Bak işini şansa bırakma kv ye anlatEltimi aradım hem geçmiş olsun demek hem de ne kadar rahatsız olduğumu anlatmak için ama tlf cevap vermedi. Dönüş yaparsa konuşacağım. Direkt bende kalmayın diyemem ama konuştuğumda anlar umarım müsait olmadığımı.
Eltimi aradım hem geçmiş olsun demek hem de ne kadar rahatsız olduğumu anlatmak için ama tlf cevap vermedi. Dönüş yaparsa konuşacağım. Direkt bende kalmayın diyemem ama konuştuğumda anlar umarım müsait olmadığımı.
Olması gerekeni burda bilmeyen kadın yoktur diye tahmin ediyorum zaten.kadin olmasi gerekeni yazmis.... olmado gereken gibi bi es ve baba adayi.....
Eltimi aradım hem geçmiş olsun demek hem de ne kadar rahatsız olduğumu anlatmak için ama tlf cevap vermedi. Dönüş yaparsa konuşacağım. Direkt bende kalmayın diyemem ama konuştuğumda anlar umarım müsait olmadığımı.
Olması gerekeni burda bilmeyen kadın yoktur diye tahmin ediyorum zaten.
Aynen ben yazacaktım numarayı versin anında arar söylerim vallahi . Bizim başımıza gelse ki bence gelecek böyle birşey eşim gelmeyin diyemez kesin ama ben diyeceğim .Kimse diyemiyorsa telefonunu verin arayıp ben diyeyim ya. Böyle düşüncesiz, bencil insan görünce üstüne böğüre böğüre bağırasım geliyor cidden. İnsan karnı burnunda kadının evine yatılı misafirliğe mi gider? Son haftalarda halının üstünde emekleyerek dolanıyordum ağrıdan. Nerede, ne zaman, hangi pozisyonda yatacağımı kendim bile kestiremiyordum. Eşinize söyleyin, abisiyle konuşsun. O konuşamıyorsa siz arayın söyleyin. O da olmuyorsa, biz arayalım. Konuşur, bir dost der, kapatırız.
Kayınvalidenize anlatsanız durumu o desin bende kalın diye6 yıllık uğraş, 4 tane düşük ve birçok operasyondan sonra 37 haftalık hamileyim. İlk günden beri çok ağır geçiyor. 32. haftamdan itibaren izne ayrıldım. Bulantı ve kusmam hiç bitmedi. Evi temizleyemiyorum ve son 1 aydır yemek de yapamıyorum. Uyduruk şeylerle geçiştiriyoruz. Temizliğe arada kadın geliyor. Canımı sıkan konuya gelirsek. Eşimin abisi şehir dışında yaşıyor. Onun eşi de hamile. 3 hafta önce yaşadığımız şehre geldiler ve yatılı olarak bizde kaldılar. Halbuki bizden başka eşimin ablası, diğer erkek kardeşi ve kv hepimiz aynı şehirdeyiz. Hadi birşey olmaz surat asmayayım dedim elimden geldiğince hizmet ettim. Az önce yine abisi aradı. Bebekte gelişim geriliği saptanmış. Yaşadıkları şehirde riskli gebelik bölümü yokmuş. Yakınlarındaki 2 şehri önermiş doktorları ama işimiz uzun sürerse diye sizin yaşadığınız şehre geleceğiz dedi. Randevu olaylarını sordu. O kadar ev varken sanırım yine bizde kalmayı planlıyorlar. Çıldıracağım. Bu arada her an doğum yapabilirim. Doktorum bebeğimin biraz iri olduğunu haftalık kontrollerle takip edip her an alınabileceğini söylemişti. Eşim abisine hayatta müsait değiliz diyemez.
Eşiyle konuşmak zorunda karşına alıp .Eşiniz hakkında bu kadar detay vermeniz ne kadar iyi olmuş. Kadının içi açılmıştır kendi kocası bu kadar düşüncesizken sizin kocanızın ne kadar anlayışlı bir eş olduğunu duyunca değil mi?
