Hamile Kalamama

Merhaba arkadaşlar, 2 sene ve üstü hamile kalamayıp sonra doğal yoldan kalan tanıdığınız ya da kendiniz var mı hiç?
Ben varım ama yumurta çatlama tedavisi ile oldu normalde yumurtlamam da normalmiş ama planlamış olalım dedi doktor. Evlendikten 1 yıl sonra doktora gitmiştim ama doktor biraz daha denememiz gerektiğini tetkikler için erken olduğunu söylemişti. Biz de dediğini yaptık (keşke beklemeseydim). 2.5 sene sonra başka doktora gittiğimde hemen tedavi için tetkikleri yaptı. Prolaktinim bir miktar yüksekti. Rahim filmi istedi temiz çıktı çok şükür. Eşim de ben de 3 aya yakın takviye kullandık, beslenmemizi düzenledik. Şimdi hamileyim hamdolsun sağlıkla ilerler inşallah

Merhaba arkadaşlar, 2 sene ve üstü hamile kalamayıp sonra doğal yoldan kalan tanıdığınız ya da kendiniz var mı hiç?
Merhaba canım o kiişi benim. iki yıl uğraştım olmadı çocugum. Şimdi 4 yaşında bir aslanım var❤ Soğan kürü ve maydonoz-süt buharına oturdum çok faydası oldu tavsiye ederim, tabii doktor kontrolüne gidip bir sorun çıkmadıysa bu dediklerimi yap sen inşallah olcak

Çok sevindim darısı bize inşallah bende umarım bir gün hamilelik haberimi verebilirim, Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Çok sevindim darısı bize inşallah bende umarım bir gün hamilelik haberimi verebilirim, Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin teşekkür ederim. Kafandan atınca oluyor diyenler var malum Benim öyle olmadı onu da söyleyeyim. Yine kendimi dinlediğim her gün belirti kovaladığım stresten mahvolduğum bir süreçteydim. En dibe battığımı hissettiğim vakit oldu. Duayı elden bırakmayın. Ben de şimdi isteyen herkese dua ediyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin size de

inşallah o duyguyu tatmak nasip olur, teşekkür ederim çok

Her saniye beynimde dönüyor , bebekli arkadaşlarımı gördükçe acaba bende bu mükemmel duyguyu tadamıcak mıydım hiç diye istemsizce düşünüyorum sürekli
Çok iyi anlıyorum sizi hepsini bende yaşadım Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda nasip olur

Merhaba bende varım8 yaşında bir kızım var 4 yıl önce çocuk isteğiyle korunmayı bıraktım kızım doğal yollarla oldu bu arada ama 4 sene boyunca olmadı bende sizin gibi kafama taktım doktor doktor gezdim sebepsiz infertilite dendi sonra doktora gitmeyi bıraktım ve çocuk fikrini tamamen kafamdan sildim başka şeylere odakladım kendimi hatta artık istemiyordum ki bir hafta reglim gecikti test yaptığımda çok net çizgi çıktı şuan 12 haftalık hamileyim inşallah seninde olur umudunu kesme bende çatlatma tedavileri oldum hsg çektim ilaçlar kullandım ama hiç biri yanıt vermedi aylar sonra kendi kendine oldu

Ay çok sevindim , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah arkadaşlarım da hiç beklemedikleri anda oldu ama nasıl takmadan durulur bilmiyorum umarım bende başarabilirim

Ay çok sevindim , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah arkadaşlarım da hiç beklemedikleri anda oldu ama nasıl takmadan durulur bilmiyorum umarım bende başarabilirim
Ben eşimle sorun yaşadım ve artık tamamen silmiştim kafamdan yanş istemsizce düşünmemeye başladım ve hatta neredeyse boşanma aşamasına geldik o ay hamile olduğumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…