hamile kadınla aşık atan kv

Kayınvalidenize bazı şeyleri anlatmamanız gerektiğini anlamışsınızdır:) bazen cidden merak ediyorum neden şu kayınvalide sorunları toplumsal bir yaraya dönüştü,bu insanlar birbirlerinden ne istiyor? Halbuki güzel güzel geçinse herkes...

Senin kv hasta biliyorum konularini ama maalesef sagliklilarin bundan geri kalir yani yok. Kocan ve kp'in mesafe koymasi lazim yoksa seni de hasta edecek kv. Soylemistim daha evvel.

Bizimki guya sinir hastasi degil teshis olarak...degisik garip konusmalari var.annemi kiskaniyor o yuzden ben annemle ilgili birsey anlatmam.siz hata yapmissiniz.herseyinizi anlatmayin.oglan anasi oluunca birsey zannediyorlar kendilerini maalesef...

Çok laçkalaşmış konu. Çok rahat idare edebileceğiniz bir konuyken kutuplaşılmış. Bir şeyler çok itici bu konu da.

Kıyamam sizi hamile hamile bayağı üzmüş.
Ben her durumda kadının idare etmesinden yama değilim. Kimin ailesi arıza ise ayarı o yapacak.
Ayrıca bıdık bıdık herşeyi soran birisine bebek arabasını da sen al deyip birde fotosunu atardım bende :) (beklediğimden değil sinir ediyorsa olmasıda gerekiyor diye düşünürdüm)

Neden bukadar detaylı anlatıyosunuz?

Nasılsını aşmayın konuşurken.

Neden yürüycem kuyumcuya gidicem klipsini yaptırdım alıcam diye hesap veriyosunuz ki.

Ben sokakta karşılaşsam bile " kp: ben kahveye gidiyorum. Kv : anneme gidiyorum. Sen nereye derler? "

Bende başka yolu gösterip bende burdan gidiyim der giderim bilmelerine gerek yok çünki.

Adağı soruyoküpeyi soruyo . Çok basit cevapları var adak ve bütçe için " Bizim kesemiz "
Küpe için " Sen oğluna bişey alırken benim anneme mi soruyosun"
Evet suçlu ama siz müsade etmişsiniz

Canım daha önce yine başka bir konuna yorum yapmıştım benim de kayınvalidem bipolar bozukluk hastası,böyle konular görünce tutamıyorum kendimi..

Öncelikle konunda sonuna kadar haklısın.Laf arasında bir insana "annemin küpelerinin klipsi" de diyemeyeceksen böyle ilişkiyi at gitsin.

Kayınvalidenin anneni çok kıskandığını onunla aşık atmaya çalıştığını söylemişsin.Benim kayınvalidemde de bu, hastalık derecesinde var.Hem de aşırı,aşırı,aşırı derecede bir kıskançlık ve aşık atma..Hastalığın özelliğinden midir bilmiyorum ama bu çılgınca davranışları yüzünden bizim aramızdaki ipler koptu zaten.

Annem 20 senelik buzdolabını değiştirir,kaynana 1,5 yıl önce aldığı buzdolabını yeniler.

Doğum yaparım kaynana üstümde gördüğü lohusa geceliğinin büyük bedenini ne yapar eder alır,giyer.

Annem kıytırık bir koltuk örtüsü alır,kaynana ne yapar eder ortalığı talan eder aynısından alır.

Bebeğin bakım çantasında mama ve tatlı kaşığı vardı.Benim takımdan farklı bir kaşık.Teyzemde mama yedirmek gerekti,teyzem de "sende kalsın kaşık" dedi. Kayınvalidem dışarıda bir yerde kaşla göz arasında kaşığı gördü,eline aldı markası Karaca.Hemen aynı kaşığın 12 kişilik setinden aldı.

Elimde hangi marka Telefon görse-isterse kendi telefonunu 1 hafta önce almış olsun- gider rengine kadar aynısından alır.
Evde 45-50 adet çalışır durumda telefonu var.

Komşusu mutfağına masa almış,kayınvalidemin mutfağı çok küçük,gitmiş aynısında o kocaa köşe takımı masayı almış.Bırak mutfağa sığmayı kapıdan bile girmemiş masa.Kömürlükte duruyor.

