hamile kadınla aşık atan kv

Kadın ağır sinir hastası ve annenize takıntılı olduğunu bildiğiniz halde annemin küpesi diye başlayan bir cümle kurmasaydınız keşke..
anneme takıntılı olduğunu bile netleştirebilsem bir iyi anneme hediye alıyor bir böyle.. ayrıca annem küpe almış da kulağıma olmadı onu yaptırdım demek de ne var küfür gibi birşey mi bu

Aynen katılıyorum. Sizin araba teklifiniz çok itici durmuş. Çocuk sizin ve torunu da olsa, kimse eksikleri tamamlamak zorunda değil.
zorunda olduğundan demedim zaten kimseden birşey de istemeyiz biz.. sen de birşeyler yapmak istiyorsan diye önünden geçtim ama kadın yanlış anlamaya meyilliymiş zaten ve gülerek söyledim bunu da

kimseden yardım beklentimiz yok ayrıca 500 tl yada 3000 tl bu bizi ilgilendiren ne zaman keseceğimizi bizim düşüneceğimiz birşey ama kendisi sürekli irdeleyip soruyor kestiniz mi kestiniz mi diye

bence özgürce konuşabilmelisiniz onunla. bir indan kv sine "kuyumcuya gidiyorum" diyemiyosa ve sonucu böyle oluyosa o ilişkide saçmalıklar var demektir. benim kv de annemi emekli vs diye aldığını ettiğini çok kıskanır. tek sorun keşke bebek arabası istemeseymişsiniz. ben kendimi çok alçalmış gibi hissederdim. 1 gram bile emekleri olsun istemem, sürekli laf sokarlar şunu biz aldık diye. onların tek istediği onlardan daha iyi durumda olmamamız. inanki kayınvalidenize muhtaç olsanız öyle hoşuna giderdi ki.

Konu gereksiz uzamış, "annen öyle şeyler alacağına bebeğe yatak alsın" dediği an "annemin ne alıp ne almayacağını sorgulamak ben dahil kimsenin hadi değil, kaldı ki biz ne sizden ne de annemden bebeğe bir şeyler alınması konusunda beklenti içinde değiliz" deyip konuyu direkt kapatabilirdiniz. Bir daha nasıl konuşacağını da öğrenmiş olurdu kayınvalideniz.

psikolojisi bozuk bir kadının eline koz vermişsin. ne gereği var? o annenin aldığı küpeye karışamaz tamam da, sen de hediyenin siparişini veremezsin. kadın öyle dediyse neyse anne meşgulüm şu an, başka zaman konuşalım diyebilirdin.

ahhh aklıma gelse o an böyle şeyler..

demez miyim kapatmıyor ki saydıkca sayıyor tüm bunlar 2 dk içinde oldu

demez miyim kapatmıyor ki saydıkca sayıyor tüm bunlar 2 dk içinde oldu
ilk telefon görüşmesinde diyorum. orda sen de şunu al demen gereksiz olmuş. biliyorsun kadının psikolojisi bozuk, çanak tutmuşsun. üstüne basa basa tekrar söylüyorum, sadece anneleri değil hiç kimseyi birbiriyle yarıştırmayın. kendi çapında yarışmaya kalkan varsa, tekerine çomak sokun arabası takla atsın.

Ben yanlısı sızde buldum
Kayınvalıdenız zaten sinir hastasıymıs annenızıde kıskanıyormus sızde bıle bıle anlatmıs istemıs bıraz fişteklemışşiniz

Hamılelıgın vermıs oldugu duygu durumunuzdan da abartılı uzulmussunuz

Sız sadece yuruyus yapacagım desenız konu acılmadan kapanırdı
Sızın bebek arabası sakanız gıbı belkı kendısıde annen yatak alsın sakası yapmıstır

Kayınvalıdenızın evındeucret odemeden oturdugunuz ıcın ona mecbur hıssedıyormussunuz gıbı geldı bana cunku kayınvalıdeyle mesafe en guzelıdır

Uzulmeyın artık sakin olun bebısınızde hayırlı olsun saglıklı sıhhatlı...

