• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama hamile bayanlarrr bi sorum olucak

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

manolyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
98
1
86
İzmir
kızlar şimdi bu hamilelik için kafaya takma falan diyolar psikolojik falan filan muhabbetlerii varyaa..sizz kafaya takmadığınız andamı hamile kaldınız?öptüüm canlarımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:içelim:kaydirigubbakcemile4

evet
onu hic düsünmedigim anda herseyden biktim yoruldum hersey olacagina varsin dedigim anda hamile kaldim..psikolojin cok ilgisi var ama tabiki vakti zamani olmasi allahin takdiri

evet 5 kez hamıle kaldım 2 tanesı ıstemedıgım zamanda oldu daha erken dıye dusundum 3, tatıle cıkacaktım mayo gıymek için zayıflamak istoyodum sadece zayıflamayı dusunuyodum 4, esımın ailesı vardı hamılelık aklımda bıle degıldı 5, tatıldeydım sadece gezdım yedım içtim eve donunce gecıktıgı aklıma geldı yıne hamıleyım ama sımdı aklımdan hıc cıkmıyor sankı yapıstırılmıs gıbı at aklından dıyorlar hadı dusunmuyor dıye baskasını kandırabılırsın ama kendını her yer sana hatırlatıyor arkadaslarının cocukları gebe arkadaslar yada patavatsız meraklılar kafamı keseyım aklımdan cıksın zor zor nereye baksam onu hatırlatıyor ve gozyasım arkadan gelıyor inşallah sukurle bıter sınavımız

kesinlikle öyle..2 senedir fellik fellik doktor gezdik..ne yaptıysak olmadı..sonra eşim için varikosel ameliyatı olmalı dedi doktor..bizde yorulduk artık düşünmekten ve tedavilerden..ameliyat oldu eşim,en az3-4 ay zaman gerekli tabii...ameliyat günü tamamen unuttuk herşeyi..o ay adetim gecikti,test yaptık hamileyim..kimyasal gebelik oluştu,ama hiç önemli değil ,yani sonuçta tutmuş..inanamadık,hangi arada oldu..ameliyattan sonra belki 2 kez birlikte olmuşuzdur,o da saçma sapan bişeydi..sonra bu işi tamamen unuttuğum aklıma geldi,gerçekten de öyleymiş..

Back
X