hamile görmek, duymak istemiyorum!!!

ya herkes aynı mı? benim birinin hamile olduğunu duymaya, hamilelerle konuşmaya hiç tahammülüm kalmadı. hayatımda hiç bir şeyi kıskanmadım, ama şimdi çocuğu olanları ve hamileleri kıskanıyorum. hatta içten içe sinir oluyorum. geçen eşim bir arkadaşının eşinin hamile olduğunu söyledi (bana neyse....!!!) şimdi hafta sonu bir düğüne gidicez, onlar da orada olacak, ve benim o kızı görmeye tahammülüm yok. bir de hamile kaldıktan sonra konuştuk, bana söylemedi, nazarım değer diye mi artık bilmiyorum. belki de bana söylemediği için bu kadar sinirlendim....

neye sinirleniyorsam?????............ ne güzel Allah vermiş işte! ama etrafımda o kadar çok arttılar ki hamile olmayan, çocuğu olmayan arkadaşım akrabam kalmadı, kendimi çok yalnız hissediyorum. Bir tek burada yalnızlığım gidiyor sanki.......

Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımı aramıyorum, hamile olduğunu söyleyecek diye korkuyorum. hamile arkadaşlarımla da görüşmek istemiyorum, bana acıyan gözlerle bakıyorlarmış gibime geliyor. Onlar sanki dünyanın en şanslı insanları, çok değerliler, ben de bir zavallıymışım gibi hissediyorum.

NORMAL MİYİM????
Canim bende öyle olmaya basladim. Bi yere gidesim yok.

Tabikide normal bir durum degil canim..artik okdadar yasiyoruzki bu surecleri..var gucumuzle..surekli cocuga odakli..biz olmasak bile cevre baskisi..e zaten istiyoruzz..kafayi yeme noktasina geldik..ben cok bunaldim.artik..denemelerimin hem tup hem dogal..elimde patlamasindan dolayi..her biri basarisizlik ve kendine guven kaybettiren durumlar..cunki her deneyisinde uzerine biseyler katip tedavilerle bu sefer olcak diye umutlaniyorsun..ve elinde patliyo..valla bende bugun adet oldum..dogal denemistim bu ay..gittim bayram donusne randevu aldim psikoloktan..en dogrusu bu sanirim..cunki artik bas edemiyorum..yasadihim hirsttan dolayi..baska hamileliklerr neden uzulesinki..tabikide millet hamile kaldi diye kimse uzulmuyo..bana sadece kendime kizmama sebep oluyo..neden olmuyo diye..ama en kisa zamanda bi psikoloktan yardim al..bu cunki kendi basina atlatacagin bi durum degil..hani sosyal cevrenle alakali olsa uzak dururusun..ama icindeki cocuk ozlemi ve surekli bununla icicesin..bu duyguylaa..

ya herkes aynı mı? benim birinin hamile olduğunu duymaya, hamilelerle konuşmaya hiç tahammülüm kalmadı. hayatımda hiç bir şeyi kıskanmadım, ama şimdi çocuğu olanları ve hamileleri kıskanıyorum. hatta içten içe sinir oluyorum. geçen eşim bir arkadaşının eşinin hamile olduğunu söyledi (bana neyse....!!!) şimdi hafta sonu bir düğüne gidicez, onlar da orada olacak, ve benim o kızı görmeye tahammülüm yok. bir de hamile kaldıktan sonra konuştuk, bana söylemedi, nazarım değer diye mi artık bilmiyorum. belki de bana söylemediği için bu kadar sinirlendim....

neye sinirleniyorsam?????............ ne güzel Allah vermiş işte! ama etrafımda o kadar çok arttılar ki hamile olmayan, çocuğu olmayan arkadaşım akrabam kalmadı, kendimi çok yalnız hissediyorum. Bir tek burada yalnızlığım gidiyor sanki.......

Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımı aramıyorum, hamile olduğunu söyleyecek diye korkuyorum. hamile arkadaşlarımla da görüşmek istemiyorum, bana acıyan gözlerle bakıyorlarmış gibime geliyor. Onlar sanki dünyanın en şanslı insanları, çok değerliler, ben de bir zavallıymışım gibi hissediyorum.

NORMAL MİYİM????
Merhaba ,sizin durumunuzu çok iyi anlıyorum. Ben de aynı durumdayım . Benim daha çok erken ama daha 5 ayda bu duyguları hissetmeye başladım. Arkadaşım doğum kontrol hapı kullanirken gebe kaldı. Başkaları için çok kolayken bizim için zor olması ve her at ümit edip beklemek yoruyor

Merhaba ,sizin durumunuzu çok iyi anlıyorum. Ben de aynı durumdayım . Benim daha çok erken ama daha 5 ayda bu duyguları hissetmeye başladım. Arkadaşım doğum kontrol hapı kullanirken gebe kaldı. Başkaları için çok kolayken bizim için zor olması ve her at ümit edip beklemek yoruyor
1,5 senedir çocuk istiyoruz olmuyor. İki kere tüp bebek denedik. Üçüncüye gideceğim. Bugün arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. Hayatımızda sigara alkol kullanmadık ama bizim olmuyor her gün sigara alkol alan insanların çocukları oluyor. Evimizde ölüm sessizliği vardı. Kiskanmadik ama imrendik istedik.. bu kadar zor olmasaydı keşke şu saatte insan bu dertlerle boğuşmak istemiyor

1,5 senedir çocuk istiyoruz olmuyor. İki kere tüp bebek denedik. Üçüncüye gideceğim. Bugün arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. Hayatımızda sigara alkol kullanmadık ama bizim olmuyor her gün sigara alkol alan insanların çocukları oluyor. Evimizde ölüm sessizliği vardı. Kiskanmadik ama imrendik istedik.. bu kadar zor olmasaydı keşke şu saatte insan bu dertlerle boğuşmak istemiyor
Bizde aynı durumdayiz.insanin boğazı düğümleniyor bi tuhaf oluyor böyle

Allah yardımcımız olsun .çok zor bir durum .yaşamayan anlamaz .bir yıl önce ben de anlamazdim ne var ki şimdi en iyi anlayanlardanim. Stres yaptığımız için olmuyor .iki güne adet olucam yine adet belirtileri başladı çok yıkılıyorum çok üzülüyorum her ay

NORMAL MİYİM????
Bazen insan duygularını kontrol edemiyor bizde tedavi görüyoruz yoğun bir duygu bu belki hiç sahip olamama korkusu merak etmeyin siz kötü biri değilsiniz sadece üzgünsünüz ama kendinize fazla geliyorsa bazı halleriniz tüp bebek terapistleri var bu şekilde yalnızlaştırmayın kendinizi inşallah en yakın zamanda rabbim kucaklarımızı doldursun🙏🏻

ben de instagramda karınlarını göstere göstere poz veren özellikle karnı burnunda hamile kadınlara inanamıyorum . İnsan hiç aklına getirmez mi olan var olmayan var diye

Benim bu saatten sonra çocuğum olsa heralde nazar değer korkusuna kimlik fotosu dışında fotosunu göstermem insanlara 😅 yani insan öyle bir sakınır ki , inanılmaz herkesin gözüne sokmak

NORMAL MİYİM????
Değilsin.

Back
X