Hamile kalamayan arkadaslarim dertleselim mi?😔

damlaaltan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
75
22
8
28
Arkadaslar ben cok uzuluyorum bu duruma siz nasil sabir ediyorsunuz? Allah affetsin bazen isyana dusuyorum neden ben niye biz falan diye agliyorum sonra pisman oluyorum ama dayanacak gucum kalmamis gibi hissediyorum birbirimize destek olalim mi? Etrafimda bebek haberi alinca seviniyorum ama insanlar sizin bebegniz yok diye herkesi kiskaniyorsunuz saniyor o yuzden kiskanmadigimi gostermek icin, nazarimdan korkmasinlar diye halden hale girmekten cok uzuluyorum Takmamak elde degil lutfen nasil sabir ediyorsunuz banada guc verin

Bende sabredemiyorum inanin..daha dün gebelik testinde silik çizgi görüyorum diye havalara uçuyordum akşam regl oldum.. nasıl bı yıkım yaşadım siz düşünün..reglim bittikten sonra aşılama olacaktı bazı faktörlerden dolayı aşılama da olmayacak bende siz gibiyim yakın çevremde yeni evlenen bı akrabamiz var şuan hamile..bana ilk söylediğinde sevinemedim bile..bide onlar benim göbeğimden ötürü beni hamile zannedip kaç aylik diye sordular orası apayri bi konu..ne diyelim nasip kısmet..rabbim isteyen ve hak eden herkese nasip etsin inşallah..

Bu hafta 2 hamilelik haberi aldım insan üzülüyor ailesi üzülüyor 10 yıllık evliyim olmadi olmuyor ben 6 gündür meryem suresi okumaya başladım neden ben diye çok sordum allah öyle buyurmuş mücadeleye devam mucizelere hazır olmalıyız umutsuzluk yok Insallah hepimiz için hayırlısı

2 yıldır bekliyoruz meleğimizi. Drlardan beklemekten etraftan çok yoruldum... Rüyamda ismi bile geldi. Ama artık etrafı takmıyorum. Takmayın sizlerde. Üzerime 6 7 kişi hamile kaldı,doğum yaptı akrabalardan. Arkadaş çevresini saymıyorum bile. Zor oluyor o bakışlar imalar falan. Ama acıta acıta öğretti bu bekleyiş.

Cook zor gercekten bende kac kez silik gibi gorup tum belirtileri yasayiip regl oldum bu seferde oyle oldu yikildim resmen of anliyorum hemde cook bende bu ara biraz kilo aldim herkes hadi hadi saklama bebek var degil mi diyor resmen dahada kotu oluyorum ne zor bir imtihanmis bu boyle. Rabbim bizlerede nasip etsin duadan baska care yok gibi geliyor bana artik

Aminn insAllah sizede bizede nasip olsun ama malesef bazen tak ediyor isyana dusuyor gibi oluyorum dayanamiyorum. Hayir birde etraftakilere sevindigim halde inanmiyorlar hepsine nazar edecegimizi dusunmeleri cok gurur kiriyor uzuyor

Aynen öyle dua etmekten başka çaremiz yok..annem hep herşeyin bı zamani var rabbim zamanı gelince nasip edecek takma kafana der..dedigine gerçekten katılıyorum

Of cok zor gercekten etrafdakiler bizden sonra evlenenler bizden cokca kucuk olanlar herkes istedigi an hamile kalabiliyorda bir tek bizde olmuyormus gibi geliyor imalar bir yandan nazarinizdan korkup bir yandanda kirmamaya calismalari cidden cok zormus Rabbim bu imtihandan kurtarsin bizi cok zorlaniyorum

Rabbim inşallah beklediğimiz bu güzel bebekleri en yakın zamanda hepimize nasip etsin..ki bide biz eşimle doktora gittik neden olmuyor diye eşimin sperm testi temiz çıktı bende yumurta tembelliği olduğu için olmuyor dedi doktorum.. eşime bosanalim benim çocuğum olmuyor sana bı evlat bile veremem belki dedim..

