Hamile kalamayan arkadaslarim dertleselim mi?😔

Yaa Allah sabir versin canim cok uzuldum ama dedigim gibi hamile kalabiliyorsun boyle dusun doktorum hep oyle der bana kimyasal olsun dusuk olsun aslinda uzucude olsa sevindiricide diye cunku hamile kaliniyor en azindan. Simdi yine deniyor musunuz
Daha ilk adetimi yeni oldum 3.günümdeyim. korunmuyorum ama olması içinde çabalamıyorum. Yumurtlama vs takip etmiyoruz

Bugün hüsranla geldim HSG çektirdim hamile kalma şansın yüksek olur derler öyleydi zaten, adetime birkaç gün kala göğüs ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı hepsini yaşadım. Test tuttum testi 2 çizgi gördüm koşa koşa hastaneye gittim (adete üç gün kala ) nasıl mutluyum nasıl mutluyum 4 yaşında bir kızım var 7 yıllık evliyim kızım da hsg çektim hamile kaldım. Tekrar çektim bakalım hastaneye gittim kan verdim sonuç negatif kızma abla oluyorsun dedim çok üzüldüm çünkü dört yıldır korunmasiz oldu .

İki ayrı test

Eklentiler

• IMG_20230110_155127.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20230110_154235.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 31
Sabredemiyoruz ki balım, her ay göz yaşı her ay isyan. Günaha da girmek istemiyorum ama Rabbime çok yalvarıyorum

Yaa insAllah nasip olsun ama cok sukur bir kiziniz var Rabbim onu saglikla size bagislasin boyle dusunun ikinciside olacaktir insAllah o husrani bilirim benimde dun silik cikti cook sevindim adet oldum

Çok zor bir durum öyle iyi anlıyorum ki Buda bizim imtihanımızmış demekki daha vakti gelmemiş her nasip vaktine esirdir bu sene çok inanıyorum cuma günü ikinci transferim gerçekleşecek bebek tedavisi Allah’ım bu kez yüzümüzü güldürür inşallah

Gercekten gece gunduz bebek hayali kuruyoruz esimde asiriii istiyor beni uzmemek icin belli etmesede oda artik dayanamiyor. Ah aminn dua edelim birbirimize hep unutmayalim birbirimizde

Yaa insAllah tedavin basarili olur sag salim bebek gelsin bende bu hafta yine gidecegim doktora esimle tum baksinlar tedaviyse ona gecelim yeter ki vakit gecmesin artik

Yaa çok üzüldüm ama maalesef bu erken gebelik testleri yanıltıyor

Aahh Ahh neler yaşadım 8 yılda neler.
Kızlar eşinizle sizin yaşınız geçmeden bi tüp bebek doktoruyla ön görüşme yapın. İnanın günler aylar geçtikçe bizdeki yumurta sayısı kalitesi herşeyi azalıyor. Erkekte bi problem yoksa onda azalan bişey olmuyo zaten. Çok geçmeden pişman olmadan bi doktordan görüş alın

Ayy dimi yaa ne güzel olurdu. Benim çevremdekiler de zaman diyor. Kafaya takma,stres yapma bak hiç olmaz haa diyorlar
Ben de 10 haftalık düşük yaptım. Yaşamayan anlamaz. Turunc chemist un dediğine katılıyorum. 2.5 ay daha olmasaydı bekleseyim de o acıyı yaşamasaydım. Rabbim herşeyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…