- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi environmentaleng
-
bakış açına saygı duyarım ama hangi lafı ne anlamda söylediğimi kimse benden daha iyi bilemez.. borçları var evet ama herkesin olduğu kadar iki emekli öğretmenler ve ek gelirleri de var..bana ve aileme ağzına her geleni söyleyen benim annemi üzen birine kusura bakma ama 40 kere düşünecek kadar da güzel bakamamhayırrrrr
bal gibi beklenti içine girmişsiniz kusura bakmayın
bizde buna laf arasında sokuşturmak deniyor
bence gerçekten borç harç içindeler ve yapamıyor belki
annem şunu bunu yaptı diye nispet gibi olmuş sizinki
ben olsam üzülür diye 40 kere düşünürdüm herhalde
hatalı sizsiniz kusura bakmayın!
o zaman bunu en baştan belirteceksinizbakış açına saygı duyarım ama hangi lafı ne anlamda söylediğimi kimse benden daha iyi bilemez.. borçları var evet ama herkesin olduğu kadar iki emekli öğretmenler ve ek gelirleri de var..bana ve aileme ağzına her geleni söyleyen benim annemi üzen birine kusura bakma ama 40 kere düşünecek kadar da güzel bakamam
bunu dememdeki neden aldığı arabaya muhtaclıgım değil birşeyler yapmak istiyorsa kendini madem bukadar kötü hissediyor almak istiyorsan biryerden tutmak istiyorsan arabayı al dedim.. buarada eşimin teyzesi illa kaç kez arayıp birşey alacağım dedi aynı şeyleri almayalım ne alayım isim verin dedi... kayınvalide eşimle yine kavga etti ben onla tartıştım almayacak hiçbişşey diye..yani anlayacağınız bizimle ilgili herşeyde söz sahibi olmak istiyor ama eşim durduruyor tartışıyor annesiyle..Çok iyi niyetli gelmediniz siz de bana maalesef arabayı alın demek ne ya ben kimsenin çöpünü isteyemem
evet o laf kilitdi aslında ama aklıma geldi o şokla uzadı gitti dediğin gibiAnnemin alcagi seye siz karar veremezsiniz deseydin ve konuyu kapasaydin bence. sende sunu al bunu al konu uzamis gitmis
kızlar gecen cuma günü kv aradı.. gayet güzel konustuk.. öğle arasıydı ne yapacaksın dedi bende yürüyüşe gideceğim kuyumcuya uğrayacağım siz nasılsınız vs dedi.. neden kuyumcuya uğrayacaksın dedi ben de annem küpe almıştı onun klipsini yaptırdım onu alacağım dedim...annen öyle şeyler alacağına bebeğe yatak alsın dedi ben de bebeğimin yatağı var babannesi annem zaten birsürü kıyafet aldı sen de bebek arabası al dedim.. beni bebek arabasıyla mı korkutuyorsun dedi ben de olur mu öyle şey bebek arabasından korkulur mu sonuçta senin torunun insan torununa alacağı şeyden korkar mı dedim ve konuyu değiştirdim ama şakalaşır gibi tatlı tatlı konuşuyordum..
neyse yarım saat sonra kp evden gitmiş kadın beni bir aradı.. sen annenle hava atıyorsun ne biçim insansın.. biz sana elimizden geleni yaptık borcumuz harcımız var ki daha yeni kendine yatak ve 900 tllik elektirk süpürgesi aldı.. zor geciniyoruz vs birsürü saydı hatırlayamıyorum bile.. ben sizden birşey istemedim sen sordun diye söyledim kuyumcuya neden gittiğimi vs dedim..o sırada okadar kasıldım ki bebeğim tekme atıyor kalbim çıkacak gibi oldu.. ben hamileyim lütfen kapatalım dedim.. sen hamileysen ben de hastayım dedi ama hiç susmadan sayıyor.. senin yüzünden oğlum adağını hala kesemedi dedi.. siz okadar parayı nereye harcıyorsunuz ne yapıyorsunuz vs birsürü şey.. ben de oğluna sor adağı neden kesmediğini dedim.. çünkü fırsat olmadı ve birsürü masrafımız var.. bir diğer ayrıntı ise biz şuan kv nin aldığı evde kalıyoruz kira vermiyoruz ama içine 20 milyardan fazla masraf yaptık yani uzun sürelik kirayı vermiş olduk
neyse kapattık.. ben ağlama krizine girdim eşimi aradım anlattım buarada konuşmaya başlamadan en önce beni tehdit etti eşinle konuşmadım senle konuşuyorum aranız bozulmasın vs diye dedi..ama ben anlattım her konuşulanı eşime.. o da annesiyle kavga etmiş bağırmış..
