- 24 Nisan 2011
- 407
- 706
- 103
- Konu Sahibi environmentaleng
-
evet çünkü hayatımda içinden çıkamadığım tek sorunum kv. olduğundan tüm konularım ve fikir alma çabam onunla ilgili.. forumun amacı sanırım fikir alışverişi değil mi ben mi yanlış yerdeyim yoksa... kimse zorla birşey harcatmadı ama harcamadan da oturulacak değildi ve ev bizim falan değil kvnin kendi evi eşim istediği için ben orada oturuyorum umarım birgün inadından vazgeçer de ben de çıkarım o evden bayılmıyorum yani... bilsen okadar nazik sevecen yaklaştım ki en başlarda ta ki annemin faceinde aile fotografından dolayı görümcemin gazına gelip anneme etmedği hakareti bırakmayıncaya kadar...yani iyi niyetlerimin bitmesinin nedeni de ağzına ne geldiğini bilmeden saldırmasıdır
Yanlış anlatmışım kusura bakmayın.gereksiz bilgileri okumak zorunda değilsin canım yorum yapmak zorunluluğu da hissetme kendinde burası forum sitesi ve herkes birşeyler paylaşır.. isteyen gönlünden geçen yorum yapar istemeyen de vakit harcamaz okadar... buarada muhabbeti uzatan ben değilim günde 3 kez beni 5 kez oğlunu arayıp herşeyi ayrıntısıyla soran kendisi
tamam siz de kusura bakmayın :)Yanlış anlatmışım kusura bakmayın.
Bizimle paylaşmayın demedim. Kayınvalide ile paylaşmayın dedim.
He oğluşuyla konuşur,uzatır,uzatmaz,ayrıntıya kadar öğrenir,öğrenmez,o ana-oğul ilişkisidir kendileri bilir.
neden hala bu kadınla normal bir ilişkinin olacağına dair umut besliyorsun, çıkmayacaksın telefonlarına o kadarkızlar gecen cuma günü kv aradı.. gayet güzel konustuk.. öğle arasıydı ne yapacaksın dedi bende yürüyüşe gideceğim kuyumcuya uğrayacağım siz nasılsınız vs dedi.. neden kuyumcuya uğrayacaksın dedi ben de annem küpe almıştı onun klipsini yaptırdım onu alacağım dedim...annen öyle şeyler alacağına bebeğe yatak alsın dedi ben de bebeğimin yatağı var babannesi annem zaten birsürü kıyafet aldı sen de bebek arabası al dedim.. beni bebek arabasıyla mı korkutuyorsun dedi ben de olur mu öyle şey bebek arabasından korkulur mu sonuçta senin torunun insan torununa alacağı şeyden korkar mı dedim ve konuyu değiştirdim ama şakalaşır gibi tatlı tatlı konuşuyordum..
neyse yarım saat sonra kp evden gitmiş kadın beni bir aradı.. sen annenle hava atıyorsun ne biçim insansın.. biz sana elimizden geleni yaptık borcumuz harcımız var ki daha yeni kendine yatak ve 900 tllik elektirk süpürgesi aldı.. zor geciniyoruz vs birsürü saydı hatırlayamıyorum bile.. ben sizden birşey istemedim sen sordun diye söyledim kuyumcuya neden gittiğimi vs dedim..o sırada okadar kasıldım ki bebeğim tekme atıyor kalbim çıkacak gibi oldu.. ben hamileyim lütfen kapatalım dedim.. sen hamileysen ben de hastayım dedi ama hiç susmadan sayıyor.. senin yüzünden oğlum adağını hala kesemedi dedi.. siz okadar parayı nereye harcıyorsunuz ne yapıyorsunuz vs birsürü şey.. ben de oğluna sor adağı neden kesmediğini dedim.. çünkü fırsat olmadı ve birsürü masrafımız var.. bir diğer ayrıntı ise biz şuan kv nin aldığı evde kalıyoruz kira vermiyoruz ama içine 20 milyardan fazla masraf yaptık yani uzun sürelik kirayı vermiş olduk
neyse kapattık.. ben ağlama krizine girdim eşimi aradım anlattım buarada konuşmaya başlamadan en önce beni tehdit etti eşinle konuşmadım senle konuşuyorum aranız bozulmasın vs diye dedi..ama ben anlattım her konuşulanı eşime.. o da annesiyle kavga etmiş bağırmış..
buarada kv ağır sinir hastası ilaç kullanıyor sürekli.. kp eşimi aradış annene bağırma diye uyardı.. eşimde biz çocuk değiliz kaç yaşındayız ağzına her geleni söyleyemez vs dedi.. neyse dün eşimiz doğum günüydü.. şimdi ne annesi onu ne de eşim annesiyle konuşmuyor.. ben zaten artık ölsem aramam.. ama eşim çok durgunlaştı.. neden böyle annem diye üzülüyor..
