Hamile Kalamama

Yıllarca olmayıp sonra olanlar oluyor ama tabii doktora gitmekte fayda var sorunun ne olduğu bilinmeli 2 senedir hiç gebelik oluşmadıysa mutlaka bi sorun vardır doktora gitmişsinizdir mutlaka neden olmadığını bulamadılar mı

Öyle bir tanıdığım yok. Ama zaten senelerce bekledik hiçbir tedavi görmedik diyenlere de pek inanasım gelmiyor. En basitinden doktora gidip rahim filmi çekilince bile hamile kalma şansı artıyor. Ben tüp bebekle hamile kaldım. Süreç zordu ama her ay adet görmenin verdiği mental zararı bana vermedi.
Siz 2 senedir hiç doktora gitmediniz mi? Ovulasyon takibi yaptınız mı?

Gittim doktora rahim filmi temiz çıktı alttan muayene yumurtalar kaliteli çıktı, eşimde ultrason çektirdi spermiogram yaptırdı temiz çıktı doktor hiçbir sorununuz yok diyor

Gittim doktora rahim filmi temiz çıktı alttan muayene yumurtalar kaliteli çıktı, eşimde ultrason çektirdi spermiogram yaptırdı temiz çıktı doktor hiçbir sorununuz yok diyor
Bizim de hiçbir sorunumuz yoktu. Ama bir seneden sonra tüp bebek yapmayı tercih ettik. Ben mental olarak kaldıramadım bir süre daha doğal yolla denemeyi. Yaş sebebi ile de geciktirmek istemedik. Belki olurdu belki olmazdı umarım yakında güzel haber alırsınız ovulasyon testlerini kullanın bence kesinlikle

Bizde senelerce uğraştık ikimizde de bir sorun yoktu. Geçen yıl tüp bebeğe karar verdik. Süreç beni çok kötü etkiledi. Doktor da transferi 2 ay sonra yapmayı uygun görmüştü geçen yıl tedavi sırasında. Embriyoları dondurduk. 2 ay sonra transfer olmak istemedim. Hazır değildim tedavi beni gerçekten çok yıpramıştı. 1 yıl geçti tedavinin üzerinden ocak ayında embriyoları transfer etmek mi istersiniz uzatacak mısınız dondurma süresini diye aradılar. Eşim istedi ben yine istemedim işin açığı çocuk fikrini silmiştim aklımdan. Eşime dedim bir süre daha beklemek istiyorum hazır değilim dedim. Transferi kabul etmediğim aydan 1 ay sonra gebe olduğumu öğrendim.

Merhaba arkadaşlar, 2 sene ve üstü hamile kalamayıp sonra doğal yoldan kalan tanıdığınız ya da kendiniz var mı hiç?
Canım merhaba bizim de 2 sene olmadı tabı olmayınca esım de bende muayene olduk testler vs baya kapsamlı eşimde problem oldunu öğrendik 1 seene daha bekledık baktık dogal yolla olmuyo ıhtımal az tüp bebek yaptırdık yani sizde eşin de sende doktora gidip muayene olman çok önemli

Gerçekten psikolojiyi çok etkileyen bi durum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Hiç beklemediğiniz anda oluyor diyorlar hep ama o düşünceyi nasıl silicem bilmiyorum , çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Biz de aylarca detaylı testlerden geçtik ama hiçbir sorun yok ona rağmen olmuyor , aşılamayı denemeyi düşünüyoruz

Hiç beklemediğiniz anda oluyor diyorlar hep ama o düşünceyi nasıl silicem bilmiyorum , çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah. Bebek olayını hayatınızın odak noktası yapmamaya çalışın. Eşinizle vakit geçirin bütçeniz doğrultusunda gezin keyifli yaşamaaya çalışın. Ben sadece evliliğimize ve mutluluğumuza odaklanmıştım o şekilde bebek işini düşünmemeye başlamıştım.

Aileler çok baskı yapıyor o yüzden kafamdan atamıyorum

Aileler çok baskı yapıyor o yüzden kafamdan atamıyorum
İşte en büyük sorun onların anlayışlı olmaları karışmamaları gerekiyor ben de 3 sene sonunda hamile kaldım ama önceden düşük ve dış gebelik geçirdim hamile kalabilirim bildikleri halde ağzı olan konuştu çok sinir bozucu bi durum sizi anlıyorum

Gerçekten sinir bozucu durum ne kadar desekte insanlar konuşuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…