buarada kv ağır sinir hastası ilaç kullanıyor sürekli.. kp eşimi aradış annene bağırma diye uyardı.. eşimde biz çocuk değiliz kaç yaşındayız ağzına her geleni söyleyemez vs dedi.. neyse dün eşimiz doğum günüydü.. şimdi ne annesi onu ne de eşim annesiyle konuşmuyor.. ben zaten artık ölsem aramam.. ama eşim çok durgunlaştı.. neden böyle annem diye üzülüyor..
kv aşırı derecede çok annemi kıskanıyor anneme kafayı takmış durumda..ben ne yapmalıyım.. şimdiden depresyona girdim bu kadının dengesizlikleri ağzına her geleni ailem dair herkese söyleyip asap bozması yetti artık..
kendi çözemediğiniz incir çekirdeği yüzünden anne oğul arasına nifak ekmişsiniz
Konuşmayın olmaz bi hareketlilik olursa konuşursunuz eşinde senden tarafmış sonuçta konuş ama mesafeli ol ki birbirinize öyle cümleler kuramayın mesafe iyidir her zaman konuşmayın diye bişey olmaz biraz geçsin Siz Annenizle küsseniz konu ne olur sa olsun üzülmezmisiniz önce bunu sormak isterim. Ne olursa olsun insan buruk olur anne çünkühazır küsmüşken bidaha konuşmayın işte ne güzel fırsat
eşiniz de bir iki üzülür sonra geçer.
bakış açına saygı duyarım ama hangi lafı ne anlamda söylediğimi kimse benden daha iyi bilemez.. borçları var evet ama herkesin olduğu kadar iki emekli öğretmenler ve ek gelirleri de var..bana ve aileme ağzına her geleni söyleyen benim annemi üzen birine kusura bakma ama 40 kere düşünecek kadar da güzel bakamam
Hayir konu sahibine niye yukleniliyor onu anlamadim. Kv istedini soyluyorsa annen yatak alsin kupe alana kadar diyorsa bende ayni cevabi verirdim.bakış açına saygı duyarım ama hangi lafı ne anlamda söylediğimi kimse benden daha iyi bilemez.. borçları var evet ama herkesin olduğu kadar iki emekli öğretmenler ve ek gelirleri de var..bana ve aileme ağzına her geleni söyleyen benim annemi üzen birine kusura bakma ama 40 kere düşünecek kadar da güzel bakamam
evet çünkü hayatımda içinden çıkamadığım tek sorunum kv. olduğundan tüm konularım ve fikir alma çabam onunla ilgili.. forumun amacı sanırım fikir alışverişi değil mi ben mi yanlış yerdeyim yoksa... kimse zorla birşey harcatmadı ama harcamadan da oturulacak değildi ve ev bizim falan değil kvnin kendi evi eşim istediği için ben orada oturuyorum umarım birgün inadından vazgeçer de ben de çıkarım o evden bayılmıyorum yani... bilsen okadar nazik sevecen yaklaştım ki en başlarda ta ki annemin faceinde aile fotografından dolayı görümcemin gazına gelip anneme etmedği hakareti bırakmayıncaya kadar...yani iyi niyetlerimin bitmesinin nedeni de ağzına ne geldiğini bilmeden saldırmasıdırya herkes yaşadığını bilir ama sizin bütün açtığınız konular kv ile ilgili. kendiniz söylüyorsunuz kadın sinir hastası diye. siz hamile halinizle onla aşık atıyorsunuz. hem kendiniz için hem de eşiniz için kv ile belli sınırlar içerisinde konuşmanız gerekir. böyle detaylar, şakalaşmalar filan olmamalı. kadının kendine aldığı yataktan dem vurmuşsunuz. kadın ev vermiş içine harcadık demişsiniz. zorla mı harcattılar size. öyle bir talepleri oldu mu, içini yaptırın diye. olduysa sıkıntı ama onlar böyle bir şey istemediyse siz kendi keyfiniz için yapmışsınız. velhasıl hasta bir kadına daha nazik davranmanız gerekir. mesela "annen yatak alsın" dediğinde "annem aldı alacağını, teşekkür ederim" deyip kapatın.
gereksiz bilgileri okumak zorunda değilsin canım yorum yapmak zorunluluğu da hissetme kendinde burası forum sitesi ve herkes birşeyler paylaşır.. isteyen gönlünden geçen yorum yapar istemeyen de vakit harcamaz okadar... buarada muhabbeti uzatan ben değilim günde 3 kez beni 5 kez oğlunu arayıp herşeyi ayrıntısıyla soran kendisiArtı olarak kayınvalidenizden hoşlaşmıyorsanız muhabbeti çok uzatmayınız.
Gereksiz bilgiler paylaşmayınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?