o sonuç hamile olup olmadığınızı öğrenme sonucuydu ama bu sebepten değerliydi valla benim kocam istesemde beni bırakıp gitmez öyle bir ortamdaHanımefendi kocanızın sonuç ALma odası önünde size böyle davranmasını ve bencilleşmesini siz belki normal karşılayabilisniz ama ben normal karşılayamam hiçbir kadının da karşılayacağını sanmıyorum..
off ya ne alaka diyorum yine.7 aylik hamile yeni ogrenmiyor dimi.. mujdeli haber arefesinde kavga cikarmis cekip gitmis konu sahibindeki merak ve heyecan esinde niye yok.hamile ile hamile olmayan bir degildir.annenin sagligi ruhsal yapisi beslenmesi herseyi bebegin gelisimi sagligiyla dogru orantilidir.en basiti moral bozuklugu ile istahi kesilen anne adayi bebegini yeterli ve dengeli beslemeyebilir.mesela uzuntuyle sutu kesilen anne gibi.anliyorsunuz degilmi.evet hamile anne bu yuzden ozeldir hamileligi de kendine ozeldir.çok alakası var hamile diye bırakıp gitmesi üzmüş onu ha yeni öğrenmiş ha 7 aylık hamile hamiledir işte normal bir durum
Siz evli misiniz pardon da ?ne yapması lazımdı adamın sonucu alıp öyle mi bırakıp gitmesi lazımdı sonrada hamile halimle böyle bir haberi alıp bıraktı gitti olurdu
kaynanamla hiçbir zaman kavga etmedim bayağı yanlış anlamışsınz beni bu konunun içeriğinde benimkonuları özet geçmenizde bayağı gereksiz oldu evet hepimiz sıradan ve aynıyız hepimiz insanız farklı farrklı sorunlar yaşıyoruz sadece bazen sorunlar kopyalanmış kadar aynı bile olabiliyor.Hiç katılmıyorum düşüncelerine morsever , sen ki en ufak problemleri eşinin motorunu aldığı parayı ve birikimi kafana takıp yeniden mi başlamalıyım diye kadınlar kulübüne sorarken senin konularında bizlere gereksiz ve önemsiz kaynanasıyla kavga eden , dünyadaki yüzlerce hatta binlerce kadından biriymişin gibi geliyordu...
Anlatmak istediğim , senin için gereksiz olan bir konu başkalarını etkileyebilir şekil a da görüldüğü üzere...
Bize düşen , yorumlarda görüşümüzü belirtmek varsa fikrimiz söylemek...banabenigeriver
evet evliyimSiz evli misiniz pardon da ?
Özet geçmedim bilgi ve örnek verdim ayrıca bahsettiğim şeylerin demekki %90 ı doğru kii içerisinden kaynvalide kelimeSini cımbızla çekip çıkarmışınız...kaynanamla hiçbir zaman kavga etmedim bayağı yanlış anlamışsınz beni bu konunun içeriğinde benimkonuları özet geçmenizde bayağı gereksiz oldu evet hepimiz sıradan ve aynıyız hepimiz insanız farklı farrklı sorunlar yaşıyoruz sadece bazen sorunlar kopyalanmış kadar aynı bile olabiliyor.
konu hakkındaki fikrimi zaten belirttim hamile olmasını bu kdar abartmaması gerektiğini bence anlamıştır o adam nasılsa yine öyle olacak o günden itibaren öyle olmadı kabullenmek güzel şey.
