Desin bir zahmet. Sakin kabul etmeyin, sakin. 37 haftalik hamilenin evine yatili misafir gidilmez, gidilincede yardima gidilir.
Diyebilmeli
Sen zaten bugün yarın doğuracaksın , kocanda desin yani bi zahmet .
o zaman sen diyeceksin. cok net onlarinki cocukda seninki ne
Bizde kalmasınlar desem ben söyleyemem der eminim. Onların da düşüneceğini sanmıyorum. Ailenin diğer üyeleri desem canlarına minnet hiçbirisi bizde kalın demez. Stresten bugün doğurmazsam iyi. Abisi aradığından beri kasılmam var
Eşiniz hakkında bu kadar detay vermeniz ne kadar iyi olmuş. Kadının içi açılmıştır kendi kocası bu kadar düşüncesizken sizin kocanızın ne kadar anlayışlı bir eş olduğunu duyunca değil mi?Demesi lazım.32 haftalık hamileyim eşim artık eve misafir davet ettimiyor . Arayanlar içinde eşimin maalesef çok ağrısı var dışarda buluşalım diyor .
Annesine bile anne H e hizmet edemez sen yapıcaksan gel diyo .
Böyle olması lazım. Zaten ne uyuyabiliyoruz ne oturabılıyoruz .
Evi süpürmeye kalksak 2 gün ağrı çekiyoruz .
Birde yatılı misafir yok artık
Eltimi aradım hem geçmiş olsun demek hem de ne kadar rahatsız olduğumu anlatmak için ama tlf cevap vermedi. Dönüş yaparsa konuşacağım. Direkt bende kalmayın diyemem ama konuştuğumda anlar umarım müsait olmadığımı.
kadin olmasi gerekeni yazmis.... olmado gereken gibi bi es ve baba adayi.....Eşiniz hakkında bu kadar detay vermeniz ne kadar iyi olmuş. Kadının içi açılmıştır kendi kocası bu kadar düşüncesizken sizin kocanızın ne kadar anlayışlı bir eş olduğunu duyunca değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?