Hamile kalamamak/çocuk özlemi

Bu isde bir hayır var bence Rabbim sana Bebek vermiyorsa Rabbimin bildigi şeyler vardır üzülme belki esirgemeden çocuk evlat edinip onun çocuğun riski vardır sende kim bilebilr
Ay bu nasıl bir yorum.Allah nasip etmiyor denir mi ya evlat hasretiyle yanan birine.Hem bir sorunu da yokmuş.Olur niye olmasın.İnşallah Rabbim nasip edecek demek çok mu zor.

Merhaba benim arkadaşımda Memorial hastanesinde Uğur hocadan tedavi görmüştü. Alanında iyi bir doktormuş
Benim geçen ay gittiğim kadın doğumcu Uğur hocayı önerdi bize.Uğur hocayı aradı yanımızda bundan sonra onunla devam edelim dedi.Gittiğim doktor da çok iyi alanında.İnşallah isteyen herkese nasip olur.

9. Senede 6. Tüp bebek denememde kavuştum elhamdülillah.
Sizi okadar iyi anlıyorum ki ama diyecegim tek şey bu sürecte güçlü olup yılmadan yıkılmadan savaşmak kader gayrete aşıktır gayret ediceksin elde etmek için hiç vazgecmiceksin.
Korkulacak hiç bişey yok lütfen imkan yaratmaya çalısın ve tedavinize başlayın zaman alehinize işler ne kadar erken okadar iyi.

Canım soğan suyunu denedin mi hiç ben daha önceki çocuk iki çocuğumda da onunla hamile kaldım aynı senin gibi hiçbir sorun yoktu ama kalamıyordum ve soğan kürünü yaptıktan sonra o ay hamile kaldım ve hayit tohumu almıştım onu da demliyerek içiyordum bir denemeni öneririm şeyi kaybetmezsin gerçekten hem Rahmi temizliyor hem de bağışıklığı güçlendiriyor çok güzel bir kür

Ben de şimdi tekrardan gebelik düşünüyorum ama daha soğan kürüne başlamadım iki aydır düşünüyorum bakalım eğer bu ayda olmazsa ben de başlayacağım soğan kürüne ve çoğu çevremde arkadaşım bununla gebe kaldı ve ben de herkese öneriyorum çünkü çok faydasını gördüm umarım size de şifa olur

Reactions: Wqy
Aşılama onermedi mi doktor? Hemen tüp bebeğe geçmeden önce aşılama oluyor diye biliyrm

Tüp bebek annesiyim. Zorlukları oldu. Sonucu şükür iyi oldu. Benim düşüncem tüp bebek de sonuçta Allah istedi mi oluyor. O tedavi yolu vesile olacaksa o olacak. Aklınızda olsun. Bitkisel birşeylet deneyebilirsiniz. Yada konudan tamamen uzaklaşabilirsiniz. Akışına bırakın. Yumurtlama vs takibi bırakın misal. Sağlıklı beslenin…

Bilir misiniz bir fıkra vardır;

Bir köy kilisesinde papaz, vaaz verirken koşarak kiliseye giren bir çocuk, köyü sellerin bastığını haber verir. İnsanlar, korkuyla kiliseden dışarı fırlayıp, dağlara doğru kaçmaya başlar ama papaz, yerinden bile kıpırdamaz. Büyük bir inançla “Allah, beni kurtarır!” der.

Sular, kiliseye dolar. Papazı kurtarmak için bir kayık gelir:

“Papaz efendi, hadi gel kayığa…”

Papaz, “Siz gidin, Allah beni kurtarır!” der.

Sel suları daha da yükselir. Bir motor gelip, papazı almak ister. Papaz, reddederek, “Benim sabah akşam dua ettiğim Allah’ım var, o beni kurtarır!” der ve kilisenin damına çıkar. Bir helikopter gelir ve papazı kurtarmak için aşağıya bir ip sarkıtır. Papaz, “Benim Tanrım var, biz bize yeteriz!” diyerek bunu da reddeder.

Bir süre sonra sel suları, kiliseyle birlikte papazı da yutar.

Öbür dünyaya giden papaz, üzgün bir halde, “Ben, Allah’a sığındım. Buna rağmen beni kurtarmadı! Küskün ve kırgınım” diye şikâyet edince, melekler şöyle derler:

“Allah, kurtulman için sana bir kere kayık, bir kere motor, bir kere de helikopter yolladı. Sen ne yaptın? Hepsini geri çevirdin. Allah, sana daha ne yapsın ki? Her kul, kendi kaderini tayin eder!”

Uğur değerde tedavi gördüm geçen yıl, yaşadığım şehre yakındı diye.
İlki düşük olmak üzere hepsi olumsuz oldu. Ve sürekli aynı protokolü deneyip durdu. En kaliteli ( onların dediğine göre ) 4 embriyom resmen çöp oldu.
Düşük yaptığımda genetik, Trombofili bağışıklık testlerimin hepsini kendim yaptırdım kendisi sağolsun hiç bir test tahlil istemedi. Üstelik her transfer hazırlığında Estrofem progestan dayayıp durdu demedi ki acaba neden tutmuyor, hiç uğraşmadı hatta öyle ki muayene gittiğimde beni tanımadığı,başka şehirden geldiğimi de unutuyordu çünkü dosyama bakmadan konuşuyordu. Üstelik Laparoskopi görüntümü iki defa izlemesine rağmen ve tüplerimın sıkıntılı olduğunu bile görmemiş. Çok yıprandım orda. Çok yoğun ve hastaya gereken önemi vermiyor. Ben olumsuz tecrübemi paylaştım bu demek değildir ki sizin de böyle olur inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Suan gebe değilim Bursa’da yeni tedavi görüyorum sonuc olumlu / olumsuz olur bilemem ama en azından sorunu tespit eden üzerinde duran doktor var karsımda.
Paylaşmak istedim sadece
Merhaba benim arkadaşımda Memorial hastanesinde Uğur hocadan tedavi görmüştü. Alanında iyi bir doktormuş
Soru için teşekkür ederim.Diyarbakır günü birlik gidip gelinecek bir yer en azından.Ben de merak ettim.Uğur hoca varmış Diyarbakır da.Doktorum onunla istişare edecek tedavim için

Soru için teşekkür ederim.Diyarbakır günü birlik gidip gelinecek bir yer en azından.Ben de merak ettim.Uğur hoca varmış Diyarbakır da.Doktorum onunla istişare edecek tedavim için
Uğur değer annemin doktoruydu o da çok başarılı , Hakan hocada ,birkaç yakınım tüp Bebek yaptırdı ilk seferde tuttu diye önerdim.

Teşekkür ederim.. aşılama için zaman kaybı diyor herkes. İhtimal çok dusukmus sanırım.

Teşekkür ederim canım paylaşımın için.İnşallah sürecin olumlu gelişir ve tez zamanda hayırlı haberler alırsın

Niluferx ben de doğuda yaşıyorum. İlk başta gidiş gelişler kolay olsun diye Diyarbakır’ı tercih ettim, inşallah size gerek kalmaz ama eğer başlarsanız çok iyi araştırın ben de evimden 20 gündür uzağım, tedavi sonucum ne olur bilmiyorum ama bence gücünü toplayıp bir yerden başlamak gerek dilerim cok beklemeden kavuşursun.

Sizin adınıza çok ama çok mutluyum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... Gerçekten aynı duyguları paylaşıyoruz.. Dualarınıza beni de dahil ederseniz çok sevinirim..

Yüksekova

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…