hamıle hamıle kv görumce cıldırttılar benı lutfen yardım :((

evet cnm dusunebılıyomusun.daha nısanımda kadın basladı kp ismi olcak dıye.dur bı daha dugun yok cocuk yok oglanmı olacak..ewlendıgımde ewımde mevlut okuttu kv, ne dıye dua ettı bagıra bagıra bılıomusun, h......im gelsin allahım bıze bi h.... ver dıye.hep oglan ıstyıyodu zaten ,allahım da oglan verdı duaları kabul oldu ama o ismi koymıcam yani.bitti.
eşimede haksızlık ettım zaten dun gece barısmak ıcın adım attı ben gene dırdır yaptım be salak kafa adam senı dınlıyo zaten sende bı guzel yaglayıp ballasana dımı...normalde yaparımda smdı hamılelıkten sinirlerimi atamıyorum..

hahah canım kv 10numaraymıs ,bende bı sorayım benımkının burnu nerdedır acaba gorumce konusunda saten esım bana ıletmıyor konusulanları.whatsuptan yazışıyolar.aksamları telefon öttümü benım tuyler dıken dıken oluyor gene ne yazcak bu kadında benı delırtcek dıye bılıyomusun. okdr takmışım yani..sonra konusmaları bıtınce alıyorum telefonu dayanamıyorum cnku okumassam bılmem lazım yanı.o cok farklı bı duygu kendımı tutamıyorum okuyorum sonrada baslıyo terane nıe karıstı ona soranmı var nıye anlatıyo bılmem ne dıye.esımde o karısmıo dıo sadece kendı yasadıklarını söyluyo dıyo.anlasamıyoruz ıste

niye susarsınız anlamam ki e şimdide sus o zaman tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok kendin ağla dur

işte canım telefonda esıme soyle kv. bana soyleseydı susmazdım tabıkı.cınsıyetı ıcın erkek dıyo doktor ama kesın deıl dedık buyuk ıhtımalle dedık.kv ılk soyledıgıı h.......im geliyooooo. bende esıme onceden demıstım bak cınsıyetı kesın olmadan soyleme annen herkese soyler bıde h...... dıye baslar benım sınırlerım bozulur dıye.oda tamam dedı bı sure soylemedık.doktor her ultrasonda erkek dıınce artık kesın gıbı gordu heralde eşimde soyledı ama kesın deıl dedı. yanı kadın bana telde veya yuzume soylese ben susmam ne suscam

ayyynennn.bıde bıyerde okudum boyle dedelerın ısmını verınce cocukların kaderlerı huylarıda benzıyomus...allahhhhh korusun benm kpde ıckısı kumarı fln varmıs zamanında ki bıde işin komedısı ne bılıyomusun? kp benım hıc etlıye sutluye karısmaz mulayım bı adamdır. bı kere bıle benım ısmını koyun demedı demezde. ama kv cıldırıyo h... olcak dıye ya sanane kadın adam kendı ıstemıyo sen nıye bu kdr dıretıosun. ha bı de gorsenız kocasını bı kasık suda bogar elınden gelse,araları hıc yoktur.cok buyuk bı askları baglılıkları olsa anlıcammmm

cok haklısın bende dedım benım babamın ısmını koyalım ozmn benmkı dede deılmı dedım (blöf yaptım tabıkı)
ve esıme bunuda soyledım oldu canım dedım bıkere dedım bebege dedım annesı babası ortak ısım koyarlar tamam ama dedım öncelik annenın dedım.9ay boyunca karnında tasıyosun ıstedıgını yıyıp ıcemıosun ,hareketlerın hep kısıtlı, bulantısı sancısı hatta dogumu hıc soylemıyorum. sıze bısey olmuyo kıcını devırıp yatıosun ohh ne ala dedım..hıc sesını cıkarmadı hak verıyo canım allahtan

varya bana sorsan gorumcen nerde dogum yaptı ozelmı devletmi, bılmıyorum.esım bıle bılmıyo bılıomusun. benım aklıma bıle gelmedı sen ozelemı gıttın testlerını nerde yaptrdın dogumu kaca yaptrdın..ya ben sana bunları sormuyorum sen nıye soyleyıp duruyosun.bıkere soylese gene bişey demıcem ısıtıp ısıtıp önumuze koyuyo.sızın rapor ıslerınz fln varmıs mesela, bende o işlerde yok,e doktorumdan memnunum o yuzden testımı onun yapıp degerlendırmesını ıstyorum yanlışmı ya bu dusunce??devlette yaptrınca baska doktor bakmıyormu soncta?(tamda bılmedıgım seyler) hayır bıde şunu demesı cok canımı sıktı.testlerı ben bedava yaptrdım dıyor, heryerde aynı testı yapıolar zaten onemlı olan doktorunun ıyı olması ultrasonda olumsuz bısey varsa gorebılmesı tarzı konusuyo.ulan senın gıttıgn butun dktrlarda ıyıde benımkı mı kötü?bu cumleden bu anlam cıkıyo yanı.benı o delırttı.

ne sinir bir durum ya bu kv kp isim olayı 9 ay biz taşiyoruz yavrularimizi ne demek kv kp ismi koymak bizim hiçmi sevdigimiz begendigimiz isim yok

ne sinir bir durum ya bu kv kp isim olayı 9 ay biz taşiyoruz yavrularimizi ne demek kv kp ismi koymak bizim hiçmi sevdigimiz begendigimiz isim yok

aynen cnm.tamamen geri kfalılık baska hıcbısey deil.benım eşimin tarafında yasadıkları yerde bu adet gibi bişey,herkese babanne dede ısmı verılmış,sulalenın butun genclerı aynı ısımlerı tasıyor sulalenın dıger gelınlerıde hamıle benım gıbı , kızları olcakmış ve kayınvalıdenın ısmını koycaklarmış yazık ya dedim olamaz boyle bısey..ben gercı esımın memleketlısı fln deılım kulturler cok farklı dier gelınler aynı koylerden alınmış ondan sesleri cıkmıyo heralde.ben onların köylusu deılım adetlerını yapmak zorunda deılım.

