hamile k alamiyorum :(

Bende ya olmazsa diye korkuyorum. Korktugumuz icin biraz acele ediyoruz galiba. Ama erken davranip eger bi sorun varsa tedbiri yada tedavisi neyse ogrenmek daha mantikli.

Ben 22 yasindayim. Kasik agrisi ve cok fazla akintidan dolayi iki tane doktora gittim fakat sonuclar da iltihabim olmadigi soylendi. Bende hamile kalmamak icin baska bi sorun mu var acaba diye merak ediyorum.

Ben 22 yasindayim. Kasik agrisi ve cok fazla akintidan dolayi iki tane doktora gittim fakat sonuclar da iltihabim olmadigi soylendi. Bende hamile kalmamak icin baska bi sorun mu var acaba diye merak ediyorum.
Kasık ağrısı ve akinti olduğu zamanlar yumurtlama günün. İltihap değil yani

Evet o gunlerde de oyle oluyo ama o belli bi donemde oluyo. Bazen cok fazla rahatsiz ediyodu beni. Bende iltihap diye dusunmustum ama cok sukur cikmadi.

Kızlar soğana başladım isallah bu ay ise yarar esimide gondercm sperm testine bakalım bu ay ne oluyor :)

Kızlar herşey stres mış öncelikle kafamı dagitmam lazım beni biraaz gaza getirin bu hamilelik işini kafamdan atttimki isallah buay olur

Hamile kalmak için i ciliyormus bide iltihap akitiyo yumurtlama gunune kadar içilir sonra bırakılıyor hamilelik varsa düşük olmasın diye

ben mesela evlendim 3 ay icinde 6 haftalik hamile oldigumu ogrendim kizim yedi yasinda simdi 5 yil oldu ikinciyi istyorum son iki üc senedir istegim yogunlasti sabir edyorum insallah olur elbet umudunuzu yitirmeyin

infertilite tedavisine başlamak için 1 yılın dolması gerekiyor. Bukadar erken kendinizi yıpratmayın . Bende acele ettim okadar ama 1 klomen 2 aşılama derken yıprattım bırakınca tedaviyi kendiliğimden hamile kaldım ve hepsi 1 buçuk yıl içinde oldu . Stres en önemli faktör bence bira zman verin kendinize.

Arkadaslar mrb ben yeni uye oldum sayfayi bilmedigimden konu acamadim benimde sikintim hamile kalamamak oldugu icin bu basligi gordum yazdm umarim yazmamda sakinca yoktur ben 11 aylik evliyim bebek istiyoruz 11 aydir korunmuyorum ama olmuyor fakat evlenmeden once esimle 3 yil korunmali iliski yasadim sık sık olmayan esim yirt disindaydi geldiginde bir kac deda hamile kalamamin bununla bir ilgisi olabilirmi lutfen cevap verin

Daha öncesinde kontrol hapi kullaniyormuydunuz eger öyle ise onunda etkisi olabiliyor... Sabırla bir süre daha bekleyin gerçi en iyisini tabiki doktor söyleyecektir... Herşey yolundami bi kontrol olun isterseniz...stresten uzak durun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…