Ya da şey deyin bende hiç iyi değilim kasılmalarım var sizin yanınızdada uzanmaya vs çekinirim seninde eşinde hamile ikimizdende hayır gelmez vs desenBizde kalmasınlar desem ben söyleyemem der eminim. Onların da düşüneceğini sanmıyorum. Ailenin diğer üyeleri desem canlarına minnet hiçbirisi bizde kalın demez. Stresten bugün doğurmazsam iyi. Abisi aradığından beri kasılmam var
Kendinize ve bebeğinize stres yapacağınıza, arayın konuşun, onlar stres yapsın. İsterlerse de küssünler. Sizin canınızdan kıymetli mi yav? Derin nefes alın. Eşinize bu kadar stres yaptığınızı, istemediğinizi, kendinizi kötü hissettiğinizi anlatın, bence o halledecek. Ha olmadı, halletmedi, o zaman salın içinizdeki canavarı, geri püskürtün. Abarttığınızı düşünürseniz de, sonradan hamileliğime verin, ben ne yaptığımı biliyor muydum diye yan çizersiniz. =))Bizde kalmasınlar desem ben söyleyemem der eminim. Onların da düşüneceğini sanmıyorum. Ailenin diğer üyeleri desem canlarına minnet hiçbirisi bizde kalın demez. Stresten bugün doğurmazsam iyi. Abisi aradığından beri kasılmam var
Demesi lazım.32 haftalık hamileyim eşim artık eve misafir davet ettimiyor . Arayanlar içinde eşimin maalesef çok ağrısı var dışarda buluşalım diyor .
Annesine bile anne H e hizmet edemez sen yapıcaksan gel diyo .
Böyle olması lazım. Zaten ne uyuyabiliyoruz ne oturabılıyoruz .
Evi süpürmeye kalksak 2 gün ağrı çekiyoruz .
Birde yatılı misafir yok artık
Konu sahibide eşiyle konuşursa eminim oda anlayışla karşılayıp birşeyle uydurur .Eşimin abisi ben 8 aylık hamileyken coluk çocuk ve eşiyle bana tatile gelmek istedi. Ama arkadaş bir tarih de vermiyor muhtemelen akılları estikleri bir akşam arayıp sabahı bende olacaklardi ...Eşim bizim de değişiklik olsun diye apart tutmak istediğimizi günü söylerse yan yana iki oda ayarlayacagini böylece istediğimizde havuzu kullanıp istediğimizde denize gidebilecegimizi söyledi .Tabi kaynım ne bize bir tarih verdi ne tatile yanımıza geldi
6 yıllık uğraş, 4 tane düşük ve birçok operasyondan sonra 37 haftalık hamileyim. İlk günden beri çok ağır geçiyor. 32. haftamdan itibaren izne ayrıldım. Bulantı ve kusmam hiç bitmedi. Evi temizleyemiyorum ve son 1 aydır yemek de yapamıyorum. Uyduruk şeylerle geçiştiriyoruz. Temizliğe arada kadın geliyor. Canımı sıkan konuya gelirsek. Eşimin abisi şehir dışında yaşıyor. Onun eşi de hamile. 3 hafta önce yaşadığımız şehre geldiler ve yatılı olarak bizde kaldılar. Halbuki bizden başka eşimin ablası, diğer erkek kardeşi ve kv hepimiz aynı şehirdeyiz. Hadi birşey olmaz surat asmayayım dedim elimden geldiğince hizmet ettim. Az önce yine abisi aradı. Bebekte gelişim geriliği saptanmış. Yaşadıkları şehirde riskli gebelik bölümü yokmuş. Yakınlarındaki 2 şehri önermiş doktorları ama işimiz uzun sürerse diye sizin yaşadığınız şehre geleceğiz dedi. Randevu olaylarını sordu. O kadar ev varken sanırım yine bizde kalmayı planlıyorlar. Çıldıracağım. Bu arada her an doğum yapabilirim. Doktorum bebeğimin biraz iri olduğunu haftalık kontrollerle takip edip her an alınabileceğini söylemişti. Eşim abisine hayatta müsait değiliz diyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?