Hamile arkadaşlar.. Transferden sonra belirti olarak neler yaşadınız?

Arkadaşlar benim de 5. günüm.Bugün adet belirtilerim başladı, kasıklarım ve belim ağrıyor. Bir de göğüslerim yumurta toplama günü itibari ile inanılmaz ağrıyordu ama şimdi hafifledi, neredeyse hiç hassasiyet kalmadı. Sizce bu normal midir? Hamile kalan arkadaşlar, sizin göğüsleriniz ne durmdaydı? Çok endişeliyim.

canım pekı sende lekelenme oldumu benımde kasıklarım aynen sendekı gıbı agrıyo dun yanı 8 ıncı gunuydu ve sıddetlendı 6 ıncı gunu kesılmıstı bende su an lekelenmede olmadı sende oldumu hıç yada olmadanda hamıle kalan varmı bılıyomusun cok stresım su an

merhaba benim bayramın birinci günü transferim olucak fakat tereddütlerim var. Salı günü 13 adet yumurta toplandı ama o gün istifralarım, kasık ve bel ağrılarım çok vardı şimdi azaldı ama bana söylenen fazla ağrı olmayacağı idi doktorum 13 adet yumurta alındığı için diğerlerine göre daha fazla ağrı olması normal dedi. şimdi transferden korkuyorum bana lütfen doğruyu söyleyin nasıl yapılıyor, acıyor mu, o gün ve kaç gün devam eder ağrılar, neler yapmam gerekiyor ?

Canım Büyük ihtimalle hamilesindir.Ben 2 kaliteli dondurulmuş embiriyo ile hamile kaldım.Ki seninkilerde kaliteliyse tutmuştur büyük ihtimal. Ama stres yapma ya unut günleri sayma.Bende gaz sıkıntısı çok olmuştu. Bide ben çok umutsuzdum nasıl olsa yine tutmamıştır diye markete gittim,pazara gittim :) temizlik yaptıım ama bide baktımkii ikizlere hamile olduğumu öğrendim.İnşallah sende öle olursun. Bekleyişlerin mutlu sonla biter inşallah.kendine stres yapma...

canım herkese göre değişir tabi ama benim göğüslerde tık yoktu :) 9.haftadayım hamileliğin anca yeni yeni sızlıyo..Bende hiç bir belirti olmadı.hatta üzüldüm herkes bi sürü belirti yaşamış ama bende 1 tanesi bile yok diye.herkesde farklı olabiliyo, sende takma kafana, bi belirti arama. Stres yapma zamana bırak kitap oku unut gitsin... çok öpüyorum umarım hayırlı haberlerle tekrar bize dönersin.

Sağol esracım...bende kendi kendimi telkin ediyorum ama bazen duygular zirveye çıkıyor, umut, umutsuzluk, kızgınlık, suçluluk hepsini bi arada yaşayabiliyorum. 3. denemem olduğu için de endişeliyim. ılk ikisinin belirtileri de aynıydı ve olmamıştı. O yüzden biraz umutsuzluğa kapıldım ama şimdi geçti..nasıl olsa yapacak bir şey yok, elimden geleni yaptım, gerisi ALLAH'a kalmış.

merhaba hepinize,inşallah iyi sonuçlar alırsınız.Transfer sonrası 12 gün geçmiyor stresten,ben de sürekli internetten belirti aramıştım,korkunç hislerle...O yüzden yazmak istedim..ıki kez tüp denedim tüm negatif düşüncelerime rağmen iki pozitif oldu,bir ikiz bir tek.Belirtiler...
Kasık ağrısı belirti değil normal yumrtaların büyümesinden
Herkeste göğüs şişmiyor,benim ilkinde 5 aya kadar göğüste hiçbir değişiklik olmadı.
ılkinde hiçbir şekilde kanamam olmadı,ikincisinde 8.gün tutunma kanaması oldu biraz koyu
ıkincisinde adet olacakmış gibi sancı çektim 8. ve 9. gün
ılkinde hiçbir belirti farketmedim
ıkincisinde internetten öğrendiğim uzun arayışlar socu bir belirti dikkatimi çekti,bende olduğunu farkettim,tüm umudumu ona bağladım peki neydi bu belirti....
Vajinada 5.günden sonra yumuşama oluyor hamilelik başlayınca,bu başlıkla girerseniz doktor sitelerinde de yazıyor bu belirti.
Bir de yaşadığımız stresten mi bilmem bekleyiş sırasında hüngür hüngür ağlamıştım her ikisinde de bu sayılmaz ama :)
Belirti aramayın dua edin,Allah beni tek koymaz diye düşünün...Dualarımız sizinle....

