hamile kadınla aşık atan kv

Patlama noktasi olmus herhalde eski konularinizdan biliyorum.
O kadin sizi arasa da herseyi anlatmayin. Her ayrintiyi kimsenin bilmesine gerek yok. Soru da sormayin. Bir sey istemeyin.
Hasta kadinla asık atmayin.
Kadin zaten hastaligini kullanıp bir sürü sey yapmaya çalışıyor. Sallamayin huzursuz olmayin

bakış açına saygı duyarım ama hangi lafı ne anlamda söylediğimi kimse benden daha iyi bilemez.. borçları var evet ama herkesin olduğu kadar iki emekli öğretmenler ve ek gelirleri de var..bana ve aileme ağzına her geleni söyleyen benim annemi üzen birine kusura bakma ama 40 kere düşünecek kadar da güzel bakamam

o zaman bunu en baştan belirteceksiniz
ne olursa olsun sizin orda arabayı da sen al demeniz saçma olmuş

Çok iyi niyetli gelmediniz siz de bana maalesef arabayı alın demek ne ya ben kimsenin çöpünü isteyemem
bunu dememdeki neden aldığı arabaya muhtaclıgım değil birşeyler yapmak istiyorsa kendini madem bukadar kötü hissediyor almak istiyorsan biryerden tutmak istiyorsan arabayı al dedim.. buarada eşimin teyzesi illa kaç kez arayıp birşey alacağım dedi aynı şeyleri almayalım ne alayım isim verin dedi... kayınvalide eşimle yine kavga etti ben onla tartıştım almayacak hiçbişşey diye..yani anlayacağınız bizimle ilgili herşeyde söz sahibi olmak istiyor ama eşim durduruyor tartışıyor annesiyle..

hazır küsmüşken bidaha konuşmayın işte ne güzel fırsat
eşiniz de bir iki üzülür sonra geçer.
Konuşmayın olmaz bi hareketlilik olursa konuşursunuz eşinde senden tarafmış sonuçta konuş ama mesafeli ol ki birbirinize öyle cümleler kuramayın mesafe iyidir her zaman konuşmayın diye bişey olmaz biraz geçsin Siz Annenizle küsseniz konu ne olur sa olsun üzülmezmisiniz önce bunu sormak isterim. Ne olursa olsun insan buruk olur anne çünkü

sen annemin aldığı küpeyi götüyorum dediğinde insan en fazla " aa küpe mi aldı, hayırlı olsun" der. yani anlamadım herkes konu sahbine yüklenmişte, kadına ne kızın annesinin ne alıp almayacağı?

ama canım sen de altta kalmayıp uzatmışsın :) yok yere sinirler bozulmuş, sende ona " çocugun ihtiyaçlarını biz karşılayabliyoruz, annemin aldığı küpe ile ne ilgisi var" gibi soguk ama nazikçe bir şey diyip kapatsaydın. orada senin de uzatman olmamış.

ama ilk terbiyesizlik yapan kayınvalide, o ne demek bebeğe harcama yapacakmış annen, ona mı kalmış kimin nereye harcama yapacağı?

Hayir konu sahibine niye yukleniliyor onu anlamadim. Kv istedini soyluyorsa annen yatak alsin kupe alana kadar diyorsa bende ayni cevabi verirdim.

Zaten gelinin ailesi düşünceliyse ilgiliyse karsilik beklemiyorsa illa kv kiskanir comak sokar. Borcuda olsa oğlunun cocuguna istese alirda yaparda. Kv fesat geldi bana

ya herkes yaşadığını bilir ama sizin bütün açtığınız konular kv ile ilgili. kendiniz söylüyorsunuz kadın sinir hastası diye. siz hamile halinizle onla aşık atıyorsunuz. hem kendiniz için hem de eşiniz için kv ile belli sınırlar içerisinde konuşmanız gerekir. böyle detaylar, şakalaşmalar filan olmamalı. kadının kendine aldığı yataktan dem vurmuşsunuz. kadın ev vermiş içine harcadık demişsiniz. zorla mı harcattılar size. öyle bir talepleri oldu mu, içini yaptırın diye. olduysa sıkıntı ama onlar böyle bir şey istemediyse siz kendi keyfiniz için yapmışsınız. velhasıl hasta bir kadına daha nazik davranmanız gerekir. mesela "annen yatak alsın" dediğinde "annem aldı alacağını, teşekkür ederim" deyip kapatın.

evet çünkü hayatımda içinden çıkamadığım tek sorunum kv. olduğundan tüm konularım ve fikir alma çabam onunla ilgili.. forumun amacı sanırım fikir alışverişi değil mi ben mi yanlış yerdeyim yoksa... kimse zorla birşey harcatmadı ama harcamadan da oturulacak değildi ve ev bizim falan değil kvnin kendi evi eşim istediği için ben orada oturuyorum umarım birgün inadından vazgeçer de ben de çıkarım o evden bayılmıyorum yani... bilsen okadar nazik sevecen yaklaştım ki en başlarda ta ki annemin faceinde aile fotografından dolayı görümcemin gazına gelip anneme etmedği hakareti bırakmayıncaya kadar...yani iyi niyetlerimin bitmesinin nedeni de ağzına ne geldiğini bilmeden saldırmasıdır

Artı olarak kayınvalidenizden hoşlaşmıyorsanız muhabbeti çok uzatmayınız.
Gereksiz bilgiler paylaşmayınız.
gereksiz bilgileri okumak zorunda değilsin canım yorum yapmak zorunluluğu da hissetme kendinde burası forum sitesi ve herkes birşeyler paylaşır.. isteyen gönlünden geçen yorum yapar istemeyen de vakit harcamaz okadar... buarada muhabbeti uzatan ben değilim günde 3 kez beni 5 kez oğlunu arayıp herşeyi ayrıntısıyla soran kendisi

Hamile kadınların hassasiyetini anlayabiliyorum. Bende hamileyim doğuma çok az kaldı bir tanede 4 yaşında oğlum var. Yani tecrübeliyim ama şunu hiç anlayamadım insan nasıl şunu,bunu alın derki. Oğlum her iki tarafında ilk torunuydu Doğumdan sonra hediye olarak takım pijama vs ne aldılarsa başım gözüm üstüne dedim o kadar.

Heleki kayınvalidenizin huyunu biliyorsanız hiç o konulara girmeyin. Sizin için söylüyorum. O söyleyeceğini söyledi içini boşalttı siz kendinizi hırpalıyorsunuz

Ayy canım acil önlem almalısınız Allah yardimci olsun Allah eşinde sanada sabır versin öncelikle
Bunun ciddiyeti esas nerde başlayacak biliyor musun bebek doğduğunda Anneler mecbur olacak falan filan derken o zaman senin annenle bulunduğu ortamda neler yapacağını nasıl davranacagini kestirmek zor bile değil

Bebeğin için şimdiden bi çözüm.bulmak lazım eşinle iyi bir istişare et derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…