canım bence eşini şimdilik karıştırla doktorum banada 2. ayda demisti eşin istersen sperm testi yaptırabilir dedi ama erken diye birde onun morelini bozmamak adına demedim bile sen öhce rahim filmini çektir rahim filminden sonra olma olasılığı çok diyorlar filmden sonra sorun çıkmaz ve birkaç ay daha denedikten sonra olmazsa o zaman eşini devreye al ve filmden sonra ovulasyon testleriyle yumurtlamanı takip etArkadaşlar ne olur yardım edin 7 aydır evliyim ve çocuk olmadı daha geçen ay klomen kullandim gene olmadı bu ayda adetim ilk defa duzensizlesti belki ustuge gorme olur dedim doktor hormon testi falan yaptı herşey normalis esin sperm testi sana da rahim filmi çekelim dedi ama şimdilik durmuş gene klomen vermedi sizce ne yapmaliyim klomen alıp icsemmi yada başka bi doktora film çekmeye mi gitsem ne yapmaliyim sizce ben şöyle düşünüyorum eşimi ikna edip sperm testi yaptırım sonra da sonuca göre klomen falan ne gerekiyorsa yapım diyor bi yanimda hiç bişey yapma doktora da gitme diyor ne yapmalıyım psikolojik bozuk oldum sanki hiç olmuyacakgibi
Oncelikle cvp verdiginiz icin tesekkur ederm hayir hic hap kullanmadim esim korundu ve cok ilac kullanan biride deqilim henuz 20 yasndayim yirt disinda yasiyorum cok istiyorum yanlizim canim skliyo esimde cok istiyor ama olmadi bu zamana kadar sadece bir defa doktora gorundum trkyede ultrasonla bakldi sknti olmadigi sylendi iltihap kurutuci fitil ve hap kullandim ise yaramadi simdi esimle beraber gitmeyi dusunuyorum butun testleri detayli bir sekilde yapmak istiyorumDaha öncesinde kontrdopi kullaniyormuydunuz eger öyle ise onunda etkisi olabiliyor... Sabırla bir süre daha bekleyin gerçi en iyisini tabiki doktor söyleyecektir... Herşey yolundami bi kontrol olun isterseniz...stresten uzak durun...
Bende 12 aya giricem 1 yıl olcakyengmın 10.ayında oldu.bnce bir seneye kadar bekle.olur inş.
deniyonuz olmuo dımıBende 12 aya giricem 1 yıl olcak
deniyonuz olmuo dımı
deniyonuz olmuo dımı
İnşallah dualarımızı birbirimizden eksik etmiyelim insallah sen kac aydır istiyosunyaaa ıns bu mubarek gunde ikimizede nasıp eder inş
Ovulasyon gününü takip etmeyi denedinmi bu arada yurt dışı neresi..?Oncelikle cvp verdiginiz icin tesekkur ederm hayir hic hap kullanmadim esim korundu ve cok ilac kullanan biride deqilim henuz 20 yasndayim yirt disinda yasiyorum cok istiyorum yanlizim canim skliyo esimde cok istiyor ama olmadi bu zamana kadar sadece bir defa doktora gorundum trkyede ultrasonla bakldi sknti olmadigi sylendi iltihap kurutuci fitil ve hap kullandim ise yaramadi simdi esimle beraber gitmeyi dusunuyorum butun testleri detayli bir sekilde yapmak istiyorum
Canım sakin ol 1 yıl olmassa sorun ariolar doktorlar bende 8 senedir sabırla bekliorum biliorum bu süreç çok ama çok zor takınca kafaya olmuyor diolar klomen kullandıysan yumurtanın catlamamis olmasi gerekio çünkü klomen genelde pko has. Verio doktorlar sonra catlama ignesi yapio sabırla bekle sakin kendin alıp içme doktorun vardır bir bildiği sabırla bekle sadece olmaz die düşünme artık TIB çok ilerledi nelere çözüm bulunuo sadece herseyin hayırlısını isteArkadaşlar ne olur yardım edin 7 aydır evliyim ve çocuk olmadı daha geçen ay klomen kullandim gene olmadı bu ayda adetim ilk defa duzensizlesti belki ustuge gorme olur dedim doktor hormon testi falan yaptı herşey normalis esin sperm testi sana da rahim filmi çekelim dedi ama şimdilik durmuş gene klomen vermedi sizce ne yapmaliyim klomen alıp icsemmi yada başka bi doktora film çekmeye mi gitsem ne yapmaliyim sizce ben şöyle düşünüyorum eşimi ikna edip sperm testi yaptırım sonra da sonuca göre klomen falan ne gerekiyorsa yapım diyor bi yanimda hiç bişey yapma doktora da gitme diyor ne yapmalıyım psikolojik bozuk oldum sanki hiç olmuyacakgibi
Evet surekli takip ediyorum italyaOvulasyon gününü takip etmeyi denedinmi bu arada yurt dışı neresi..?
bnde bir saat beklmiştm snra silik cıktı kan verdım 11.8 cıktı adet oldm snra yıne kan verdm negatıf cıktı.ama senınkı gıbı lekelnme falan olmadı.inş hamişsndrKızlar cok heycanliyim uyuyamiyorum cok tuaf bisey oldu ben bugun uue olmadan once lekenlendim acik bir kahverengi leke umitsizloge kapldm bunayda hasta oldum sandim uye oldum daha snra lekenin ardi gelmedi hic byle bisey olmazdi snra test yaptm sonuc negatif atmadm ara ara gidip baktim 4 5satin sonumda cok silik bir cozgi olusti esimde gordu buqune kadar cok test yaptm ama gnlerde gecse baktqmda byle bisy gormemistim sizde leke yeelesme kanamasi olabilirmi ve testin dogruluk payi varmidr doktora gidicem test yapmaya ama bu sitede daha once 4 5 satn sonunda silik cizhi gorupte hamile olan varmi dualarinizi eksik etmeyin kitfen insallah hepimiz anne oluruz
Kimyasal gebelik geçirmişsin canım sen inşaAllah bundan sonra tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınbnde bir saat beklmiştm snra silik cıktı kan verdım 11.8 cıktı adet oldm snra yıne kan verdm negatıf cıktı.ama senınkı gıbı lekelnme falan olmadı.inş hamişsndr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?