Yanlışı sende şunu bunu al diyerek yapmışsın. Annemin ne alacağı seni ilgilendirmez deyip telefonu kapatsaydın kendini bu kadar üzmemiş olurdun.
evet bu laf kilit olabilirdi ama ben o panikle yumuşar belki ortam diye yatağı var zaten annem aldı birsürü şey dedim sonra da şirin bir edayla illa altta kalmak istemiyorsan birşey alacaksan sen de arabasını al dedim..

yok canım hiç ücret ödemeden ödedim mecburum hissi yok çünkü evin içine 20 milyar para harcadım ve 6 aydır oturuyorum gerekirse bir bir bucuk sene sonra isterse kirasını veririm yada baska eve cıkarım..

Yani şakasına söyleyecek bir şey yok. Bu kadın takıntılı siz de bunu biliyorsunuz. Öyle insan şaka diye düşünmez ciddiye alır. "Sen de bebek arabası al" demenizi katmıyorum bile, kimse çocuğunuza bir şey almak zorunluluğunda değil, içinden gelirse alır. Siz de gereksiz tahrik etmişsiniz kayınvalidenizi.

sen hamileysen ben de hastayım lafından dolayı... ben kendimi dokunulmaz hissetmiyorum ama o hastalığını kullanıp herkse ağzına geleni sayıyor.. benim aileme bile demediğini bırakmadı.. hasta evet ama ilaçlarını kullanıyor ve kontrol altında hastalığı.. ki doktoru da gayet iyi olduğunu söylüyor.. ama ilaçlarını kullanmaya herzaman devam edecek

yok canım hiç ücret ödemeden ödedim mecburum hissi yok çünkü evin içine 20 milyar para harcadım ve 6 aydır oturuyorum gerekirse bir bir bucuk sene sonra isterse kirasını veririm yada baska eve cıkarım..
Kayınvalıde acısından bakarsak sıze kalıcak bı ev sız oturuyorsunuz kendınız ıcın yaptınız benmı zorla ıstedım masraf rfın dıye der
Oyuzden kayınvalıdem altından villa alsa oturmam
Ben sızın yerınızde olsam kayınvalıdeye cıddı resmıyet koyardım aklı basında kadın olsa zaten deli deli davranmazdı
Sızde hıc kayınvalıdeyle polemıge gırmemelısınız o arkadasınız degıl kayınvalıdenız netıcede

Belkıde boylesı daha ıyı olmustur bı sure rahat bırakır sızı

Bakın haklısınız kadın normal değil

Siz de hassassınız

Çözüm muhatap olmamak

Yani Kv nin aldığı süpürgenin parasına kadar içinizde tutmamak

Oğlum Kocaman oldu Kv her gittiğimizde ay ben bilemiyorum ay ben çıkamıyorum bir şey alayım vs vs der ama çıkarıp bir 5 tl vermez

insanları olduğu gibi kabul etmek lazım

Eşiniz çok dolmuş demek ki siz de çok kırılmışsınız Kv ye

Bir süre uzak durun yatışır ortalık

zorunda olduğundan demedim zaten kimseden birşey de istemeyiz biz.. sen de birşeyler yapmak istiyorsan diye önünden geçtim ama kadın yanlış anlamaya meyilliymiş zaten ve gülerek söyledim bunu da
hayırrrrr
bal gibi beklenti içine girmişsiniz kusura bakmayın
bizde buna laf arasında sokuşturmak deniyor

bence gerçekten borç harç içindeler ve yapamıyor belki
annem şunu bunu yaptı diye nispet gibi olmuş sizinki
ben olsam üzülür diye 40 kere düşünürdüm herhalde
hatalı sizsiniz kusura bakmayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…