cnm ne yapıyorsun böle çok erken başlamışsn cnm yaaaa
benimde trasferden 2 gün sonra kasık ağrılarım başladı ....6.gün durdu 8 gün daha şidetteli başaldı ben adet olacağım sandım ama rabbime şükürler olsun olmadım şuan hamileyim cnm
11.gün 311 çıktı değerim...inş..sendende güsel haber alırız...
Canım Büyük ihtimalle hamilesindir.Ben 2 kaliteli dondurulmuş embiriyo ile hamile kaldım.Ki seninkilerde kaliteliyse tutmuştur büyük ihtimal. Ama stres yapma ya unut günleri sayma.Bende gaz sıkıntısı çok olmuştu. Bide ben çok umutsuzdum nasıl olsa yine tutmamıştır diye markete gittim,pazara gittim :) temizlik yaptıım ama bide baktımkii ikizlere hamile olduğumu öğrendim.İnşallah sende öle olursun. Bekleyişlerin mutlu sonla biter inşallah.kendine stres yapma...Arkadaşlar herkeze merhaba. Bende transferimin 6. günündeyim ve meraktan çatlamak üzereyim rüyalarımın bitmiyor. Benimde 2 gündür sağlı sollu kasık ağrılarım vede çok fazla tuvalet ihtiyacım oluyor.Kan değerimi hastane belirtmedi ama gayet ii olduğunu söylediler. Banada 3 emriyoladılar emriyolar çok kaliteliymiş vede yumurtalar bildiğim bir tek bu yorumlarınızı bekliyorum tahminlerr lütfen :))
Arkadaşlar benim de 5. günüm.Bugün adet belirtilerim başladı, kasıklarım ve belim ağrıyor. Bir de göğüslerim yumurta toplama günü itibari ile inanılmaz ağrıyordu ama şimdi hafifledi, neredeyse hiç hassasiyet kalmadı. Sizce bu normal midir? Hamile kalan arkadaşlar, sizin göğüsleriniz ne durmdaydı? Çok endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?