Mutfağım ve tesisat çok eskimişti,geçen sene yaptırdık yeni mutfak.Hemen o da yepyeni mutfağını yıktırmış.Mutfağı rengi,mermeri,fayansı,dolap kulplarına kadar bizimkiyle aynı yaptırmış.Evine gitmiyorum,manyak manyak videolar çekip eşime atıp duruyor,yeni mutfak yaptırdığını öyle gördüm.Mutfağını 2 sene önce eşimin kardeşi evlenirken baştan sona yenilemişti.

Bu hastalığın belirleyici özelliklerinden midir kıskançlık,ciddi ciddi soruyorum,lütfen bilenler cevaplasın.

Manyak insanlarla uğraşmak zor kardeşim.Korkutmak gibi olmasın ama sen bir de çocuk olduktan sonra gör o evliliği,o kaynanayı,o kocayı.

Sinirlerimin laçka olduğu şu günlerde aklıma elen bütün bedduaları sıraladım.Böyle olacağını bilseydim hiç evlenmez,ölene kadar bekar kalmaya razı olurdum.

Ettiler hayatımın içine!!

Ayy sorma benim KV doğalgaz aldigimi kendibevinde sobali durduğu için dayananamayip ben dogalgazz istiyomm diyip kp kredi çektirip doğalgaz aldiği bide kombinin en iyisini alinca eşime bana hava mava atiyir esimde kombi değiştirelim demek ondan kaynaklanıyor diyip bizde en iyi kombili alirsak acaba ne olurdu ki :)

Allah sabır versin, şaşkınlık içinde okudum

Benim kv arar napıyosun der iyiyim derim. Cevap bu. Bak tekrarlıyorum nasılsın değil napıyosuna cevabım, iyiyim. Yada dışardayım. O da tamam der torununu sorar. Ben anlatırım dişi çıktı ateşlendi bugün huysuz vs.

Yani polemiği başlatan sen olmuşsun biraz. Ayrıca bu kadın dün hastalanmadıki. Sen taaa evlenmeden hasta olduğunu biliyodun yada evlendikten sonra anladın. Ağzına kaf vericek şeyleri söyleme. Yani yaşın da ufak değil hatırlıyorum eski konulardan. Biraz mesafeyi öğrenmelisin ikili ilişkilerde.

Sen neden öyle bir densize bebek arabası al beşik al Vs. diyorsun ki? hata sende...

Yüz göz olmadan, annem ne yapacağını bilir tabii sizde öyle, bu konuyu kapatalım şimdi evden çıkmam lazım daha sonra konuşuruz deyip başından savsaydın...

Hamileyken kendine stres yaşatmışsın yok yere...

Ortalığı biraz siz bulandırmışsınız.Tatlı tatlı laf çarpıtmışsınız.Biraz daha mesafeli ve saygılı olsaydınız sonuç böyle olmazdı.
Kayınvalide hadi ağır sinir ilaçları kullanıyordu dengeyi bozmuş.
Ya size ne demeli sizin ne gibi bir sorununuz var?
Niye bu kadar sinirlisin? ?

Allah sabır versin

hazır küsmüşken bidaha konuşmayın işte ne güzel fırsat
eşiniz de bir iki üzülür sonra geçer.
Benimde aklimdan tamda bu geciyordu keske kaynanamla guzel bi laf kavgasina girsem esim beni tutsada artik kendi evine dönse. Eşimden yüz bulsam yaparim da henüz yeni evliyim doğru vakti bekliyorum

Konu sahibine gelecek olursak cokta detaya girmeden sadece yuruyuse gidicem deseydin sahsen elimden geldigince iletisim kurmam kv'mle. Ne yaptigimda onu ilgilendirmez.

Kadının huyunu suyunu biliyorsunuz, sinir hastası diyorsunuz ama, annenizle kıyaslayıp bir şeyler istemekten de geri kalmıyorsunuz. Olayı kendiniz fişeklemişsiniz. Kadın içerler, çünkü sinir bozukluğu sorunu var. Annenizle nisbet yapıp istek laf göndereceğinize doğru düzgün konuyu kapatsaydınız bunlar olmazdı. Sizle aşık atan olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…