekrar yap dedi onun tecrübesi vardır bu konularda. ben de yine dayanamadım hassas test almak için eczaneye gittim. adet günümün ilk günü bugün henüz gelmedi test yaptım çok silikle yok arası bişey çıktı,test yapmak için henüz erken mi çıkmaması normal mi die sordum o da hemen bir sonuç vermeyebilir ama hassas testle sonuç alabilirsin dedi. ben de hassas test aldım biraz pahalıydı ama napim ölüyorum meraktan. yarın sabah kalkınca onu yapıcam. yani hemen umutsuzluğa kapılma. adetten önce de sonuç verebiliyo hassas test dedi eczacı bayan. o kadar eziyet etme kendine. çalışıyosan işine yoğunlaş başka seyler düşün gez bişeyler yap. :)

kızlar

hesabıma göre 11-12 subat gıbı adet olmalıyım.goguslerım cok hassaslastı sankı sıstıler.adet olacakmısım gıbı belımde ve karnımın altında bıraz da kasıklarımda agrı var ama ben bu agrıyı adetım zor gececegı zamanlardada cekıyordum. 2 gun önce test yaptım 2 cızgı cıktı ama cızgının bırı sılık cıktı.bır gun bekleyıp bıraz once gene yaptım bu defa ıkı cızgı cıktı ve ıkısıde sılık cıktı.cok kaygılıyım.adete bır kac gun kala boyle cıkma ıhtımalı var mı? yanlıslık olabılırmı sızce yoksa keısn hamılemıyım !!!! yanı normalde dun bugun adet olmalıyım ama sankı olacakmısım gıbıde agrım var anlayamadım.benım ıcın surprız olucak bu.cunku planladıgım bır durum degıldı.şoktayım

olabilirsin.. çok silik gibiyse adet gününün geçmesini bekle. sen de benim gibi çok merak ediyosan bi kan testi yaptır. ben de bugün idrar testi yaptım çok silik bi pembe çıktı. hassas test aldım bitane de. onu da yarın yapıcam. aynı ağrılar bende de var. çok merak ediyorum ben de. onda olumlu bişeyler çıkarsa da gidip kan testi yaptırıcam. ama normalde adetten bi 8-9 gün geçmesi gerekiyomuş testlerin doğru sonuç vermesi için.

Benim adetim 28 yada 30 gunde bir oluyor(genelde 30). ayin 13 unde adet olmam gerekir yani en iyi ihtimalle, ben testi 8 inde yaptim:) su standart beyaz diktortgen seklinde olan ucuz testle yaptim negatifti. Yurtdisindayim ben, Tr de varmi bilmiyorum First response 5 day sooner diye bi test en hassas olani direk pozitif verdi, ertesi gunde o beyaz testte de silik cizgi cikti.Bu kaedar erken vermesine cok sasirdim aslinda:) buda fotosu: Pregnancy Test Gallery - Image #16455 | Countdown to Pregnancy

cnm maşalla diyelim pozitif benimkide öleydi 3 gun sonra koyulaştıEki Görüntüle 366365

reglim geçtikten 2 gün sonra test yaptım ikinci çizgi net olarak çıkmıştı
hatta aynı günün akşamı bir daha yaptım yine pozitif çıkmıştı
Allah isteyen herkesin kucağına bebişini versin inşallah

adetim 2 gün geçince sabah test yaptım siliktiama belliydi.
sonra baska bı markayla aksameve gelınce yine yaptım o daha netti.:))

bende reglim 3 gün geçince yapmıştım çizgi silik çıkmıştı sevinçten havalara uçmuştum sabahın 6sında tabii eşim şokta bir kaç gün sonrada kan testi ile hamile olduğumu öğrendim..Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bebekler versin inşallah hepimize..

bütün belirtiler vardı güya ama 1 gün gecikmeyle hastalandım. ilk defa denemiştik. tam da yumurtlama günüme denk getirmiştim halbuki.. üzüldüm

bütün belirtiler vardı güya ama 1 gün gecikmeyle hastalandım. ilk defa denemiştik. tam da yumurtlama günüme denk getirmiştim halbuki.. üzüldüm

canım bebek yapıcam diye planlı yapmayın ilişkinizi o zaman stres oluyo ve bu hormonları oldukça etkiliyo bunu doktor bir arkadaşım söyledi.. bende ne zaman bu ay düşünmicem dedim kendimi rahat bıraktım nasılsa olmıcakmış gibi davrandığım o ay hamile olduğumu öğrendim..

ARTIK kesın emınım.hamıleyım.ogrenelı bugun 4.gun ve hesabıma gore bugun 1.ayına gırdı.ama kafama takılan bır sey var sankı adet olacakmısım gıbı agrılarım var kasıklarımda belımde bu normal mı kızlar? henuz doktora gıtmedım.kadın doguma gıdecegım degıl mı???? ayyy ben hıcbırsey bılmıyorum ya ne yapıcam

slm arkadaşlar adet günüme 2 gün var bugün sabah test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu ama ucuz testlerdendi acaba olsaydı çıkarmıydı erken olabilirmi((((

selam kızlar benım de adetımı 5 gun gectı.dun ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktıama goguslerım cok acıyor ve sıs.sızce tekrar ıdrar testı yapmalı mıyım?benım testte ucuz testlerdendı,bunun etkısı olur mu bılemıyorum.bır de bu hassas test dedıklerı hangısı oluyor soyler mısınızz:)

ben hamile oldugumu öğrendiğimde 8 haftalıktı yani 2 aylık hamileydim üstüne görmüşüm çünkü adetime bir gün vardı yapayım bir test dedi ve zank diye kopkoyu 2 çizgi şimdi oğlum 21 aylık :))))))))) rabbim herkese nasip etsin inşallah tez zamanda bu arada herkese hayırlı cumalar :))))

sanada hayırlı cumalar cnm.Allah bağışlasın oğlunu benimde 7 yaşında bi kızım var ikinci için uğraşıyoruz bizde

sanada hayırlı cumalar cnm.Allah bağışlasın oğlunu benimde 7 yaşında bi kızım var ikinci için uğraşıyoruz bizde

amin canım saolasın

inşallah en yakın zamanda da 2 ci bebiş gelir bende şimdiden 2 ciyi düşünüyorum çünkü oğlum büyüyünce rahata erersem birdaha yapmam o yüzden 2 si birlikte büyüsün istiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…