Allah sabır versin canım gerçekten hamilelik kolay değil, dokuz ay karnımda büyüttüğüm, her sıkıntıya katlandığım daha sonra Allah izin verirse hep yanında olacağım evladımın bile adını koyamayacaksam ne anladım bu işten. Dediğin gibi dedeyse eğer bizim babalarımız da dede. Neden onlar bişey demiyor da erkek aileleri karışıyor?
Benimkiler karışmadı ve karışamaz çünkü eşim kimseye o hakkı vermez açıkcası ben de eşşek başı değilim burada. Birde kaynanalar sevmediği kocalarının adını koydurmak için baskı yapmıyolar mı deli oluyorum. Allah cahil insanlardan korusun. Eğer dedesi ninesi çocuğumu adıyla sevecekse hiç sevmesin.

kayınvalideniz oğlunuzun ismine karar verip söylediği zaman hep sessiz mi kaldınız?
eğer sessiz kaldıysanız en büyük yanlışınız burda,eşiniz müdahale edemiyorsa ki,
eşiniz biz babamın ismini koymayacağız diyemiyorsa annesine söylediği zaman
siz açık açık o ismi koymayı düşünmüyorum deyiverin.babanızı da ortaya atabilirsiniz.
diğer dedesine ayıp olur diye.yani dediğim gibi eğer susuyorsanız bir an önce açık açık
koymayacağınızı söyleyin,sakın doğana kadar beklemeyin,insanları daha zor ikna edersiniz
bide bakmışsınız ki ismi o H... ile başlayan isim olmuş

ay okurken şiştim
ne meraklılar gelinin hayatına burun sokmaya yahu
yok bebegin ismi
yok dr
sizene diye çıglık atasım geldi ya

yok canım ben susmuyorum , kv nişanlılıgımdan berı bunu soluyodu ama ortada ne dugun daha ne de cocuk vardı. hem belkıde kızım olacaktı? o yuzden polemıge girmek ıcın cok erken dıye dusundum. bebek erkek deyınce telde esımle konusuyorlardı, ozmn basladı h.... geliyo giye çığrınmaya, ordada esımle telde oldukları ıcın ben mudahele edemedım ayrıca esımde annesıne anne belkı babamn ısmını koymıcaz ne bılıosun dedı zaten

eşim zaten telefonda dedı anne o ismi koymıcaz belki ne bılıosun dedı, eger bunun uzerıne hala kadın h.... demeye dvm ederse icabına bakıcam

ama bu cümlede bile belki koyabiliriz anlamı çıkıyor.
eşinizle konuşun direk konusu geçince eşin annesine koymayacağınızı söylesin

ama bu cümlede bile belki koyabiliriz anlamı çıkıyor.
eşinizle konuşun direk konusu geçince eşin annesine koymayacağınızı söylesin

evet işte hatta konumdada yazdım, kesın bı dılle koymıcaz demedıgı ıcın eşim, ben delirdim
bu aksam konusucam detaylı zaten..kendı hatamıda kabul edıp gerekırse ozur dılıcem (asırı tepki verdigim icin)
o da bıdaha kendısıne bu konu acıldıgı zaman kesın bı dılle belirtsin

öncelikle sana hayırlı doğumlar diliyorum benim konuyla alakalı değil ama sana birşey sormak istiyorum gördüğüme göre 12 haftalık gebesin ve cinsiyeti belli oldu demişsin bende 7 haftalık gebeyim 12. haftada belli oluyormu merak ettim .teşekkürler

bu kv. ne kadar meraklılar ya kocalarının imini koymaya çok var bunlarda arıca böyle konular duydukça kv. ve kp.i daha çok seviyorum eşim 9 kardeş hiç bir torununa karışmadılar herkes istediğini koydu beni küçük oğlumun ismide eren güzel isim bence büyük oğlumda emre ...

canım şöyle söyliyim.bıyerde okumustum,eger doktorun ıyıyse ve bebegın erkekse 9.haftada bıle gorebılıyolarmıs.ama genelde soylemıyorlar erkenden gorseler bıle.benım doktorum 10. haftada erkege benzıyo dedı.11.haftada gene erkek bence dedı.20gun sonra kesın cınsıyet tespıtı ıcın tekrar gidicez, dedgım gıbı erkegın cınsıyetı daha cbk bellı oldugu ıcın erken görülebiliyor.benım bı arkdsımada 11. haftasında erkek dedı doktoru oglu oldu.tabı sonradan yanılan doktorlarda var.ama ıkıdır bıze erkek dıyor doktorum , doktoruma guvenıyorum yanılırsada önemlı deıl kız erkek hıc farketmez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…