hamile kadınla aşık atan kv

Daha önceki konundada söylemiştin bunu annene nasıl hakaret eder ya
Allah göstermesin ama aynı durumda olsam asla kv ile görüşmezdim diyeceğim tek lafta o pis dilinden annemin adını duymayacağım olurdu

Yanlış anlatmışım kusura bakmayın.
Bizimle paylaşmayın demedim. Kayınvalide ile paylaşmayın dedim.
He oğluşuyla konuşur,uzatır,uzatmaz,ayrıntıya kadar öğrenir,öğrenmez,o ana-oğul ilişkisidir kendileri bilir.

neden hala bu kadınla normal bir ilişkinin olacağına dair umut besliyorsun, çıkmayacaksın telefonlarına o kadar

Gereksiz yere uzamış konu keşke araba mevzusunu karıştırmasaydın olay ordan patlat vermiş. Huyunu biliyosun madem he he de geç canım ne diye sinirlerini bozuyosun.

Annem şunu aldı sen de şunu al vs bana itici geldi.
Hemen eşinize de şikayet etmişsiniz hastalığını bile bile.
beni en bastan direk eşine söylemiyorum olaylar cok kötü yerlere gider vs diye tehdit etmeseydi eşime söylemezdim.. bir de niye etmeyecekmişim o ağzına geleni saysın ben kötü olayım sessiz kalayım öyle mi olmalı sizce.. o hasta ben de hamileyim ayrıca hastalığı kontrol altında sadece işine gelince hastayım diyor işine gelince herşeyi ben cok iyi bilirim deyip herseye müdahale ediyor

Herkesin kendi düşüncesi.
Eşime kendi ailesini şikayet etme huyum yoktur.
Nitekim ondan da şikayet işitmek hoşuma gitmez.

Kıskançsa annenizden bahsetmeyin,anladığım kadarıyla kendini yarıştıryor,sende boşuna demişsin sizde bebek arabası alırsınız annem zaten bir sürü kıyafet aldı filan,madem kadın rahatsız sizde kıyaslar gibi konuşmasaydınız keşke,belli zaten kadın hasta yani, fitillemişsiniz sadece

Kusura bakma ama.başlıktanda anladığım kadarıyla sen kendini ve ailesini öven eşinin ailesini küçük gören ve bunuda gerektiği zaman tavırları ve sözleriyle belli eden birine benziyorsun eminim annem küpe aldı derkende imayla söyledin niyetini hiç iyi bulmadım benim eşimin ailesi de benim çocuğuma hiç birşey almadı ama uzerlerine alınıp üzülmesinler diye ailemin aldığı hiç birşeyden bahsetmedim önce kendinizi bi sorgulayın neyi ne niyetle söylediğinizi iyi tartın

demek hata zaten alacak adam neyi eksik ne alalım diye sorar onun dışında tabikii kadın hasta

:))) süpersin nasıl bir yargılama ve insan karalamadır bu.. üstelik hiç tanımadan görmeden tebrik ediyorum seni.. sen ne dersen o dur.. burnu havada egoistin tekiyim yazık bana:)))

diger konulari okudum ,kabus gibi bir kadin bu..arama sorma diyen yorumlar da komik,konu sahibi aramak sormak istemiyor zaten,mecbur birakiliyor,bu konuyu esiyle cozmesi lazim kaynanayla degil,esinin annesine gosterdigi empatinin bir gidimini karisina da gostermesi gerekiyor da nerdeee..bence kadinin artik huyunu cozmussunuzdur,alttan almadan ama onun sacmalamasina,konuyu dallandirip budaklandirmasina firsat vermeden cevap verin,laflarini agzina tikin,o nasil esin yaninda yapmiyorsa siz de sikayet etmeyin(biliyorum cok zor)iki kisiyken giydirin siz de ona,sonra sizi sikayet ederse salak ayagina yatin(ben sabredemezdim ama bu kadina bu mustehak)

onu da denedim direk eşime anlatıyor hatta ben telefonuna cevap vermeyince hemen eşimi arayıp telefonuma cevap vermiyor diye beni şikayet ediyor.. eşim de işim oldğunu yada telefonun yanımda olmadığını görüyor tabi..

ya ben ne yaparsam yapayım iyi olmayacağım gözünde kendi damadıyla kızıyla da görüşmez.. damadını beğenmez sevmez ailesini küçük görür.. cevresinde zaten bir tane ama bir tane arkadası dostu hiçbirşeyi yok tek basına çünkü kimseye saygı duymayan begenmeyen biri.. nedeni hastalığı tabiki.. ama iyi olduğu dönemlerde de hastalığını kullanıp her ağzına geleni sayar.. annemin ördüğü bebek kıyafetleri için bebek yünü mü onlar yoksa ucuz naylon yün mü dedi..daha birsürü örnek en son olan bu

Ayyy şu kayınvalidelerin kendilerini hep bizim annemizle kıyaslamaları...
Onlar oğlan anası ya hep daha üstün olduklarını zannedip bunu hissettirmemizi istiyorlar.
Bende çekiyorum aynısını. Triplerini,laf sokmalarını

annemin bebeğime ne alacağı yada almayacağı hiççç kimseyi alakadar etmez bu bir. ikincisi benimle tlfda yada yüz yüze konuşurken ailemle ilgili had aşan uslupla konuşmak yermek sevimsizce ondan bahsetmek eşimin anneside olsa kabul edilir birşey değil.tabi bunlar hep karşılıklı olan şeylerdir. yaparsın ve beklersin.sen doğru davrandığın halde beklentin karşılıksız kalıyorsa yaptıklarının tersini yapmaz hiç birşey yapmazsın.eşine bunun annesiyle senin aranda bir sorun olduğunu olaya kendisinin dahil olmasını istemediğini gidip gönlünü almasını iste.fakat tavrının bundan sonra nasıl olacağı konusundada eşini bilgilendir. ne sen ne eşin annelere babalara laf söyleyecek kadar değilsiniz.annelerde birbirlerine laf söyleyecek kadar değil. herkes işiyle ilgilensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…