çok zor bir durum.. Benden sonra evlenenler benden bir kaç ay önce evlenenler hepsinin kucagında bebeği internete bile girmek istemiyorum heryere koyuyolar kıskanmıyorum asla ama çok incitiyorum içten içe kendimi özeniyorum hevesleniyorum ne biliyim anlatamam.. Çok zor ve daha başındayız hemen olucak sanıyordum evlenince ama rabbimden gelen her imtihan kabulum bazen dayanamayıp isyan etsem bile.. Çocuklu ve hamile tanıdık akrabalarla aynı ortama dahil girmek istemiyorum onlar hep bebekleriyle ilgilenip onlar hakkında konuşuyolar içten içe çok üzülüyorum belli etmiyorum. Çocugunuz olmuyormu neden nasıl diye meraklı sinsi akraba ve tanıdıkları hiç saymıyorum bile. İnsanlar anlamıyor kimsenin içindeki yangınını ne kadar düşüncesizler rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim ol derse hiç bi engel önünde duramaz en kısa zamanda kucaklarımı doldursun.

Düşürüp tekrar deneyenler de dahil midir bu konuya

Inanmasinlar önemli değil ben bu hafta duyduğum birine sevinemedim çünkü son bir aydır kafama çok takıyorum biz kendimize inanalım güvenelim en önemlisi bu

Düşürüp tekrar deneyenler de dahil midir bu konuya
Ah tabi kii tum evlat hasreti olanlar cabalayanlar hepmiz birbirimizi en iyi anlayacak olanlariz. Keske yan yana olsak hepimiz sarilip aglayip dertlessek annemler ablamlar dahi beni anlamiyor yasayan bilir bence sabret sikma canini falan diyip duruyorlarda gelde anlat ama hamile kalabiliyorsunuz buda bir sevinme sebebi degil mi?❤ dusuk nedeniniz bulunup tedavi edilip yine nasip olur bu sefer saglikla insAllah

Inanmasinlar önemli değil ben bu hafta duyduğum birine sevinemedim çünkü son bir aydır kafama çok takıyorum biz kendimize inanalım güvenelim en önemlisi bu
Herkesi kiskaniyoruz sanmalari cok kotu bir his ama seviniyorum ben sahsen herkese nasip olsun sadece benimde olsa artik diye iclenip modum dusuyor ama bunu kiskanclik sayiyorlar rabbim bizlere de nasip etsin artik

5 6 ayın sonunda kalıp 2 buçuk ay sonra kaybetmek bambaşka. Keşke o 2.5ay boyunca da devam etseydim de o kaybı yaşamasaydım

5 6 ayın sonunda kalıp 2 buçuk ay sonra kaybetmek bambaşka. Keşke o 2.5ay boyunca da devam etseydim de o kaybı yaşamasaydım
Yaa Allah sabir versin canim cok uzuldum ama dedigim gibi hamile kalabiliyorsun boyle dusun doktorum hep oyle der bana kimyasal olsun dusuk olsun aslinda uzucude olsa sevindiricide diye cunku hamile kaliniyor en azindan. Simdi yine deniyor musunuz

Yemin ederim bunu yazarken esimin halasi aradi bilmem kimin cocugu olmus sira sizde diye yemin ederim. Ne denilir ki biliyorum kotu anlamda demediklerini ama insan dusunur evlenmisiz zaman gecmis genciz cocuk getirmiyorsak demek ya olmuyordur yada hazir degilizdir ama hic dusunmuyorlar cok aci vallahi rabbim artik bizlerede nasip etsin cook zor cok

Bunu yapmayın eğer eşiniz bu konuda size bir şey söylemiyorsa. Bu ikinizin sınavı. Eşime hiç demedim böyle bir şey sorun bulunamadı bizde gerçi ama bende olsaydı da demezdim. Ben gideceğim derse gider. Ama ben demem. Allah yardımcımız olsun.

Al benden de o kadar sadece takmıyorum gibi davranıyorum ama gelin onu bide başbaşa kaldığımda görün uyurken hayaller bebek odaları herşeyi düşünmekten uyku tutmuyor gerçekten. Ama biliyorum sabrın sonu selamettir kardeşim rabbim büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…