kizlar benimle tam 15 gundur beraberdiniz hepinize cok tesekkur ederim ama olmadi olmadi iste kendimi okadar kotu hissediyorum sanki dunya yikilmis ve ben altinda kalmisim okadar hayla kurmustumki ama olmadi yine yikildi butun hayallerim ama yapacak bise yok bu sefer yine derdime donup benim cooook buyuk rabbim var dicemsenağlamasenağlamasenağlama ben bu duyguyu ilk defa yasadim ama gercekten zormus rabbim hepinize sabirlar versin :a015::a015::a015: okadar gucsuzumki bu acilari tekrardan yasayabilecek gucum yoooksenağlama neyse kizlar sizi sikmak istemem kendinize iyi bakin hersey gonlunuzce olsun
canım benım 2 ay önce aynı seyı bende yasadım ılk denememdı olmadı o zaman bende senın gıbı hıssettım hatta gucum yok bırdahakı denemeye dedım ama acım her gecen gun azaldı sımdı 2 denememın son asamasındayım ınankı gececek yıne aynı umutla baslayacaksın bu bır yarıs canım ne yapalım bızımkı bızı zorlayan bır yarıs ama kazanıcaz ınsallahkizlar benimle tam 15 gundur beraberdiniz hepinize cok tesekkur ederim ama olmadi olmadi iste kendimi okadar kotu hissediyorum sanki dunya yikilmis ve ben altinda kalmisim okadar hayla kurmustumki ama olmadi yine yikildi butun hayallerim ama yapacak bise yok bu sefer yine derdime donup benim cooook buyuk rabbim var dicemsenağlamasenağlamasenağlama ben bu duyguyu ilk defa yasadim ama gercekten zormus rabbim hepinize sabirlar versin :a015::a015::a015: okadar gucsuzumki bu acilari tekrardan yasayabilecek gucum yoooksenağlama neyse kizlar sizi sikmak istemem kendinize iyi bakin hersey gonlunuzce olsun
canım kaymaklım bende bugün negatif sonuç aldım ama asla senin gibi dünya başıma yıkılmadı bence güçlü olmalı ve yola devam etmelisin rabbim hayırlı olanı nasip etsin umudunu sakın yitirme imkanında el veriyorsa sonuna kadar mücadele et naz yapıyor meleklerimiz
ay allahım yarabbim ya daha ilk denemen bi dur hele... ben 3 aydır aynı şeyi yaşıyorum kızımmmm...
aaa böyle üzülmekle olmuyo bu işler toparla kendini kocanın tadını çıkar...ilk ay olsa zaten mucize olur yani...
kafanı ona yoğunlaştırma.bu ay hiç kafamı takmıyorum ayın 30 unda hasta olmam lazım ama o gün test yaptırıcam dilerim rabbim isteyen herkese zamanında sağlıklı bebişler nasib eder...
hiç canını sıkma arkadaşım bide çocuk çocuk diye diretme.
sen normal ilişkilerine devam et ama yumurtlama döneminde sıklaştır...bu ay olmamış önümüzdeki aya olur inşallah...böyle dünyayı başına yıkma bak burda senelerce çocuk sahibi olamamış insanlar var hala aynı hevesle çalışmalarına devam ediyolar...böyle yaparsan psikolojin bozulur çocuğunda başında manyak bi anne istemez dimi ama?
hadi toparlan bakim böyle takarsan hiç olmaz üçüncü aya çıldırırsın.aaaaaaaa olmaz ama kızdım şimdik sana.
kizlar benimle tam 15 gundur beraberdiniz hepinize cok tesekkur ederim ama olmadi olmadi iste kendimi okadar kotu hissediyorum sanki dunya yikilmis ve ben altinda kalmisim okadar hayla kurmustumki ama olmadi yine yikildi butun hayallerim ama yapacak bise yok bu sefer yine derdime donup benim cooook buyuk rabbim var dicemsenağlamasenağlamasenağlama ben bu duyguyu ilk defa yasadim ama gercekten zormus rabbim hepinize sabirlar versin :a015::a015::a015: okadar gucsuzumki bu acilari tekrardan yasayabilecek gucum yoooksenağlama neyse kizlar sizi sikmak istemem kendinize iyi bakin hersey gonlunuzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?