- Konu Sahibi environmentaleng
-
anneme takıntılı olduğunu bile netleştirebilsem bir iyi anneme hediye alıyor bir böyle.. ayrıca annem küpe almış da kulağıma olmadı onu yaptırdım demek de ne var küfür gibi birşey mi buKadın ağır sinir hastası ve annenize takıntılı olduğunu bildiğiniz halde annemin küpesi diye başlayan bir cümle kurmasaydınız keşke..
zorunda olduğundan demedim zaten kimseden birşey de istemeyiz biz.. sen de birşeyler yapmak istiyorsan diye önünden geçtim ama kadın yanlış anlamaya meyilliymiş zaten ve gülerek söyledim bunu daAynen katılıyorum. Sizin araba teklifiniz çok itici durmuş. Çocuk sizin ve torunu da olsa, kimse eksikleri tamamlamak zorunda değil.
kimseden yardım beklentimiz yok ayrıca 500 tl yada 3000 tl bu bizi ilgilendiren ne zaman keseceğimizi bizim düşüneceğimiz birşey ama kendisi sürekli irdeleyip soruyor kestiniz mi kestiniz mi diyeİyi de annen yatak alsın diyene yatağı var sen araba al denmez
Bakın hamilesiniz ama beklentinizi düşürün
Genel geçer muhabbette annem küpe de alır başka şeyde onun hediyesini ben sorgulayamam hediye bu konuşmak bize düşmez demek varken uzatmışsınız
Sonrası da çirkinleşmiş
Adak vs de Kv neden biliyor her haltı
Ayrıca da ben gerekliliğini vs bilmem de adak dediğiniz maksimum 500 tl dir
bunu ayıramıyorsanız da bütçenizi iyi düzenlemeniz lazım Bebek geliyor ve Kv den falan yardım olmayacak bu net
ahhh aklıma gelse o an böyle şeyler..Konu gereksiz uzamış, "annen öyle şeyler alacağına bebeğe yatak alsın" dediği an "annemin ne alıp ne almayacağını sorgulamak ben dahil kimsenin hadi değil, kaldı ki biz ne sizden ne de annemden bebeğe bir şeyler alınması konusunda beklenti içinde değiliz" deyip konuyu direkt kapatabilirdiniz. Bir daha nasıl konuşacağını da öğrenmiş olurdu kayınvalideniz.
demez miyim kapatmıyor ki saydıkca sayıyor tüm bunlar 2 dk içinde oldupsikolojisi bozuk bir kadının eline koz vermişsin. ne gereği var? o annenin aldığı küpeye karışamaz tamam da, sen de hediyenin siparişini veremezsin. kadın öyle dediyse neyse anne meşgulüm şu an, başka zaman konuşalım diyebilirdin.
ilk telefon görüşmesinde diyorum. orda sen de şunu al demen gereksiz olmuş. biliyorsun kadının psikolojisi bozuk, çanak tutmuşsun. üstüne basa basa tekrar söylüyorum, sadece anneleri değil hiç kimseyi birbiriyle yarıştırmayın. kendi çapında yarışmaya kalkan varsa, tekerine çomak sokun arabası takla atsın.demez miyim kapatmıyor ki saydıkca sayıyor tüm bunlar 2 dk içinde oldu
evet bu laf kilit olabilirdi ama ben o panikle yumuşar belki ortam diye yatağı var zaten annem aldı birsürü şey dedim sonra da şirin bir edayla illa altta kalmak istemiyorsan birşey alacaksan sen de arabasını al dedim..Yanlışı sende şunu bunu al diyerek yapmışsın. Annemin ne alacağı seni ilgilendirmez deyip telefonu kapatsaydın kendini bu kadar üzmemiş olurdun.
yok canım hiç ücret ödemeden ödedim mecburum hissi yok çünkü evin içine 20 milyar para harcadım ve 6 aydır oturuyorum gerekirse bir bir bucuk sene sonra isterse kirasını veririm yada baska eve cıkarım..Ben yanlısı sızde buldum
Kayınvalıdenız zaten sinir hastasıymıs annenızıde kıskanıyormus sızde bıle bıle anlatmıs istemıs bıraz fişteklemışşiniz
Hamılelıgın vermıs oldugu duygu durumunuzdan da abartılı uzulmussunuz
Sız sadece yuruyus yapacagım desenız konu acılmadan kapanırdı
Sızın bebek arabası sakanız gıbı belkı kendısıde annen yatak alsın sakası yapmıstır
Kayınvalıdenızın evındeucret odemeden oturdugunuz ıcın ona mecbur hıssedıyormussunuz gıbı geldı bana cunku kayınvalıdeyle mesafe en guzelıdır
Uzulmeyın artık sakin olun bebısınızde hayırlı olsun saglıklı sıhhatlı...
sen hamileysen ben de hastayım lafından dolayı... ben kendimi dokunulmaz hissetmiyorum ama o hastalığını kullanıp herkse ağzına geleni sayıyor.. benim aileme bile demediğini bırakmadı.. hasta evet ama ilaçlarını kullanıyor ve kontrol altında hastalığı.. ki doktoru da gayet iyi olduğunu söylüyor.. ama ilaçlarını kullanmaya herzaman devam edecekBir de ben başlık ile ilinti kuramadım
Kv nerede sizinle aşık atmış
Bana sanki ben hamileyim dokunulmazım her şeyi derim ama kimse bana bir şey diyemez hissiniz var gibi geldi
Yapmayın siz üzülürsünüz hamilelik bir doğal süreçtir abartmak iyi olmaz
Kayınvalıde acısından bakarsak sıze kalıcak bı ev sız oturuyorsunuz kendınız ıcın yaptınız benmı zorla ıstedım masraf rfın dıye deryok canım hiç ücret ödemeden ödedim mecburum hissi yok çünkü evin içine 20 milyar para harcadım ve 6 aydır oturuyorum gerekirse bir bir bucuk sene sonra isterse kirasını veririm yada baska eve cıkarım..
sen hamileysen ben de hastayım lafından dolayı... ben kendimi dokunulmaz hissetmiyorum ama o hastalığını kullanıp herkse ağzına geleni sayıyor.. benim aileme bile demediğini bırakmadı.. hasta evet ama ilaçlarını kullanıyor ve kontrol altında hastalığı.. ki doktoru da gayet iyi olduğunu söylüyor.. ama ilaçlarını kullanmaya herzaman devam edecek
hayırrrrrzorunda olduğundan demedim zaten kimseden birşey de istemeyiz biz.. sen de birşeyler yapmak istiyorsan diye önünden geçtim ama kadın yanlış anlamaya meyilliymiş zaten ve gülerek söyledim bunu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?