kv aşırı derecede çok annemi kıskanıyor anneme kafayı takmış durumda..ben ne yapmalıyım.. şimdiden depresyona girdim bu kadının dengesizlikleri ağzına her geleni ailem dair herkese söyleyip asap bozması yetti artık.. ben eşimle çok mutluyum ama huzur vermiyor sürekli müdahale etmeye çalışıyor..
beni en bastan direk eşine söylemiyorum olaylar cok kötü yerlere gider vs diye tehdit etmeseydi eşime söylemezdim.. bir de niye etmeyecekmişim o ağzına geleni saysın ben kötü olayım sessiz kalayım öyle mi olmalı sizce.. o hasta ben de hamileyim ayrıca hastalığı kontrol altında sadece işine gelince hastayım diyor işine gelince herşeyi ben cok iyi bilirim deyip herseye müdahale ediyorAnnem şunu aldı sen de şunu al vs bana itici geldi.
Hemen eşinize de şikayet etmişsiniz hastalığını bile bile.
beni en bastan direk eşine söylemiyorum olaylar cok kötü yerlere gider vs diye tehdit etmeseydi eşime söylemezdim.. bir de niye etmeyecekmişim o ağzına geleni saysın ben kötü olayım sessiz kalayım öyle mi olmalı sizce.. o hasta ben de hamileyim ayrıca hastalığı kontrol altında sadece işine gelince hastayım diyor işine gelince herşeyi ben cok iyi bilirim deyip herseye müdahale ediyor
demek hata zaten alacak adam neyi eksik ne alalım diye sorar onun dışında tabikii kadın hastaKıskançsa annenizden bahsetmeyin,anladığım kadarıyla kendini yarıştıryor,sende boşuna demişsin sizde bebek arabası alırsınız annem zaten bir sürü kıyafet aldı filan,madem kadın rahatsız sizde kıyaslar gibi konuşmasaydınız keşke,belli zaten kadın hasta yani, fitillemişsiniz sadece
:))) süpersin nasıl bir yargılama ve insan karalamadır bu.. üstelik hiç tanımadan görmeden tebrik ediyorum seni.. sen ne dersen o dur.. burnu havada egoistin tekiyim yazık bana:)))Kusura bakma ama.başlıktanda anladığım kadarıyla sen kendini ve ailesini öven eşinin ailesini küçük gören ve bunuda gerektiği zaman tavırları ve sözleriyle belli eden birine benziyorsun eminim annem küpe aldı derkende imayla söyledin niyetini hiç iyi bulmadım benim eşimin ailesi de benim çocuğuma hiç birşey almadı ama uzerlerine alınıp üzülmesinler diye ailemin aldığı hiç birşeyden bahsetmedim önce kendinizi bi sorgulayın neyi ne niyetle söylediğinizi iyi tartın
onu da denedim direk eşime anlatıyor hatta ben telefonuna cevap vermeyince hemen eşimi arayıp telefonuma cevap vermiyor diye beni şikayet ediyor.. eşim de işim oldğunu yada telefonun yanımda olmadığını görüyor tabi..diger konulari okudum ,kabus gibi bir kadin bu..arama sorma diyen yorumlar da komik,konu sahibi aramak sormak istemiyor zaten,mecbur birakiliyor,bu konuyu esiyle cozmesi lazim kaynanayla degil,esinin annesine gosterdigi empatinin bir gidimini karisina da gostermesi gerekiyor da nerdeee..bence kadinin artik huyunu cozmussunuzdur,alttan almadan ama onun sacmalamasina,konuyu dallandirip budaklandirmasina firsat vermeden cevap verin,laflarini agzina tikin,o nasil esin yaninda yapmiyorsa siz de sikayet etmeyin(biliyorum cok zor)iki kisiyken giydirin siz de ona,sonra sizi sikayet ederse salak ayagina yatin(ben sabredemezdim ama bu kadina bu mustehak)
ya ben ne yaparsam yapayım iyi olmayacağım gözünde kendi damadıyla kızıyla da görüşmez.. damadını beğenmez sevmez ailesini küçük görür.. cevresinde zaten bir tane ama bir tane arkadası dostu hiçbirşeyi yok tek basına çünkü kimseye saygı duymayan begenmeyen biri.. nedeni hastalığı tabiki.. ama iyi olduğu dönemlerde de hastalığını kullanıp her ağzına geleni sayar.. annemin ördüğü bebek kıyafetleri için bebek yünü mü onlar yoksa ucuz naylon yün mü dedi..daha birsürü örnek en son olan buonu da denedim direk eşime anlatıyor hatta ben telefonuna cevap vermeyince hemen eşimi arayıp telefonuma cevap vermiyor diye beni şikayet ediyor.. eşim de işim oldğunu yada telefonun yanımda olmadığını görüyor tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?