Masallah senin kocana o zaman! Bu mu senin bdv deki işlevin. Kadin derdini yazıyor sen benim kocam bana bunu hayatta yapmaz ! Diyorsun. Eminim 10 numara 5 yıldız kocan vardir!! Kutla kocani bir de ceyrek altın tak. Hayrını gör...o sonuç hamile olup olmadığınızı öğrenme sonucuydu ama bu sebepten değerliydi valla benim kocam istesemde beni bırakıp gitmez öyle bir ortamda
kaç erkek eşinin hamileliğini duyup dünyalar kadar mutlu olur yada çok daha fazla özenle davranır birçok erkeğin babalığı bile doğumdan sonra anladığını biliyorum ben.insanın ruh hali kendiyle alakalıdır ister o durumu dert eder içlenir ister hiç önemsemez keyfine bakar ama sırf hamile diye böyle oldu ben üzüldüm durumu çok garip hamile olması es geçme durumunu elinden almıyor.off ya ne alaka diyorum yine.7 aylik hamile yeni ogrenmiyor dimi.. mujdeli haber arefesinde kavga cikarmis cekip gitmis konu sahibindeki merak ve heyecan esinde niye yok.hamile ile hamile olmayan bir degildir.annenin sagligi ruhsal yapisi beslenmesi herseyi bebegin gelisimi sagligiyla dogru orantilidir.en basiti moral bozuklugu ile istahi kesilen anne adayi bebegini yeterli ve dengeli beslemeyebilir.mesela uzuntuyle sutu kesilen anne gibi.anliyorsunuz degilmi.evet hamile anne bu yuzden ozeldir hamileligi de kendine ozeldir.
oyle olsa bile konu sahibi abartmamis hamileligini doktor kapisinda bilmiyor ki daha hamile oldugunu.onun kizdigi esi bu kadar.kaynanamla hiçbir zaman kavga etmedim bayağı yanlış anlamışsınz beni bu konunun içeriğinde benimkonuları özet geçmenizde bayağı gereksiz oldu evet hepimiz sıradan ve aynıyız hepimiz insanız farklı farrklı sorunlar yaşıyoruz sadece bazen sorunlar kopyalanmış kadar aynı bile olabiliyor.
konu hakkındaki fikrimi zaten belirttim hamile olmasını bu kdar abartmaması gerektiğini bence anlamıştır o adam nasılsa yine öyle olacak o günden itibaren öyle olmadı kabullenmek güzel şey.
cekip gitmis adam sonucu ogrenmeden.konu sahibi hamile olduguma sevincinden havalara neden ucmadi diye abarmiyor anladinmi.normal bir hastalik olsun hadi.esini hastanede esinin neyi var yapabilecegim birsey var mi diye ogrenmeden cekip gitmesi hosmu sizcekaç erkek eşinin hamileliğini duyup dünyalar kadar mutlu olur yada çok daha fazla özenle davranır birçok erkeğin babalığı bile doğumdan sonra anladığını biliyorum ben.insanın ruh hali kendiyle alakalıdır ister o durumu dert eder içlenir ister hiç önemsemez keyfine bakar ama sırf hamile diye böyle oldu ben üzüldüm durumu çok garip hamile olması es geçme durumunu elinden almıyor.
belamı okuyayım adama ne yapayım çekmiş gitmiş.o ortamda beni bırakıp gitmesi 10 numaralığından değil canım herkesin iyi kötü yanları vardır ama birçok eşten iyidir sağolsun amn hep beraber hayırlarını görelimMasallah senin kocana o zaman! Bu mu senin bdv deki işlevin. Kadin derdini yazıyor sen benim kocam bana bunu hayatta yapmaz ! Diyorsun. Eminim 10 numara 5 yıldız kocan vardir!! Kutla kocani bir de ceyrek altın tak. Hayrını gör...
diğerlerini konu başlığı olarak geçmişsiniz bu sebepten birşey demedim kayınvalidemle olan bir kavga olmadığı için bunu düzelttim.Özet geçmedim bilgi ve örnek verdim ayrıca bahsettiğim şeylerin demekki %90 ı doğru kii içerisinden kaynvalide kelimeSini cımbızla çekip çıkarmışınız...
Bana da bravo tespitlerim ve hislerim harikadır yanılmamışım sizinle ilgili. Bence de kabullenmek güzel şey sizde deneyin , pişman olmazsınız...
Onu etrafinizda abartanlara soyleyin o zaman. Bu konu hamileligini niye gozumuze sokuyorsun diye hayiflanilacak bir konu degil. Tepki yerinde verilince guzelkonu başlığı ortada hamile olmasada koca aynı koca ama hamile olunca değişmiyor o koca.hamileliğin gereksiz şekilde abartıldığını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?