Hamile Halimle Yatılı Misafir :(

Kayınvalidenizi araya sokun durumunuzu izah edin.
zaten anlayışlı bi kv olsa halden anlar kızım oraya gtmeyn o kız da canı burnunda bna gelın derdı demekkı herkesn işine gelıyr kesnlkle kabul etmeyn 2 canlısınız biraz da siz bencl düşünün

30 haftalık olması lazım.

o da az değilmiş , allah yardımcısı olsun ,
sen genede çok kasma kendını ,

baktın geldiler yatın ıkı eltı dıvanlara erkekler hizmet etsin ,,
bazen biz kadınlar kendı kendımıze herşeyi doldur boşalt çok büyütüyoruz ,
bırak herşey olacagına varır , allahım benı yalnız koyma yardım et de dua et ,

sen ve bebegın herşeyden önemli

Eltimle alakası yok. Zaten evleneli 1 yıl bile olmadı. Yaşadığımız şehre bu 2. gelişleri olacak. Kaynım babasıyla pek anlaşamıyor. Bizde rahat ediyormuş.

Hadi babasiyla anlasamiyor bu kayin peki ablasi ya da diger erkek kardesi neden secenekler arasinda yok?

Canım daha durumu kesinleştirmeden ne bu telaş... Kendi kendini sinir etmişsin... Sonuç olarak randevu ve doktor bilgisi almış ille de sizde kalacağız dememişler ki. Önce bir ara geçmiş olsun de eltine sonra sor nerde kalmayı düşünüyorsunuz canım benimde ara ara sancılarım gelmeye başladı vs vs anlatırsın eminim anlarlar o kadar da değildir o da hamile sonuçta anlayacağını düşünüyorum açıkçası.

Hadi babasiyla anlasamiyor bu kayin peki ablasi ya da diger erkek kardesi neden secenekler arasinda yok?

Onu ben de bilmiyorum. Sanırım eşimden kaynaklanıyor. Yaşadığımız şehirde herhangi bir işi de olsa eşime yaptırır. Diğer kardeşleri hiç müsait olmaz.

Aradım ama açmadı. Kaç saat oldu geri de dönmedi. Biz açık açık müsait değiliz demedikten sonra bizde kalırlar diye düşünüyorum.

Aradım ama açmadı. Kaç saat oldu geri de dönmedi. Biz açık açık müsait değiliz demedikten sonra bizde kalırlar diye düşünüyorum.
mesaj atın "geçmiş olsun demek için aramıştım ama ulaşamadım. Geçmiş olsun... Benim de son günlerim olduğu için rahatsizim kasılmalarım var, eli kulağında bebisi bekliyoruz bu yüzden annem benimle kalıyor, kalacak" minvalinde biseyler yazın anlayacaktır heralde...

Onu ben de bilmiyorum. Sanırım eşimden kaynaklanıyor. Yaşadığımız şehirde herhangi bir işi de olsa eşime yaptırır. Diğer kardeşleri hiç müsait olmaz.

Onlar acik acik sizde kalacagiz demediyse sen de acik acik musait degiliz demezsin. Gerekirse bir daha ara "gecmis olsun cok uzuldum ama moralini bozma buraya geliyormussunuz doktorlar cok iyi burada. Ben de malum son 1-2 hafta icerisindeyim gecen aksam fena yokladi hastaneye gidiyordum nerdeyse. Ama yine de seni gormek isterim nerede kalacaksaniz haber ver oraya gelirim ziyarete."

Tüm sayfaları okumadım, aynı öneriyi yapan oldumu bilmeden yazıyorum. Eğer eşin bu konuda sessiz kalıyorsa, kv aramanı tavsiye ederim.
Kırmak istemediğiniz için eltinize bir şey söyleymediğinizi ama durumunuzdan dolayı yatılı misafiri kaldıramayacağınızı, ağrılarınız olduğunu, bu işi sezdirmeden onun çözmesini istediğinizi söyleyin. Konuşmanın sonunda “Normal zamanda, hepsinin başımım üstünde yeri var” gibi yapıcı bir cümle de ekleyip tepki çekmektende kurtulursunuz. Tabi kv görmüş geçirmiş aklı başında biri ise.
Ha birde eşinin yapısı olayları yönetecek şekild değilse, bu ve benzer olaylarda çözümü sen üret. Yoksa anca tartışma çıkar. Kimseden seni koruyup kollamasını bekleme, kafan daha çok yorulur.

Neden diyemez esınız, dilsizmi kendisi?

Bu kadar da insanlara susmak önceliği vermek olmaz ki. Kendinize deger verin hanfendı.
Kocanız belli ki sizi 2plana koymus 1.sırada ailesi Var. Bari siz kendinize deger verin bebeginizi önemseyin kabul etmeyin
Sırf kotu olmamak İcin insanlara böyle he demeyin hep. Er gec zaten kotu oluyorsunuz, kimse allah razı olsun demiyor

Aynisini esimin halasi yapiyor sehir disindan kim misafir gelse aksamina bize getiriyor ben de her an dogum yapabilirim ama umursadigi yok daha 4 gun once rahatim yok diye annemlerdeydik ona ragmen annemlere misafir getirdi ustelik tanimadigimiz didisinin didisini... Sinir oluyorum insanlarin bencilliklerine...

Kaynanana söyle, görümcemde söyle hiç olmadı kendin söyle. En başından kabul etmen yanlış. Eşin annesine söylesin, annesi arayıp bizde kalın desin.

Kardeşlerim şehir dışında. Annemle aynı şehirdeydik. Bakıma muhtaç olduğu ve gebelikte ilgilenemeyeceğim için hamileliğimi öğrenince ablam yanına götürdü o bakıyor.
Allah annenize şifa versin.
Eltinizi arayın ve her an sancınız olduğu için kabul edemeyeceğinizi söyleyin.

Kaynınız babasıyla iyi anlaşamasa da orası ailesinin evi. Oraya gidip halletsin işlerini.

Sessiz kalırsanız her an size gelirler. Evinizi yol geçen hanı yapmayın.

Eşim diyemez, ben diyemem, kim diyecek biz mi? Sorununuzun çözümü basit. Erken doğum olabilir, kimseyi ağırlayacak zaman değil şuan diyeceksiniz bu kadar. Önce eşinize söylersiniz, ben diyemem derse, o zaman ben söylerim ile konuyu kapatırsınız.

e diyorum ya bilerek acmiyor..biliyor acarsa gelme demesen bile anlayacagi sekilde istemedigini belirtecegini..kusura bakma ama sen de esinde böyle pasif oldukdan sonra daha coooook sirtiniza binen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…