hamıle kadın erkeğe izin vermiş..

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
merhaba arkadaşlar,
bir tanıdık var.Kadın hamile , eşide seks bağımlısıymış.eşinin geneleve gıtmesine kadın müsade etmiş.Doğuma kadar gidebilirsin demiş.Bana ters geldi erkek alışırsa dışarı gıtmeye nolucak o zaman.

nerde olmuş bu olay?o kadının aklından ciddi şekilde şüphe duyuyorum.mideside epey bir genişmiş
bunlarıda duyduk ya ne diyeyim artık

alışmasını geçtim.zaten gitmesi çok korkunç.32. haftaya kadar yapılabiliyor ki zaten.ayrıca hamile kadının libodusu yüksek olur.seks bağımlısı arkadaşa da fantazi olurdu hem.gerek yok yani.

hamilelikte insanın herşeyi değişir anladıkta bu iyice manyaklaşmış...
hiçmi düşünmüyo adam hastalık kapar bişey olur....
onu bırak günde o kadar adamla düşüp kalkan kadının koynuna giren adamı bi daha nasıl midesi kaldıracak...

seks bagımlısı olan adam kadın dogurduktan sonrada yapar baskalarıyla adı ustunde bagımlı oyle biriyle evlenmek bile cesaret isi

Aynı kadın HIV virüsü falan kaptığında nereye gönderecekmiş kocasını?

Ne kadar geniş insanlar var yahu, bekarken napıyormuş bu koca? Hamile olabilir ama hasta değil ya kadın

Bu konuda daha hassas olması gerekirken tam tersini yapmış kadın, eğer doğruysa tabi normal bir kadının böyle birşeye müsade edeceğini sanmıyorum.
Artı adam da gidecek olsa bile bunu neden, ne amaçla söyler eşine?
Oraya gidecek adam da, oraya giden adamı koynuna alan eşte de nasıl bir mide var hatta var mı şüphe duyarım.

Aynı kadın HIV virüsü falan kaptığında nereye gönderecekmiş kocasını?

Ne kadar geniş insanlar var yahu, bekarken napıyormuş bu koca? Hamile olabilir ama hasta değil ya kadın

korunmalı olarak gıdecek adam heralde bılmıyorum.

böyle kaldım ekranın karşısında:26:
ne diyeceğimi bilemeden

herşeyşi geçtim de o koca nasıl bir kocaymış ki karısından izin almış
bari yapıcak bir halt, çaktırmadan yapaymış
bu nasıl bir laçka ilişki?
midem bulandı....

Sekse bağımlı derken?

Sevişmeyince titreme filan mı geliyormuş?

korunmalı olarak gıdecek adam heralde bılmıyorum.

Korunup korunmadığını, kondomun yırtılıp yırtılmadığını da sadece adam bilecek. İğrenç olduğu kadar da tehlikleli. Eşim bana böyle bir taleple gelse, penisini keser karşı balkona atardım :)

canım erkek izin almamışki.kadın kendısı söylemiş .kocasının ne kadar yaramaz olduğunu bildiği için.

canım erkek izin almamışki.kadın kendısı söylemiş .kocasının ne kadar yaramaz olduğunu bildiği için.

Kendi eliyle öyle mi, eyvah eyvah

hey allam yaaa kadının aklını geçtim
sevgisinden aşkından herbişeyinden şüphe duyarım böyle kadınınn
neler duycaz ?

çook güldüm elmayra ama bende aynısını yaparım
sanki ben bunu haberlerde duymuştum...

gerçkten kadın çok midesizmiş geniş insan yaa

valla her kadın hamılelik yaşar ama erkek sabredecek böyle durumda bence.Dışarı gıtmekte ne demek.

çook güldüm elmayra ama bende aynısını yaparım
sanki ben bunu haberlerde duymuştum...

gerçkten kadın çok midesizmiş geniş insan yaa

Ben de o haberden esinlenmiştim Kör testere kullanmak lazım

valla her kadın hamılelik yaşar ama erkek sabredecek böyle durumda bence.Dışarı gıtmekte ne demek.

Herhalde sabredecek, cocugu babasının evinden mi getirdi kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…