bu kv. ne kadar meraklılar ya kocalarının imini koymaya çok var bunlarda arıca böyle konular duydukça kv. ve kp.i daha çok seviyorum eşim 9 kardeş hiç bir torununa karışmadılar herkes istediğini koydu beni küçük oğlumun ismide eren güzel isim bence büyük oğlumda emre ...[/QUOt
oylede olmalılar zaten canım ya..karışmanın ne anlamı var. cok guzel ısımler aynen bakalım Eren benmde cok hosuma gdiyorr
Keskin ve net bir şekilde konuşmalısın. İsim mevzusunda k.pederinin ismini koymayacağını bir aileye bir H..... yeter dersin, görümcene de doktorundan memnun olduğunu parasının seni zora sokmadığını, soksa bile oğlun için değeceğini belirtip susturursun...
Keskin ve net bir şekilde konuşmalısın. İsim mevzusunda k.pederinin ismini koymayacağını bir aileye bir H..... yeter dersin, görümcene de doktorundan memnun olduğunu parasının seni zora sokmadığını, soksa bile oğlun için değeceğini belirtip susturursun...
bir aileye bir h..... yeter diyince aklıma ne geldi.kendı kendıme söylenıyordum sinirden,kv yede 'eger canın cok h.... sevmek istyosa kocanı sev ozmn' dermişiimm diye dusunmustum tabıkı boyle bısey dememde
gorumcemde aynı sehırde deılız telefondada hıc konusmuyoruz, konussak bıle bana asla acmaz bu doktor mevzusunu cok iyi bılıyorum o yuzden ıcımde kalıyo ya bişey söyleyememek
Saglikla kucagina alirsin insallah bebegini.Hamilesin ve bu günlerin tadini cikar.
Bosver görümcen ne derse desin, sonunda senin dedigin olmuyor mu? o zaman niye kendini yipratiyorsun bosuna, onu deseydim bunu deseydim diye.
Kimseyi takma kafana bosuna.
Istedigin ismi koy, kayinvaliden anlamiyor mu, o zaman is sen ve esinde bitiyor.
Madem kayinvaliden söz verdin diye yalan söylüyor,artik evlilikler strateji üzerine yürüyor,cünkü kayinvalideler ellerini gelinlerin üzerinden bir türlü cekmiyor.Sende kocana yap nazini tatlilikla,sürekli bagirip,aglayip adami iki arada birakacagina ,tatlilikla yaklas ,kesin bir dille istemedigini o ismi söyle.Sensin de isini gördür.
coook doğru soyluyosunuz agzınıza saglık.annemle konusuyoruz onada anlatıyorum,annemde aynı seyı soyluyo kocan senın dedıgını yapıyo ya gerısını ne takıyosun dıyo. ıste bı o takmamayı bı becerebılsem ,susuyorum artık sonu gelsın dıye,hıc bıtmıyo bıkcgun sonra gene baslıyo,bıkac gun sonra gene ... e sus sus bıyerde bende patlıyorum.ondan oluyo.ve dedıgın gıbı esımde benm dedıklerımı yaptıgı halde bende gorumceme kv.ye patlarsam aynen senın eşının dedıklerını der bana varya..aslında o yuzden ben hep eşime sen sustur bak ben kötu olmayayım, sana bısey demezler ben dersem kötu olurum dıyorum..ama yok artık gorumceyı hııc takmıcam bundan sonra
anneler bilir herşeyi annecinde demiş bak. onların sürekli tekrarlaması senin için değilki oğulları sözlerine gitmiyor bunu yediremiyolar kendilerine dur bari geline duyuralımda bi huysuzluk çıkarsın bu sayede istediğimizide yaparız diyolar. onlar desin sende istediğin yapınca bir kamyon laftan ağar olur emin ol. eşin istediğiniz ismi nüfus cüzdanına yazıktan sonra gelip laf söyleseler ne söylemeseler ne. illa ilk zamanlar gıcıklık olsun diye eşinin ismi ile hitap edecektir. o zamanda yerinde olsam bişey demezdim. gerçi eskiden bende diyosum ama baktım yanlış yoldayım. oğullarına dediklerini yaptıramıyolar sana kinleniyolar böyle konulara kafayı taktığınıda biliyolarsa heh şimdi duygumali evde huzursuzluk çıkarır bizim oğlanda alır hıncımı derler. sen her öfkeli çıkışında onların istediğini yapmış oluyosun