slmlar arkadaşlar bana ne olur yardımcı olun.ya ben 34 yaşındayım erken menepozdan dolayı yumurta üretimim azdı.3yumurta nakil oldu.nakilim aralık 22 .de oldu.meraktan çatlıycam karnım ağrıyor,belim,başım,kasıklarım ağrıyor,başım dönüyor.2 gündür sabah kalktığımda midem bulanıyor,açlıktan midem kazınıyor sanki.birde göbekten aşağımda acaip sertlik var sizce hamilemiyim.ne olur cvp yazın canlarım.

güzelim kesin hamilesin.belirtilerin özellikle karında sertlik ve miğde kazıntısı tam bir hamilelik belirtisi.hadi hayırlısı

arkadaşlar ben bir gebelik geçirdim.onda da en belirgin hisettiğim şey sanki kasıkların alt kısmında o tutunmayı hissediyorsun.adet görürken dışa doğru bir zorlanma varken gebelikte bu sanki bir eşinme hissi gibi ne bileyim küçük bir fark var işte.ayrıca benim iştahım henüz test yapıp öğrenmeden önce çok artmıştı.çok sinirliydim.daha sonraki safhalarda uyku hali başlıyor.ayrıca çak karın ağrısı ve gaz problemi yaşadım.

şimdi ikinciyi istiyoruz ve tüp yaptıracağız.yine aynı belirtileri yaşamak için neler vermezdim.Rabbim herkese annneliği tattırsın.bizi zorluklarla sınamasın

nur ve meltem;cim cvp larınız için tşkrlr.benm ilk çocuğum olacak allah izin verirse mikro enjeksiyon yaptırdık birde canlarım bir sorum daha olacak ben hazneye ilaç kullanıyorum ve iki gündür oturamıyorum çok acı veriyor acaba buda bir belirti.herşey için tşkrlr allaha emanet olunuz sevgiler a.s. hihoyyyt

canım 22 aralık transfer yazmıssın senın test gunun gelmedımı nıye yaptırmıosun anlamadım.ıns bebısın senınledır

ebi cnm geldi gelmesinede cumartesiye geliyordu.birde ben devlet hastanesine gitmiyorum.özel hastaneye gidiyorum.özelde tahlili pazartesi dedi sonuçta perşembeymiş oha nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.vakit uzadıkca içim kararıyor,çok üzgünüm bütün aile dört gözle bekliyor birde sorun bende olmasa.idrar testi yaptım dün negatif çıktı.deli olucam yardım edin ağlamaktan bir haller geldi senağlama

ay canım orası nasıl özelmis ben bugun dayanamadım asıl test gunum salıydı ama burda yakında özel hast ye gıttım acil de hemsıre kan aldı ve 2 saat sonra sonucu aldım.pazartesı yok sonucu persembe olurmu yaaaa basıt bı test bu sen canını sıkma baska bı yer yokmu yakında gıdebılcegın.bu arada benım sonucum pozıtıf cıktı darısı sana ıns üzme kendini

ya ebi zaten morel sıfır.ya kanı ankaraya gidiyormuş o yüzden geç oluyor.herneyse ebi;cim senn belirtiler nelerdi ne olursun bana bir yaz allah aşkına.şimdiye kadar hep hüsran hep üzüntü canımdan biktim inansenağlama

ya ben hıc bısey hıssetmedım hafif bel ve kasık agrım var ama öle dayanılmıcak gıbı dııl.kanamam falan olmadı sımdıye dek cok sukur.ama ben söle bisy farkettim.hamilelik baslayınca vajina yumusarmıs ben progestron jel kullanıorum jeli önceden uygularken zor olurdu 3 gunden beri falan cok rahatım ben bundan az cok yorum yapmıstım.moralini bozma ıcını ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…