Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

bence düşün hemen biz uzattık bak 6 aydır deniyoruz rabbim bilir yinede ama insan üzülüyor bakalım bu aynolacak farklı şeyler yaşıyorum diğer aylara göre ama bilemiyorum 1 gün kaldı ama meraktan ölüyorum...hayırlısı Allahtan

simdi ne oldu? durmular ne

arkadaşlar bişey sorucam benim kullandığım ilaç falan yok hani herhangi bir çatlatma iğnesi falan ve
adetim 10 gün gecikti testlerin hepsi pozitif 5-6 tane yaptım 2 şer gün arayla ama ikinci çizgileri hep silik hala koyulaşmadı
bunun nedeni nedir acaba dr. randevum da cumartesi günü ama merak ettim bilenler varsa cevaplarsa sevinirim

VALLA KIZLAR BEN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖREMEDEN HAMİLE KALDIGIMI KAN TESTINDE OGRENDIM HEMDE ADETIMIN USTUNDEN 17 GUN GECMESINE RAHMEN :)))O YUZDEN SABRSZLK YAPMAYN BEKLEYIN :d

beklenen hastalık tarıhımı 6 gun gecmıstı daha beklemeye dayanamadım test aldım.Eve gelıp hemen bır tanesını yaptım yıne tek cızgı gorucem umuduyla beklerken ıkıncı cızgım anında cıktı sok olmustum :) hatta ınanamayıp yarım saat arayla bır test daha yaptım o testımde kı ıkıncı cızgıde hemen cıktı.Rabbım dıleyen herkese cıft cızgıyı gorme sevıncını verır ınsallah

VALLA KIZLAR BEN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖREMEDEN HAMİLE KALDIGIMI KAN TESTINDE OGRENDIM HEMDE ADETIMIN USTUNDEN 17 GUN GECMESINE RAHMEN :)))O YUZDEN SABRSZLK YAPMAYN BEKLEYIN :d

hadi canım idrarda negatif mi çokmıştı
valla ümitlendim şimdiiiiii ah keşke banada öle sürpriz y<psa ahhhhhhhh ahhhh

hadi canım bunuda duydumya :)))))

AYNEN OLE KIZLAR VE SUAN HALA KENDISINI GOSTERMEDI SALI GUNU TEKRAR GTCEM BAKALM TAM OLARAK KAC HAFTALK OLDUGUNU BILE OGRENEMEDM GEC DOLLENMEYMS SANIRIM INANKİ :d BEN DALGA BILE GECIORUM ESİMLE ULAN CİFT CİZGİYİ GOREMEDEN HAMILE KALDIGIMI OGRENDM DIYE :d

:)))))))))))))) valla ilginç hayırlısı olsun canım geç döllenmedir kesin
bende bekliyorum adetime 3 gün var göğüslerim felaket hiç yaşamam göğüs şişkinliği hassaslığı adete yakın
ve bu ayın 12-13 gibi kahve rengi akıntı yaşadım bunuda hiç yaşamam :))
buarada eşimle geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz hamile olma şansım düşük korunmayan bir ilşkiye göre tabi yoksa her zaman risk var bu tarz korunmada
hayırlısı olsun diyorum artık

bende öyle bir durum ile karsilasdim diyebilirim adet günlerim 8 gün gecikmeli gelyiordu bu son iki ayidr ve ve ben hassas test yapdim yani erken test iki cizgi, ikincisi hafif pembebmsi doktora gittim hcg degerin 263 de dedi...adet olursan hamileigin biter dedi ama eger adet olmaz isen yerlesmisdir dedi, cünkü ultrasyonda daha siyah bir nokta gördü, ve hafifden kahve rengi lekelenmelerim vardi su anda bitti ama sabahlari genelde kalkdigimda bir iki damla lekelenme olyuor...simdi gün sayiyorum istirahat ediyorum...durmadan uzaniyorumki yavrum yerlessinde hamileligim düsük ile sonuclanmasin...doktorum fazla ümitlenme dedi beni yikdi gecirdi

canım moralini bozma bence değerin gayet iyi benim ilk hamileliğim de o kadar bile değildi.160 falan çıkmıştı.ve kimse de ümtlenme demedi. bugün hamile olduğumu öğrendim.adetim iki gün geçti evde test yaptım pozitif.vakit bulabilirsem hstaneye gidip test yaptırıcam bakalım.

BEN ADETİME 4 GÜN KALA HAMİLE OLDUGMU ÖRENDİM UCUZ BİR GEBELİK TESTI ALDIM 2Cİ ÇİZGİ KIPKIRMIZIYDI VE HEMEN ÇIKTI IDRARI DÖKER DÖKMEZ KOYULAŞTI ADET GÜNÜMDE BETA HCG 1932 Dİ.....HAYIRLI GEBELİKLER

kızlar bişi sorcam birden panik oldum.2 gün önce kan testiyle gebe olduğumu öğrendm henüz doktora gitmedim cuma günü gidicem.fakat şöle bişi takıldı aklıma.göğsümde sızı ve acıma vardı doğal olarak ne zamandır.bu bgn pat die kesildi.bu kötü bişeymidir? kanamam yada ağrım hiç yok.düşük belirtisi olabilirmi??

sevgili hamileler acaba hamilemiyim merakıyla gün sayan biri olarak size birşey sorabilir miyim... hamileliğin klasik belirtileri dışında bende birde birkaç gündür inanılmaz derecede (bütün kış bile olmadığı kadar) ayak ve ellerde üşüme hatta buz tutma durumu var ve ısıtamıyorum.... ama yüzümde yanıyor... birkaç yerde belirti diye okudum ama birde siz tecrübeli hamilelere sorayım dedim :)

ben adet olmam gerektiğim ama olmadığım gun yaptım cıktı

kızlar dayanamadım ve reglime 4 gün kala sıradan bir testle yani erken tespit eden cinslerden olmayan bir gebelik testiyle yaptım.... ya böyyyleee uçukkkkk ama çokkk uçukkk bir çizgi var gibi sanki.... eşim daha uyanmadığı için ona soramadım daha o da görebiliyor mu diye.... artık acaba ben mi uyduruyorum diye düşündüğümden emin olamadım.... ama sanırım netleşmesi için en azından 1-2 gün daha beklemek gerekecek gibi :))) ama böyle daha da beter heycanlı bir bekleyişe döndü bu böyle :)) sizce durum nedir??

canım valla bende kızımı aynen öyle öğredim hatta yok canım ben uduruyorum dedim ama gün aşırı yaptığım testlerde çizgi koyulaştı
ama bu ay çok garip aynı çizgiyi gördüm yine ama bebek yok kan testi negatif her şey olabilir çok ümitlenme testi bir iki gün sonra tekrarla çizgi koyulaşmışsa hamilesin demektir

kan testi için erken mi sizce? regl günümü mü beklemeliyim kan testi için???

ben adete 2 gün kala kanda kesinleşmişti ama değer az çıkabiliyor eğer hamileysen boşuna stres yapma bence biraz daha bekle derim

ben 2 haftada bir adet gördüğüm için tam yanıt veremiyorum ama
4 hafta oldu adet görmedim adetimin ilk günündede test yaptım idrar çift çizgi öle beklemedimde
hemen damlatır damlatmaz çıktı ertesi gün kan yaptırdık ondada çıktı bi gün sonrada doktora gittik 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)
şuanda 31 haftalık erkek bebekime hamileyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…