- 24 Temmuz 2019
- 298
- 97
- 18
zaten anlayışlı bi kv olsa halden anlar kızım oraya gtmeyn o kız da canı burnunda bna gelın derdı demekkı herkesn işine gelıyr kesnlkle kabul etmeyn 2 canlısınız biraz da siz bencl düşününKayınvalidenizi araya sokun durumunuzu izah edin.
30 haftalık olması lazım.
Eltimle alakası yok. Zaten evleneli 1 yıl bile olmadı. Yaşadığımız şehre bu 2. gelişleri olacak. Kaynım babasıyla pek anlaşamıyor. Bizde rahat ediyormuş.
Hadi babasiyla anlasamiyor bu kayin peki ablasi ya da diger erkek kardesi neden secenekler arasinda yok?
Canım daha durumu kesinleştirmeden ne bu telaş... Kendi kendini sinir etmişsin... Sonuç olarak randevu ve doktor bilgisi almış ille de sizde kalacağız dememişler ki. Önce bir ara geçmiş olsun de eltine sonra sor nerde kalmayı düşünüyorsunuz canım benimde ara ara sancılarım gelmeye başladı vs vs anlatırsın eminim anlarlar o kadar da değildir o da hamile sonuçta anlayacağını düşünüyorum açıkçası.
mesaj atın "geçmiş olsun demek için aramıştım ama ulaşamadım. Geçmiş olsun... Benim de son günlerim olduğu için rahatsizim kasılmalarım var, eli kulağında bebisi bekliyoruz bu yüzden annem benimle kalıyor, kalacak" minvalinde biseyler yazın anlayacaktır heralde...Aradım ama açmadı. Kaç saat oldu geri de dönmedi. Biz açık açık müsait değiliz demedikten sonra bizde kalırlar diye düşünüyorum.
Onu ben de bilmiyorum. Sanırım eşimden kaynaklanıyor. Yaşadığımız şehirde herhangi bir işi de olsa eşime yaptırır. Diğer kardeşleri hiç müsait olmaz.
Sizin aileniz nerede?Aradım ama açmadı. Kaç saat oldu geri de dönmedi. Biz açık açık müsait değiliz demedikten sonra bizde kalırlar diye düşünüyorum.
Sizin aileniz nerede?
Allah annenize şifa versin.Kardeşlerim şehir dışında. Annemle aynı şehirdeydik. Bakıma muhtaç olduğu ve gebelikte ilgilenemeyeceğim için hamileliğimi öğrenince ablam yanına götürdü o bakıyor.
e diyorum ya bilerek acmiyor..biliyor acarsa gelme demesen bile anlayacagi sekilde istemedigini belirtecegini..kusura bakma ama sen de esinde böyle pasif oldukdan sonra daha coooook sirtiniza binen olurAradım ama açmadı. Kaç saat oldu geri de dönmedi. Biz açık açık müsait değiliz demedikten sonra bizde kalırlar diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?