Düşüncesiz insanlar ama siz bebeğinizi düşünün evet onlarda bebekleri için mücadele ediyorlar çare aramak için geliyorlar keyfi değil ama diğerlerinde de kalabilirler yada gelirlerse hizmet etme herkes kendi yesin içsin kaldırsın hattaha yardım etsinler sonra bak nasıl gidiyorlar diğer kaynına yada kayınvalidene6 yıllık uğraş, 4 tane düşük ve birçok operasyondan sonra 37 haftalık hamileyim. İlk günden beri çok ağır geçiyor. 32. haftamdan itibaren izne ayrıldım. Bulantı ve kusmam hiç bitmedi. Evi temizleyemiyorum ve son 1 aydır yemek de yapamıyorum. Uyduruk şeylerle geçiştiriyoruz. Temizliğe arada kadın geliyor. Canımı sıkan konuya gelirsek. Eşimin abisi şehir dışında yaşıyor. Onun eşi de hamile. 3 hafta önce yaşadığımız şehre geldiler ve yatılı olarak bizde kaldılar. Halbuki bizden başka eşimin ablası, diğer erkek kardeşi ve kv hepimiz aynı şehirdeyiz. Hadi birşey olmaz surat asmayayım dedim elimden geldiğince hizmet ettim. Az önce yine abisi aradı. Bebekte gelişim geriliği saptanmış. Yaşadıkları şehirde riskli gebelik bölümü yokmuş. Yakınlarındaki 2 şehri önermiş doktorları ama işimiz uzun sürerse diye sizin yaşadığınız şehre geleceğiz dedi. Randevu olaylarını sordu. O kadar ev varken sanırım yine bizde kalmayı planlıyorlar. Çıldıracağım. Bu arada her an doğum yapabilirim. Doktorum bebeğimin biraz iri olduğunu haftalık kontrollerle takip edip her an alınabileceğini söylemişti. Eşim abisine hayatta müsait değiliz diyemez.
Pasif olmayin bukadar ya misafir istemiyorum diceksin kocana bitti gitti bide uste cikacaksin ben dogurmak uzereyim sen bana abim diyosun misafir diyosun diye acacaksin agzini yumacaksin gozunu. Sahsen bana kocam boyle bir dusuncesizlik yapsa kiyametleri koparirdim ki yapmaz asla. En kotu gider annemin evinde yatarak aon gunlerimi geciririm yani bencil kocamda abisine bakardi heralde
Bizde kalmasınlar desem ben söyleyemem der eminim. Onların da düşüneceğini sanmıyorum. Ailenin diğer üyeleri desem canlarına minnet hiçbirisi bizde kalın demez. Stresten bugün doğurmazsam iyi. Abisi aradığından beri kasılmam var
Neden bebeğinizi riske atacak kadar dert ediyorsunuz anlamadım. Olur da size gelecek olurlarsa herşeylerine koşmaz doktorum yatman gerekli dedi demek bu kadar zor mu? Hadi kendinizi düşünmüyorsunuz bebeğinizi de mi düşünmüyorsunuz
Canım senı cok ezerler. Ne eşinden ne kımseden anlayıs bekleme. Bellı kı kotu bır ınsan degılsın. Kendını hıc bısey ıcın auclu hıssetme ve hep kwnsını dusunerek hareket et. Karsındakıler bellı kı anlayıssız ve senı dedıgın gıbı el kızı olafak goruyorlar. O zaman kıbarlıgı bırakacaksın ve uafu kapalı degıl gayet net olacaksın. Küsen küssün. Boyle kendını yemezsın en azından.Öncelikle geçmiş olsun dedim. Sonra benzer sıkıntılı süreçlerden geçtiğimi ve doğuma sayılı günler kaldığı için artık iyice zorlandığımı. Sonra o aradı. Şimdilik yakın yerde başka doktora gideceklermiş. Ordan beklediklerini bulamazlarsa buraya gelecekler sanırım.
Yapım böyle. Çok takıyorum. Bizde kalırlarsa kendimi yormayı hiç düşünmüyorum. Hem istesem bile yapacak gücüm yok zaten.
Bak baştan hata ediyorsun. Senin eve hiç girmesinler. Kayınvaliden varsa o baksın en baştan tabiki de. Baştan söyle kayınvalidene. Eşine baştan söyle, ama böyle kardeşin çok anlayışsız nasıl insan bunlar düşünemiyorlar mı deme. Size karşı tavır almasın eşiniz. Haklıyken haksız duruma düşmeyin.Henüz net birşey yok. Ama bize gelirlerse kv arayıp ben bakamam siz çağırın diyeceğim mecbur.
Boyle koca bende de var. Cocukluklarından berı abisinin golgeosnde kalıyorlar. Anne baba, abındır dıyıp ezıp ezıp duruyorlar . En azından benım esım oyle olmus. Evlendıklerınde de aynısını devam ettırıyorlar. Abının ısıne gelıyor tabı. Eşler de zaten kısılık öyle gelişmiş. Berbat bır durum. Ben tavrını kesın koydum. Mesafemı cok actım ve esıme ıstedıgın zaman ıstedıgın gobo tek basına gıdıp gelebılırsın ama ben senın gıbı olamam. Gel dedıklerınde gelıp got dedıklerınde gıdemem dedım. 3 yıl cok sancı cektık bu yuzden. Cok hakaretlere ugradım ama mecbur alısıyor ınsan. Keske konu aahıbı de tavrını bellı etse ve bız bır aıleyız kımsenın emır kulu degılız mesajını verebılseEşinizi silkeleyesim geldi
Bu nasıl bi vicdansızlıktır
Hadi abisi düşünemiyor hadi elti hasta akıl edemiyor eşiniz nasıl sizin neler yasadıgınızı göre göre gelin bize diyebiliyor yazık yahu
Yapım böyle. Çok takıyorum. Bizde kalırlarsa kendimi yormayı hiç düşünmüyorum. Hem istesem bile yapacak gücüm yok zaten.
Başka ev olmasa da hamile insana kalmaya gelinmesi çok zor. Aynı durumdayım. 36 haftalık hamileyim. Gerçekten çok zor.Hayır başka ev olmasa yine neyse diyeceğim de, bir sürü de ev varmış. Eşin umarım söyleyebilir ve sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
Benim kocamda anneci cıkmıstı da fazla uzun sürmediBoyle koca bende de var. Cocukluklarından berı abisinin golgeosnde kalıyorlar. Anne baba, abındır dıyıp ezıp ezıp duruyorlar . En azından benım esım oyle olmus. Evlendıklerınde de aynısını devam ettırıyorlar. Abının ısıne gelıyor tabı. Eşler de zaten kısılık öyle gelişmiş. Berbat bır durum. Ben tavrını kesın koydum. Mesafemı cok actım ve esıme ıstedıgın zaman ıstedıgın gobo tek basına gıdıp gelebılırsın ama ben senın gıbı olamam. Gel dedıklerınde gelıp got dedıklerınde gıdemem dedım. 3 yıl cok sancı cektık bu yuzden. Cok hakaretlere ugradım ama mecbur alısıyor ınsan. Keske konu aahıbı de tavrını bellı etse ve bız bır aıleyız kımsenın emır kulu degılız mesajını verebılse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?