hamıle kadın erkeğe izin vermiş..

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oooogghhhhh bu kadar igrencini duymamistim.. genel ev nedir yahu ? dunyaya bu kadar temiz saf bir mahluk getirirken, bu kadar igrenclesebilir bir kadin..

canım erkek izin almamışki.kadın kendısı söylemiş .kocasının ne kadar yaramaz olduğunu bildiği için.

bir kez daha küçük dilimi yutayım o halde..
pesssss

yazık o kadının psikolojisine...gerçi psikolojisi pek yerindede kalmamamış ama

Aslında hamile kadın erkeğe izin vermemiş, hastalığa, pisliğe davetiye cıkarmış. Genelevdeki kadınların koynundan cıkıp gelen bir adamı tekrar nasıl yatagına alacak cok merak ediyorum.

madem kadın biliyordu kocasının seks düşkünü oldugunu,normal zamanlardada yaptıgınıda biliyordur herhalde
bu kadar bagımlı ise...

arkadaşlar kınamayın.
benim de midem bulandı şu an ama bizi geren bir durum yok, kendilerinin bileceği iş.

Nasıl bir sapkınlıktır bu yani üstüme kuma getir dese daha akla uygun gelicekti

oooogghhhhh bu kadar igrencini duymamistim.. genel ev nedir yahu ? dunyaya bu kadar temiz saf bir mahluk getirirken, bu kadar igrenclesebilir bir kadin..

Bu zihniyette olan bir insanın erkek çocuğu nasıl yetişir çok merak ediyorum.

arkadaşlar valla zor bır durum mıdem bulandı benimde.Hepimiz evleneceğiz nerden bılelım eşimizin seks bağımlısı olup olmadığını dikkatlı olmak lazım.

bir erkege yol verilirse onuda yapar,gerci neden kuma getirsinki;
istedgiyle yapmak serbesttt
ne iğrenc yaa

bekar arkadaşlar bayanlar yani, çook dikatli olun eşiniizi seçerken.Hatta sorun açık açık .bağımlımı değilmi diye

bekar arkadaşlar bayanlar yani, çook dikatli olun eşiniizi seçerken.Hatta sorun açık açık .bağımlımı değilmi diye

Ne ilgisi var allah aşkına. Bunun adı bağımlılık değil duyarlılıktır. Kadın onun cocugunu taşıo, o şeyinin derdinde

Ne ilgisi var allah aşkına. Bunun adı bağımlılık değil duyarlılıktır. Kadın onun cocugunu taşıo, o şeyinin derdinde

seks bağımlılığından bahsediyorum ben.Bazı erkekler çok düşkündür.Hanımlar böyle erkeklerle evlenmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…