Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanser çok kötü bir hastalık canım ama böyle insanların yorumları daha da kötü bende amcamı mide kanserinden kaybettim hem de 1 ay içinde böyle cahilce şeyler okuyunca kan beynine sıçrıyor insanın tamam hamilesin bebeğin için korkuyorsun ama bu şekilde düşüncesizce mantıksız sorular sorulmaz
kanser hastalarından bize değil bizden onlara mikrop geçiyor haberleri yokAllah hastalarımıza şifa versin.amcan içinde başınız sağolsun canım
Konuyu açanın evhamından geçtim, yorum yapanların çoğu en yakınlarını kanserden kaybetmiş, Allah sabır versin, Allah rahmet eylesin yitirdiklerinize, ne kadar arttı bu illet hastalık evlerden ırak, o gence de üzüldüm inş. kurtulur
Kesinlikle katiliyorum!!!!O zaman televizyonda izlemeyin orada cünkü radyo dalgalari var bebeginiz icin sakincali olabilir.
Sonra cep telefonu kullanmayin ve cep telefonu olan odada bulunmayin.
Balik yemeyin cünkü denizden cikan baliklarda civa vardir.
Ucagada binmeyin radyason var.
Trafige cikmayin karbondioxid var sokaklarda.
Yani bu liste böyle uzar gider.....
Bence cok üzücü ve kalp kirici bir soru olmus....Fazla birsey yazmayacagim...
Bence gayet mantıklı bir soru bir kanser hemşiresi olarak cevap vermek istiyorum. Kanser hastaları kemoterapi ve radyoterapi alırlar kemoterapi aldıklarında üstünden zaman geçse bile aldıkları kemoterapiyi idrarlarında, nefes yoluyla, ter yoluyla vücutlarından atarlar, radyoterapi alanlar bir süre etraflarına radyasyon yayarlar bu iki olaydada partiküller aylarca havada asılı olarak kalırlar. Normal insanlar için tehlike boyutunda olması için uzun süre solumaları gerekir, ama kemoterapi, radyoterapi ajanlarının bir kısmı düşük yaptırma özelliği var hamileler için risklidir riske girmemek faydalı olur telefonla arayıp hal hatır sorulabilir bence. Ben 2 bebeğimi onkoloji servisinde çalışırken kaybettim düşük yaptım ve işimden bu nedenle istifa ettim. Şimdi Allaha şükürler olsun ikizlerim var Allah nazarlardan saklasın![]()
![]()