Doktorun dedigi gibi rahim filmi ve sperm testi yaptirin.rahim filminden sonra hamile kalanlar oluyormus.sperm testi de cok onemli zaten doktor ona gore tedavi uyguluyor.Arkadaşlar ne olur yardım edin 7 aydır evliyim ve çocuk olmadı daha geçen ay klomen kullandim gene olmadı bu ayda adetim ilk defa duzensizlesti belki ustuge gorme olur dedim doktor hormon testi falan yaptı herşey normalis esin sperm testi sana da rahim filmi çekelim dedi ama şimdilik durmuş gene klomen vermedi sizce ne yapmaliyim klomen alıp icsemmi yada başka bi doktora film çekmeye mi gitsem ne yapmaliyim sizce ben şöyle düşünüyorum eşimi ikna edip sperm testi yaptırım sonra da sonuca göre klomen falan ne gerekiyorsa yapım diyor bi yanimda hiç bişey yapma doktora da gitme diyor ne yapmalıyım psikolojik bozuk oldum sanki hiç olmuyacakgibi
Üroloji burda var eşimi giderip yapmam lazimÜroloji bölümü bakıyor deqlet has.sperm testine.
Rahim filmi de üni.de hastanesinde çekilip ama dayanabilir msn bise diyemem
Cnm 7 ay daha çok erken 7 yıl bekleyenlere ne yapsin.ben 2 yıl sonra hamile kaldım ve yeni anne oldum.stresten uzak dur.esin çocuk istiyorsa Dr a mutlaka gider.bnm esimde varikosel vardı ve ameliyat oldu.cok sukur elifim oldu sonra.bence Dr a gitmesine ikna et Allah korusun varikosel ilerde kısırlığa neden olabiliyor muş.bizde geç kalmak uzereymisiz
O nasil bi hastalikVarikosel olup olmadığı nasıl anlaşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?