Iki kardeşim küs,erkek kiz.
Erkek kardesim kiz k. dost bildiği kişiyle evlendi .Bende abla olarak evlilik döneminde ellimden ne geliyorsa yaptim.
Eşimde ayni ayrimcilik yapmadan yardim destekci olduk .Erkek k. biraz sosyal fobisi var ve bazi konularda eksik,mesela bizlere bile karşi cok soğuk hiç aramaz sormaz .
Anneme babamada ayni .
Demek istediğim beklentim yoktu ,bana can ciğer olacak diye .
Neyse ,3. aydan beri kiz k. aramiz düzeldi hatta cok güzel vakit gecerdik .
Allah nasip etti şimdi 6 aylik hamile .
Uzun zamandir ailemiz bir araya gelmediği için bahcede bir eğlence vermek istiyordum.(korona demeyin 1.dişarda olacak ,ayni restoranda dişarda yemek yediğiniz gibi
2. burda vaka sayisi az ve bizler zaten sadece evden işe yaptik)
Ogün işte gezmeye gitmiştik ve ben erkek k. kardeşimi cağiracam dedim.
"Biz gelmiyoruz ozaman" dedi ve surati beş kariş oldu .
"kardeşim bak artik uzatmasan yavaş yavaş isinirsiniz işte"
"abla tekrar başlama istersen ,sen bu konuda benim tutumumu biliyorsun .Biz önce onlara yaklaşmaya caliştik ,el uzattik onlar istemedi ."
sonra ikimizde arabanin içinde durumu idare etmek için sadece ,havadan sudan iki laf ettik .
Şimdi bir haftadir hiç ses yok .
Biliyorum ben yine arayana kadar kendisi hiç aramayacak .
işte hamile olduğu için onun istediği gibimi davranmaliyim
gönlünü almayami çalişmaliyim?
yarin birgün yüzüme vurur , hamileydimde sen beni üzdün diye.Fakat yaptiği saygisizlik değilmi , ona kötü konuşmadim,yalan söylemedim,bağirmadim etmedim .
kafam karişik ,kiz k. çok severim lakin artik ben sadece istediği gibi davranirsam aramiz iyi .
Erkek kardesim kiz k. dost bildiği kişiyle evlendi .Bende abla olarak evlilik döneminde ellimden ne geliyorsa yaptim.
Eşimde ayni ayrimcilik yapmadan yardim destekci olduk .Erkek k. biraz sosyal fobisi var ve bazi konularda eksik,mesela bizlere bile karşi cok soğuk hiç aramaz sormaz .
Anneme babamada ayni .
Demek istediğim beklentim yoktu ,bana can ciğer olacak diye .
Neyse ,3. aydan beri kiz k. aramiz düzeldi hatta cok güzel vakit gecerdik .
Allah nasip etti şimdi 6 aylik hamile .
Uzun zamandir ailemiz bir araya gelmediği için bahcede bir eğlence vermek istiyordum.(korona demeyin 1.dişarda olacak ,ayni restoranda dişarda yemek yediğiniz gibi
2. burda vaka sayisi az ve bizler zaten sadece evden işe yaptik)
Ogün işte gezmeye gitmiştik ve ben erkek k. kardeşimi cağiracam dedim.
"Biz gelmiyoruz ozaman" dedi ve surati beş kariş oldu .
"kardeşim bak artik uzatmasan yavaş yavaş isinirsiniz işte"
"abla tekrar başlama istersen ,sen bu konuda benim tutumumu biliyorsun .Biz önce onlara yaklaşmaya caliştik ,el uzattik onlar istemedi ."
sonra ikimizde arabanin içinde durumu idare etmek için sadece ,havadan sudan iki laf ettik .
Şimdi bir haftadir hiç ses yok .
Biliyorum ben yine arayana kadar kendisi hiç aramayacak .
işte hamile olduğu için onun istediği gibimi davranmaliyim
gönlünü almayami çalişmaliyim?
yarin birgün yüzüme vurur , hamileydimde sen beni üzdün diye.Fakat yaptiği saygisizlik değilmi , ona kötü konuşmadim,yalan söylemedim,bağirmadim etmedim .
kafam karişik ,kiz k. çok severim lakin artik ben sadece istediği gibi davranirsam aramiz iyi .
Son düzenleme: