bende senin gibi düşünüyorum aynen erken teşhisBende ya olmazsa diye korkuyorum. Korktugumuz icin biraz acele ediyoruz galiba. Ama erken davranip eger bi sorun varsa tedbiri yada tedavisi neyse ogrenmek daha mantikli.
Kasık ağrısı ve akinti olduğu zamanlar yumurtlama günün. İltihap değil yaniBen 22 yasindayim. Kasik agrisi ve cok fazla akintidan dolayi iki tane doktora gittim fakat sonuclar da iltihabim olmadigi soylendi. Bende hamile kalmamak icin baska bi sorun mu var acaba diye merak ediyorum.
Sogani hangi durumlarda iciyosunuzKızlar soğana başladım isallah bu ay ise yarar esimide gondercm sperm testine bakalım bu ay ne oluyor :)
Anladim tesekkur ederimHamile kalmak için i ciliyormus bide iltihap akitiyo yumurtlama gunune kadar içilir sonra bırakılıyor hamilelik varsa düşük olmasın diye
kişiye göre değişiyor, kimi bir ay içinde kimi 6 ayda kimisi kalammıyorvarikosel amelyatı olduktan ne kadar sonra hamile kalınıyor acaba
Daha öncesinde kontrol hapi kullaniyormuydunuz eger öyle ise onunda etkisi olabiliyor... Sabırla bir süre daha bekleyin gerçi en iyisini tabiki doktor söyleyecektir... Herşey yolundami bi kontrol olun isterseniz...stresten uzak durun...Arkadaslar mrb ben yeni uye oldum sayfayi bilmedigimden konu acamadim benimde sikintim hamile kalamamak oldugu icin bu basligi gordum yazdm umarim yazmamda sakinca yoktur ben 11 aylik evliyim bebek istiyoruz 11 aydir korunmuyorum ama olmuyor fakat evlenmeden once esimle 3 yil korunmali iliski yasadim sık sık olmayan esim yirt disindaydi geldiginde bir kac deda hamile kalamamin bununla bir ilgisi olabilirmi lutfen cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?