- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi book thief
-
siz cinsiyet önemli değili sonra dediniz ama benm neye tepki verdiğimi anlamadınız. uslup derken karşımda hiçbirşeyi kabullenmeyen biri varken uzatmamak için artık tamam diyorum. ben ilk mesajınıza tepki verdim gömmeseydiniz diye. gömmediğinizi sadece kızları övdüğünüzü sölediniz bende erkeklerin aramadığını gitmediğini sölüyosunuz kötülüyosunuz dedim. cinsiyet ayrımı yada kız bebek istiyosunuz demedm size ısrarla cinsiyet ayrımı yapmadığınzıı yazıyosunuz. yani benm yazdıklarımı kendinize göre okuypsunuz bu yuzden kestirip atmak adına bi önceki mesajımı yazdım. ki asla bir insana yaptığım bir uslup değildir bu. neyse ben yine de alttan alıyorum tekrardan. LÜTFEN YAZMAYINIZ. UZATMAK İSTEMİYORUM. bu ikinci oldu yazmayın dedikçe yazan da sizsiniz ayrıca.
Kız çocukları küçükken şirinler kabul ama ergenlikleri
Bunu da söylemeden geçemiciim
Oğlan çocukları ergenliklerini anneleriyle dikiş nakış yapıp ,hamur açarak geçiriyor sizde haklısınızKız çocukları küçükken şirinler kabul ama ergenlikleri
Bunu da söylemeden geçemiciim
Oğlan çocukları ergenliklerini anneleriyle dikiş nakış yapıp ,hamur açarak geçiriyor sizde haklısınız
Oğlum olmadığı için yorumsuz kalıyorum mesajınızaOğlan çocukları ergenliklerini anneleriyle dikiş nakış yapıp ,hamur açarak geçiriyor sizde haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?