Hamile depresyonu

Erkek olmadı diye mi öldüreceksiniz kendinizi

Benm bebeğim 9yıldan sonra oldu hamileyim henüz..
Şu yazını hamile değilken okumuş olsaydım içimden cok sayardım sana kusura bakma..
Benm ikizlerim olcak ve ikisi de kız :) Özel eğitimde işitme öğretmeniyim..size şunu söylemek isterim,sağlık sağlık ille de sağlık! Tek dileğimiz bu olsun lütfen

Bende hamileyim suan 19 haftamizdayiz ve benim minik bi prensesim olucak inşaallah sağlıkla gelsin yavrularimiz üzme kendini hamilelik zor bi süreç şimdi böyle düşünüyorsun hele bi hissetmeye başla hele bi doğsun kucağına al kimse eline almasin diye kiskanip paylasamayacaksin opmeleri bile seni üzücek aman mikrop kaparsa diye şimdi böyle dusunuyosun ama hepsi geçicek emin ol ve sen annen gibi olmazsan kızınla sorun yasamaz sin böyle düşün ve üzme kendini hepsi geçicek yeter ki sağlıklı ol sen ve bebeğin

Kıza fazla yüklenmeyin yahu, ne de olsa hamile.

Benim çevremde de erkek beklentisi vardı (ki biz anaerkil bi sülaleyiz). Eşimin anası da 2 erkek doğurmuş, bi havalarda yok kız olursa oğlum bozulur demişliği bile var

Sonuç olarak bi kızım oldu. Bu süreçte senin kadar olmasa da empati kurabileceğim kuruntular yaşadım. Ama şu anda dünyada benden mutlusu yok. İyi ki bi kızım var!

Son olarak, bu günler geçecek ben sana kefilim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…