hamıle kadın erkeğe izin vermiş..

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tek kelımeyle ıgrenççç

o kadın utansın kendinde de kadınlığından da yaniii.... kocası da uçkuruna sahip çıkamıyosa yapmasalarmış madem bebek,yani o ortamda sağlıklı bi bebiş büyütmek de ne derece doğru bilemem...düşündüm de midem bulandı bian.... insan sevdiğini kimseyle paylaşmaz, heleki cinsel anlamda ben kocamın namusuysam kocamda benim namusumdur!!!

Son düzenleme:
Bu doğru olamaz ya bu ne iğrençlik
Bi kadın kocasını kendi eliyle nasıl başka kadınların koynuna sokar
Düşünemiyorum bile benim eşim yan gözle bi kadına baksa ben kıskanırım
Bu başka kadınlara servis ediyor
Tövbe Yarabbim uzak olsun böyle şeyler bizlerden
Allah akıl fikir versin bunu duyduk ya pes artık

tutmayın beni dayanamadım yazıcam
nedenek başka kadınlara git
alır onun
s.......ini kafasına kurdele yapar
bide onu öyle gezdiririm
görür sexs düşkünlüğünü
allahım ne erkekler ne kadınlar var
ne iğrenç bi yol gösteriştir
bu
midesizlik resmen
o adamı kaynar sularda kaynatır
çamaşır sularıyla yıkarsında yine temizlenmez tabi bu espirisiydi
çok iğrenç bi durum

bende yeminimi bozdum agalar yorum yazacam çatlarım yoksaaam
ben o erkeğine sahip çıkmayan kadınındaa şeyine sahip olamayan kadınındaa aklına şaşayım emi 4
Bu ne miğdesizliktir anlamadım gitti vallaa ikiside birbirinden miğdesizmiş ki biri sırf kendinden uzak olsun diye göz yummuş ötekininde canına minnet olmuş
Bence bu kadın kocasını gerçekten sevmiyo ya istemediği bi evlilik yapmıştır yada artık sevgisimi bitmiş naapmışsa bana ilişmesinde naaparsa yapsın demiş hamileliğinide bahane etmiş bence Benim kocam başka kadınlara gitmeyi bırak o başkasına baksa veya başkası ona baksa vallaa cingar çıkarırım dumanımında dediği gibi biz birbirimizin namusuyuz

Analar Ne Kadınlar Doğuruyormuş..

bu nasil bir mide yaaahuuuuuuuuu.......... nasil bir kadin oldugu belli cok afedersiniz ama normal bir kadin bunu asla kabul etmez kendisi de yapacaktir belki daha sonra esitlenirler fena mi tobe yarabbiiim

ne kadar midesi geniş kadınmış ya. Kımse kusura bakmasın ama kadın salağın en önde bayrak taşıyanı bence !

anlamadıgım şeyde bu işin günahını kimse hesaplamıyor adam dışarıda zina yapacak(en büyük günahlardan)eşide bu günaha ortak olacak ALLAH hidayet versin.... başkada ne denir bilmem...

O adam zaten yapıcaktır kadın çevresine 'Ben izin verdim. Aldatmadı!' diyebilmek için böyle söylemiştir. Başka açıklaması olamaz bence.

bi yaşıma daha girdiim yaa bu kk'daki topikler beni yaşlandırdıı Böyle bi düşünce tarzı nasıl olabilir aklım almıyo bu ınsanlar nası yerlerde yetişmişler merak içindeyimm! böyle bır tanıdıgınız olmasın arkadasım boyleleri ınsanlıga zarar!!

Geneleve gitmek için eşinden müsade istemeye cesaret eden yada aklından bunu geçiren adamla o isteği bana sunduğu andan itibaren evli kalmak istmezdim.Bu istek bile yeterince mide bulandırıcıyken gerisini düşünemiyorum.

Son düzenleme:
Böyle birşey için eşinden müsade istemeye cesaret eden adamla o isteği bana sunduğu andan itibaren evli kalmak istmezdim.Bu istek bile yeterince mide bulandırıcıyken gerisini düşünemiyorum.

teklifi kadın sunmuş canım.hoş bu daha da iğrenç ya.

Kadın hamilelik hormonları etkisi ile saçmalamış bence , doğumdan sonra başını duvarlara vurmasın da...

hanımlar artık hiçbir şeye şaşırmıyorum iğrenç ama bukadar rahat mı desem rahatsız mı desem ınsanlar vardır elbet eşleriyle birlikte partı yapanlar bıle varmış duyuyoruz:120:
ama boyle kişilerin cocukları olacak olmasına üzüldüm böylelerinin olur dogru duzgun ailelerde tüp bebekle uğrasır

Kadın yalan söylüyordur,hayatında biraz ekşın olsun istedi belki

Çok iğreneç. Nasıl böyle birşeye izin vermiş
O adam genel evden başka kadının koynundan gelicek karısı da onu eve alıcak aynı yatakda uyuycaklar. İğrenç ötesi ya.
Daha neler duycam bu kk da

Son düzenleme:
yaaa varya elin karısıyla birliket olup terar karısına gelicek ıyyyyy
onlara hayatta başarılar dilerim ha birde tanıdıgım bulaşıcı hastalıklar uzmanı var telini verbilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…