Hamile bir kadın..öküz bir koca

Mares1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
377
196
103
38
mwrhaba arkadaşlar şuan çok sinirli olduğum için böyle bir başlık açmak zorunda kaldım kimseye de anlatamadığımdan siZle paylaşmak istedim
Soruna geçmeden önce Güzel haberi söylemek gerekirse 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim eşimle 2 bucuk yıllık evliyim
soruna gelirsek eşimle biz sürekli tartışan bir çifttik hep. Öyle böyle evliliği sürdürdük tartışmalar sonrası gerek sarılmalarla gerek özlemelerle vs. bu süreç hem beni hem onu yıprattıysa da geçer dedik hep ondan birbirimize her seferinde sarıldık ama hamile olduğumu 3 gün önce öğrendiğimden beri eşimin aynı tas aynı hamam olduğunu görünce umudum tamamen kırıldı Bu güzel haberin Sevinç'ini yaşayamadan gözyaşı akıttım
Eşim ne kadar düşüncesiz ve bencil olduğunu birkez daha gösterdi bana. Şöyle düşünün sağlık ocağında hamile olduğunuzu öğreneceğiniz sonuç bekleme odasının önünde eşiniz ucu tartışmaya gidecek basit bir konuyu açıyor susmasını istiyorsunuz tartışmaya gitmek istemiyorsunuz ama o sizi adeta taciz ediyor ve dayanamayıp dışarı çıkıyorsunuz ve sonra size trip atıp çekip giden bir koca ve sonucu yalnız başına almak zorunda kalan bir kadın..ve yetmiyormuş gibi bundan ötürü özür dilemek yerine hala haklı çıkmak için konuyu ısıtıp ısıtıp açan sizi adeta taviz eden bir koca ve sonrasında hakaretler.. peki soruyorum size: hamile olduğunu Yen'i öğrenen bir kadına bu yapılır mı böyle öküz bir koca varken ben ne yapaaiım nasıl geçecek bu süreç..allahım gücüne gitmesin dünyanın engğzel şeyini karşımda böyle bir adam varken mi dünyaya getircem düzelir konuşma hastalığını dizginler sandım ama yanılmışım meğerse

Adam öküzse öküzdür değişmez.. Siz fazla beklentiye girmeyin üzülürsünüz.
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorım bir beklentim İnan'ın yok ondan, bana ve bebeğime zarar vermesin zarar verecek bişey yapmasın Başka bişey istemiyorum ama anlamıyor bunu, ve ben sinir hastası oldun oyüzden bebeğim de mutsuz ağrwsif bir çocuk olarak doğar diye korkuyorum oyüzden. haklı olmak onun için o kadar önemli ki zamn mekan ve şartlar umrumda değilmiş meğerse onu gördüm ya yazıklar olsun

Hakkatende öküzmüs. Hatta Öküzün önde gideni. Çok üzüldüm senin adına kendimi düşündümde

Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evladın olur ama şimdiden hamileyim diye ortada dolaşıp ama ben hamileyim böyle olur mu ama ben hamileyim şöyle dedi diye ortada dolaşma ya gerçekten çok itici hamimlelik bir vasıf değil bir üstünlük değil normal bir durum hamile olunca dünyadaki tek önemli kişi siz olmuyorsunuz milyonlarca hamileden sadece birisiniz.

Şuan bu durumda eger evliliğini sürdürmek istiyorsan yapabilecegin tek şey onunla polimiğe girme he de, tamam de, sen haklısın de geç, onu değiştiremezsin ama en azından şu hamilelik sürecinde biraz daha rahat geçirirsin, tabii bu hali ömürlükse çekilirmi çekilmez, Allah yardımcın olsun

Hanımefendi 3 günlük bir durumdan bahsediyorum 7 aylık hamile değilim..

Evet kesinlikle böyle davranmam gerektiğini anladım zaten öyle çok yüksek beklentileri olan biri değilim ya diyorım ya zarar vermesin de nötr olsun yeter

Konu sahibinin derdi ve göstermesi gereken olgu size göre hamilelik mi ???
Kocasının davranışlarıyla ilgili dert yanıp konu açmış. Dünyadaki tek hamile o olmasa da herkesin hamileliği ve bebeği kendine has ve özeldir...

konu başlığı ortada hamile olmasada koca aynı koca ama hamile olunca değişmiyor o koca.hamileliğin gereksiz şekilde abartıldığını düşünüyorum

Iyi de adam dun okuz olmamis ki hep okuzmus!
Boyle bir adamdan hamile kalmissin diye bu adamin birden melege donusmesini beklemek neden?
Hamileligim boyunca hic naz niyaz yapmadim ben hamileyim diye baslayan cumle dahi kurmadim. Ayricalik beklemedim.
Sana deger vermeyen birinin hamile kadin diye sana deger vermeaini beklemek cok sacma

konu başlığı ortada hamile olmasada koca aynı koca ama hamile olunca değişmiyor o koca.hamileliğin gereksiz şekilde abartıldığını düşünüyorum
Aynen ben de oylr dusunuyorum valla. Yani sana canim cicim yapmayan adam hamilesin diye yapacaksa hic yapmasin zaten.
Birde hamileligi hastalikmis gibi yasayanlar o daha vahim. Hamile halimle diye baslayan cumle duyunca cildiriyorum.

Yok hayır ben öyle birşey kastetmedim Ki...
diğer arkadaş sadece hamilelik konusuna vurgu yapınca , tabiki özel hissetmesi normal dedim. Tabii ki huylu huyundan vazgeçmez , şuan için sadece bebeğine odaklanması en doğrusu bana göre...
Bu arada kadının konusunu baltalıyoruz neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…