• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile göbeğiminde yağ bezesi???

kerken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
621
202
48
Ankara
kızlar dün gece farkettik bizde. göbeğimin altı kaşınıyor sürekli. ee tabi hamilelikten gergin ve birazda çatlarlar var. elimin sürünce bir doku hşssettim aynada baktım 5cm eninde biraz kabarık bir oluşum var. eşimde baktı. rengi sarımtrak... pantolonumun bel kısmı üzerine geldikçe hassaslaşıyor. eşim yağ bezesi sanki dedi. ama dün oluştu. sonra uzandım 1 saat sonra azaldığını söyledi eşim. şimdi okuldayım aynadan katım yine aynı görüntü ve hassasiyet. aceba pantolanun üzerine gelmesi ya da oturma pozisyonunda çok kalmamdan dolayı mı oluştu? daha önce bu durumu yaşayan var mı aceba?

Hamile pantolonu mu giyiyorsunuz şu göbeğin üstüne kadar cikanlardan yoksa normal pantolon mu

hamile pantolonu giyiyorum. göbek deliğimin hizasına geliyor ama şuan sürekli kayıp aşağı güşünor ve pantolunu düşük halde dolaşıyorum. göbeğim azken pantolan daha iyi duruyordu.

çok rahatsız ederse hekime gidin.Lakin ben son zamanlarda alınan kilodan kaynaklı olacağını düşünüyorum.
Benimde 7. ayımda başlayan bir kaşıntım vardı tam olarak göbiş üstünde.Ama öyle tatlı kaşınıyorduki.Doğum olunca geçti.
Hayırlı doğumlar.

kaşıntı problemimi dr. biliyor hamile kaldığım günden bu yana kaşınıyorum özellikle sırt bölgem fena kaşınır. şimdi göbekte başladı ama beze daha farklı bir şey cumartesi randevu aldım inşallah skıntı çıkmaz.

hamile pantolonu giyiyorum. göbek deliğimin hizasına geliyor ama şuan sürekli kayıp aşağı güşünor ve pantolunu düşük halde dolaşıyorum. göbeğim azken pantolan daha iyi duruyordu.

Aynı şey kuzenime olmuştu ama o normal pantolon giyiyordu çok kilo almadığı için. Doktor ona yağların birikip sıkışması sonucu olmuş sıkıntı stres sonucu kendini sikarsan o zaman da olur demişti. O yavrusunu sağlıkla aldı kucağına inşallah sizde alırsınız :)

Back
X