cnm beni aydınlattığın için teşekkür ederim bendende sana nacizane bi fikir :)
benimde k.v taa bekarken tutturdu evlenince oğlunuz olursa adını rahmetli kocamın adı kadir olsun dedi bende önce bişi demiyordum ama kısacası evlenipte şimdi de hamile kalınca tabi yine konusunu açmaya başladı bende dedimki bak anne rahmetli babamın adı güzelmiş ama ben yarın öbür gün o çocuğa yeri gelir bağırırım yeri gelir kızarım babasıda öğle yeri gelir olur ya küfür eder (tabi hayatta etmezde :) ) işte sen o zaman çok alınırsın vay kocamın adına neler söylüyolar demeyesin dedim allah eni inandırsın doğru haklısın dedi ve şimdi diyoki siz istediğinizi koyun ben karışmam diyo :))
sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz aslında olaylara ilk anda siz müdahale edip cevabını vermediğiniz için bu hale gelmiş. bir daha söylerse kayınpederin ismini yanınada kendi babamın ismini koyucam anne de madem bakalım ne diyor. kesinlikle koymayacağını bir dahaki söyleyişinde lütfen belirt bunda korkacak ne var anlamış değilim eşinizde koymayabiliriz deme anne demiş girmeyin birbirinize ama lütfen bu kadar altta kalma
cnm beni aydınlattığın için teşekkür ederim bendende sana nacizane bi fikir :)
benimde k.v taa bekarken tutturdu evlenince oğlunuz olursa adını rahmetli kocamın adı kadir olsun dedi bende önce bişi demiyordum ama kısacası evlenipte şimdi de hamile kalınca tabi yine konusunu açmaya başladı bende dedimki bak anne rahmetli babamın adı güzelmiş ama ben yarın öbür gün o çocuğa yeri gelir bağırırım yeri gelir kızarım babasıda öğle yeri gelir olur ya küfür eder (tabi hayatta etmezde :) ) işte sen o zaman çok alınırsın vay kocamın adına neler söylüyolar demeyesin dedim allah eni inandırsın doğru haklısın dedi ve şimdi diyoki siz istediğinizi koyun ben karışmam diyo :))
senin bu soyledıgını bende esime söylemiştim zaten bıcok ince noktadan girip o şekilde ikna ettim.ama cokta dogru yani.
kımse kusura bakmasın valla kendı cocuguma benden babasından baska kımse ısım koyamaz.biz yaptık bu bebegi onlarmı yaptı
sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz aslında olaylara ilk anda siz müdahale edip cevabını vermediğiniz için bu hale gelmiş. bir daha söylerse kayınpederin ismini yanınada kendi babamın ismini koyucam anne de madem bakalım ne diyor. kesinlikle koymayacağını bir dahaki söyleyişinde lütfen belirt bunda korkacak ne var anlamış değilim eşinizde koymayabiliriz deme anne demiş girmeyin birbirinize ama lütfen bu kadar altta kalma
canım benım kv bu isim olayını bız daha nısanlıyken soyledı o yuzden cvp vermemıstım daha bunları konusmak ıcın cok erken dıye.daha sonra cınsıyetı ogrenınce(eşimle telde konustular) bu yuzden ben cvp veremedım tabıkı. ama bana söyledıgı anda kesın ve net dılle tavrımı koyucam tabıkı.altta kalmak deıl, daha bana bısey soylemedı, o soylemeyınce bende acmadım hıc.cunku hıc muhatab oluncak bı kadın deıl zaten yuksek sesle konusur senı bastırır hıc konustrmaz, o yuzden o konusunu acmadan bende bısey soylemıcem.ama actıgı anda bastırıcam.esıme bıle söylerse telefonu dırek elnden alıp ben mudahale edıcem zaten.