amin canım saolasın
inşallah en yakın zamanda da 2 ci bebiş gelir bende şimdiden 2 ciyi düşünüyorum çünkü oğlum büyüyünce rahata erersem birdaha yapmam o yüzden 2 si birlikte büyüsün istiyorum :)))
bence düşün hemen biz uzattık bak 6 aydır deniyoruz rabbim bilir yinede ama insan üzülüyor bakalım bu aynolacak farklı şeyler yaşıyorum diğer aylara göre ama bilemiyorum 1 gün kaldı ama meraktan ölüyorum...hayırlısı Allahtan
VALLA KIZLAR BEN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖREMEDEN HAMİLE KALDIGIMI KAN TESTINDE OGRENDIM HEMDE ADETIMIN USTUNDEN 17 GUN GECMESINE RAHMEN:)))O YUZDEN SABRSZLK YAPMAYN BEKLEYIN :d
VALLA KIZLAR BEN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖREMEDEN HAMİLE KALDIGIMI KAN TESTINDE OGRENDIM HEMDE ADETIMIN USTUNDEN 17 GUN GECMESINE RAHMEN:)))O YUZDEN SABRSZLK YAPMAYN BEKLEYIN :d
hadi canım bunuda duydumya :)))))
AYNEN OLE KIZLAR VE SUAN HALA KENDISINI GOSTERMEDI SALI GUNU TEKRAR GTCEM BAKALM TAM OLARAK KAC HAFTALK OLDUGUNU BILE OGRENEMEDM GEC DOLLENMEYMS SANIRIM INANKİ :d BEN DALGA BILE GECIORUM ESİMLE ULAN CİFT CİZGİYİ GOREMEDEN HAMILE KALDIGIMI OGRENDM DIYE :d
AYNEN OLE KIZLAR VE SUAN HALA KENDISINI GOSTERMEDI SALI GUNU TEKRAR GTCEM BAKALM TAM OLARAK KAC HAFTALK OLDUGUNU BILE OGRENEMEDM GEC DOLLENMEYMS SANIRIM INANKİ :d BEN DALGA BILE GECIORUM ESİMLE ULAN CİFT CİZGİYİ GOREMEDEN HAMILE KALDIGIMI OGRENDM DIYE :d
bende öyle bir durum ile karsilasdim diyebilirimadet günlerim 8 gün gecikmeli gelyiordu bu son iki ayidr ve ve ben hassas test yapdim yani erken test iki cizgi, ikincisi hafif pembebmsi doktora gittim hcg degerin 263 de dedi...adet olursan hamileigin biter dedi ama eger adet olmaz isen yerlesmisdir dedi, cünkü ultrasyonda daha siyah bir nokta gördü, ve hafifden kahve rengi lekelenmelerim vardi su anda bitti ama sabahlari genelde kalkdigimda bir iki damla lekelenme olyuor...simdi gün sayiyorum istirahat ediyorum...durmadan uzaniyorumki yavrum yerlessinde hamileligim düsük ile sonuclanmasin...doktorum fazla ümitlenme dedi beni yikdi gecirdi
sevgili hamileler acaba hamilemiyim merakıyla gün sayan biri olarak size birşey sorabilir miyim... hamileliğin klasik belirtileri dışında bende birde birkaç gündür inanılmaz derecede (bütün kış bile olmadığı kadar) ayak ve ellerde üşüme hatta buz tutma durumu var ve ısıtamıyorum.... ama yüzümde yanıyor... birkaç yerde belirti diye okudum ama birde siz tecrübeli hamilelere sorayım dedim :)
kızlar dayanamadım ve reglime 4 gün kala sıradan bir testle yani erken tespit eden cinslerden olmayan bir gebelik testiyle yaptım.... ya böyyyleee uçukkkkk ama çokkk uçukkk bir çizgi var gibi sanki.... eşim daha uyanmadığı için ona soramadım daha o da görebiliyor mu diye.... artık acaba ben mi uyduruyorum diye düşündüğümden emin olamadım.... ama sanırım netleşmesi için en azından 1-2 gün daha beklemek gerekecek gibi :))) ama böyle daha da beter heycanlı bir bekleyişe döndü bu böyle :)) sizce durum nedir??
canım valla bende kızımı aynen öyle öğredim hatta yok canım ben uduruyorum dedim ama gün aşırı yaptığım testlerde çizgi koyulaştı
ama bu ay çok garip aynı çizgiyi gördüm yine ama bebek yok kan testi negatif her şey olabilir çok ümitlenme testi bir iki gün sonra tekrarla çizgi koyulaşmışsa hamilesin demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?