Hamile bir kadın..öküz bir koca

Ne bekliyordun ki hamilesin diye başına tac mı geçirecekti

Ve eminİm hamile kalmış olmanı, senin değil kendisinin başarısı olarak görüyor.
Bu yüzden de neyin lafını yaptığını anlayamayıp sana daha çok sinir olmaya başlayabilir

Bence hamilelik kelimesini pek kullanma eşine karşı, zaten 3 günlük hamilelikte daha henüz hamile olmanın verdiği özel ilgi durumlarına ihtiyaç başlamamış oluyor.

o sonuç hamile olup olmadığınızı öğrenme sonucuydu ama bu sebepten değerliydi valla benim kocam istesemde beni bırakıp gitmez öyle bir ortamda

çok alakası var hamile diye bırakıp gitmesi üzmüş onu ha yeni öğrenmiş ha 7 aylık hamile hamiledir işte normal bir durum
off ya ne alaka diyorum yine.7 aylik hamile yeni ogrenmiyor dimi.. mujdeli haber arefesinde kavga cikarmis cekip gitmis konu sahibindeki merak ve heyecan esinde niye yok.hamile ile hamile olmayan bir degildir.annenin sagligi ruhsal yapisi beslenmesi herseyi bebegin gelisimi sagligiyla dogru orantilidir.en basiti moral bozuklugu ile istahi kesilen anne adayi bebegini yeterli ve dengeli beslemeyebilir.mesela uzuntuyle sutu kesilen anne gibi.anliyorsunuz degilmi.evet hamile anne bu yuzden ozeldir hamileligi de kendine ozeldir.

kaynanamla hiçbir zaman kavga etmedim bayağı yanlış anlamışsınz beni bu konunun içeriğinde benimkonuları özet geçmenizde bayağı gereksiz oldu evet hepimiz sıradan ve aynıyız hepimiz insanız farklı farrklı sorunlar yaşıyoruz sadece bazen sorunlar kopyalanmış kadar aynı bile olabiliyor.
konu hakkındaki fikrimi zaten belirttim hamile olmasını bu kdar abartmaması gerektiğini bence anlamıştır o adam nasılsa yine öyle olacak o günden itibaren öyle olmadı kabullenmek güzel şey.

Özet geçmedim bilgi ve örnek verdim ayrıca bahsettiğim şeylerin demekki %90 ı doğru kii içerisinden kaynvalide kelimeSini cımbızla çekip çıkarmışınız...
Bana da bravo tespitlerim ve hislerim harikadır yanılmamışım sizinle ilgili. Bence de kabullenmek güzel şey sizde deneyin , pişman olmazsınız...

o sonuç hamile olup olmadığınızı öğrenme sonucuydu ama bu sebepten değerliydi valla benim kocam istesemde beni bırakıp gitmez öyle bir ortamda
Masallah senin kocana o zaman! Bu mu senin bdv deki işlevin. Kadin derdini yazıyor sen benim kocam bana bunu hayatta yapmaz ! Diyorsun. Eminim 10 numara 5 yıldız kocan vardir!! Kutla kocani bir de ceyrek altın tak. Hayrını gör...

kaç erkek eşinin hamileliğini duyup dünyalar kadar mutlu olur yada çok daha fazla özenle davranır birçok erkeğin babalığı bile doğumdan sonra anladığını biliyorum ben.insanın ruh hali kendiyle alakalıdır ister o durumu dert eder içlenir ister hiç önemsemez keyfine bakar ama sırf hamile diye böyle oldu ben üzüldüm durumu çok garip hamile olması es geçme durumunu elinden almıyor.

Kocana sağlam bir tepki koy. Kesinlikle anlasın sana bulaşmaması gerektiğini. Eğer saçma sapan seni üzmeye devam edersegidebileceğin bir ailen yada arkadaşın varsa onların yanına git ve kafa dinle. Belki yokluğunda kafası çalışmaya başlarda kendine gelir. Deli mi ne ??? Hamile kadınla uğraşılır mı ya hiç mi vicdan yok

oyle olsa bile konu sahibi abartmamis hamileligini doktor kapisinda bilmiyor ki daha hamile oldugunu.onun kizdigi esi bu kadar.

cekip gitmis adam sonucu ogrenmeden.konu sahibi hamile olduguma sevincinden havalara neden ucmadi diye abarmiyor anladinmi.normal bir hastalik olsun hadi.esini hastanede esinin neyi var yapabilecegim birsey var mi diye ogrenmeden cekip gitmesi hosmu sizce

belamı okuyayım adama ne yapayım çekmiş gitmiş.o ortamda beni bırakıp gitmesi 10 numaralığından değil canım herkesin iyi kötü yanları vardır ama birçok eşten iyidir sağolsun amn hep beraber hayırlarını görelim

Arkadaşlar eşim az önce gelip özür diledi yaptıkları için..beni şaşırttı ben epey umutsuzluğa kapılmıştım ilk günden böyle şeyler olunca.baba olunca değişir yönündeki düşüncelerim konusunda yanılmamışım dmeekki..umarım bundan sonra da devam eder ben hamileyim diye geçici bir düzelme yada ayrıcalık beklediğimden değil ortada sorunlu bir evlilik varsa gerçekten daimi etki yapacağına ve çocuğun hayırlara vesile olacağına inandığım için evet hamile bir kadına özel davranılması gerektiğini düşünüyorum

diğerlerini konu başlığı olarak geçmişsiniz bu sebepten birşey demedim kayınvalidemle olan bir kavga olmadığı için bunu düzelttim.
malesef beimle ilgili tespitleriniz yüzde yüz yanlış ben kabullendim ki hala evliyim ve mutluyum ve kimseyi umursamıyorum teşekkürler:)

Bnce hamilelik haberine bu kadar anlam yuklemeyin.
Bn evde yaptigim testle ogrendim,esime aksam gelince hamileyim pozitif sonuc dedim, adam tebrikler hayirli olsun dedi
Ikinci hamileligim de de yine evde ogrendim, testin sonucunu beraber bekliyoruz,silik cizgi cikti ama bariz var yani.. adam bana " bn isesem bnm idrardan da cikar o cizgi ya" dedi
Bn takmadim acikcasi.
Sizde buyutmeyin

Hamilelik bence özel bir durum .konu sahibi karnında bir mucize taşıyorsun , canından can veriyorsun sen ve tüm hamileler çok ozelsiniz ,başta öküz eşin olmak üzere kim ne derse desin takma,evladın mutlu ve güçlü bir anneyi hak ediyor . sağlıcakla kucağına al inşallah bebisini

konu başlığı ortada hamile olmasada koca aynı koca ama hamile olunca değişmiyor o koca.hamileliğin gereksiz şekilde abartıldığını düşünüyorum
Onu etrafinizda abartanlara soyleyin o zaman. Bu konu hamileligini niye gozumuze sokuyorsun diye hayiflanilacak bir konu degil. Tepki yerinde verilince guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…