- 22 Eylül 2022
- 6.726
- 20.941
- 278
- Konu Sahibi damlaaltan
-
Daha ilk adetimi yeni oldum 3.günümdeyim. korunmuyorum ama olması içinde çabalamıyorum. Yumurtlama vs takip etmiyoruzYaa Allah sabir versin canim cok uzuldumama dedigim gibi hamile kalabiliyorsun boyle dusun doktorum hep oyle der bana kimyasal olsun dusuk olsun aslinda uzucude olsa sevindiricide diye cunku hamile kaliniyor en azindan. Simdi yine deniyor musunuz
Sabredemiyoruz ki balım, her ay göz yaşı her ay isyan. Günaha da girmek istemiyorum ama Rabbime çok yalvarıyorumArkadaslar ben cok uzuluyorum bu duruma siz nasil sabir ediyorsunuz? Allah affetsin bazen isyana dusuyorum neden ben niye biz falan diye agliyorum sonra pisman oluyorum ama dayanacak gucum kalmamis gibi hissediyorum birbirimize destek olalim mi? Etrafimda bebek haberi alinca seviniyorum ama insanlar sizin bebegniz yok diye herkesi kiskaniyorsunuz saniyor o yuzden kiskanmadigimi gostermek icin, nazarimdan korkmasinlar diye halden hale girmekten cok uzuluyorumTakmamak elde degil lutfen nasil sabir ediyorsunuz banada guc verin
Yaa insAllah nasip olsun ama cok sukur bir kiziniz var Rabbim onu saglikla size bagislasin boyle dusunun ikinciside olacaktir insAllahBugün hüsranla geldim HSG çektirdim hamile kalma şansın yüksek olur derler öyleydi zaten, adetime birkaç gün kala göğüs ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı hepsini yaşadım. Test tuttum testi 2 çizgi gördüm koşa koşa hastaneye gittim (adete üç gün kala ) nasıl mutluyum nasıl mutluyum 4 yaşında bir kızım var 7 yıllık evliyim kızım da hsg çektim hamile kaldım. Tekrar çektim bakalım hastaneye gittim kan verdim sonuç negatif kızma abla oluyorsun dedimçok üzüldüm çünkü dört yıldır korunmasiz oldu .
Of tam o durumdayim aglaya aglaya yalvariyorum isyan etmemek icin cabaliyorum ama bazen artik tukeniyorumSabredemiyoruz ki balım, her ay göz yaşı her ay isyan. Günaha da girmek istemiyorum ama Rabbime çok yalvarıyorum
Ay yenisi sandim canim tam netmis kimmyasal mi yasadin acabaİki ayrı test
Yok kanda 0.100 çıktıAy yenisi sandim canim tam netmis kimmyasal mi yasadin acaba
Uzuldum valla bu kadar net cikip boyle olmasi insani daha da uzuyorYok kanda 0.100 çıktı
İnşallah canım inşallah rabbim nasip etsin inşallahUzuldum valla bu kadar net cikip boyle olmasi insani daha da uzuyorbir gun bizde basardik diye sevinelim insAllah ne diyeyim
Gercekten gece gunduz bebek hayali kuruyoruz esimde asiriii istiyor beni uzmemek icin belli etmesede oda artik dayanamiyor. Ah aminn dua edelim birbirimize hep unutmayalim birbirimizdeAl benden de o kadar sadece takmıyorum gibi davranıyorum ama gelin onu bide başbaşa kaldığımda görün uyurken hayaller bebek odaları herşeyi düşünmekten uyku tutmuyor gerçekten. Ama biliyorum sabrın sonu selamettir kardeşim rabbim büyüktür
Yaa insAllah tedavin basarili olur sag salim bebek gelsinÇok zor bir durum öyle iyi anlıyorum ki Buda bizim imtihanımızmış demekki daha vakti gelmemiş her nasip vaktine esirdir bu sene çok inanıyorum cuma günü ikinci transferim gerçekleşecek bebek tedavisi Allah’ım bu kez yüzümüzü güldürür inşallah
Aynısı banada oldu. O yıkım var ya... Çok fenaYok kanda 0.100 çıktı
Hemde fena yıkım.allah büyük canım rabbim hayırlısını versin isteyen herkese aminnAynısı banada oldu. O yıkım var ya... Çok fena
Amiiiin canım aminnnHemde fena yıkım.allah büyük canım rabbim hayırlısını versin isteyen herkese aminn
Yaa çok üzüldümBugün hüsranla geldim HSG çektirdim hamile kalma şansın yüksek olur derler öyleydi zaten, adetime birkaç gün kala göğüs ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı hepsini yaşadım. Test tuttum testi 2 çizgi gördüm koşa koşa hastaneye gittim (adete üç gün kala ) nasıl mutluyum nasıl mutluyum 4 yaşında bir kızım var 7 yıllık evliyim kızım da hsg çektim hamile kaldım. Tekrar çektim bakalım hastaneye gittim kan verdim sonuç negatif kızma abla oluyorsun dedimçok üzüldüm çünkü dört yıldır korunmasiz oldu .
Merhaba nasılsınDaha ilk adetimi yeni oldum 3.günümdeyim. korunmuyorum ama olması içinde çabalamıyorum. Yumurtlama vs takip etmiyoruz
Ayy dimi yaa ne güzel olurdu. Benim çevremdekiler de zaman diyor. Kafaya takma,stres yapma bak hiç olmaz haa diyorlarAh tabi kii tum evlat hasreti olanlar cabalayanlar hepmiz birbirimizi en iyi anlayacak olanlariz. Keske yan yana olsak hepimiz sarilip aglayip dertlessek annemler ablamlar dahi beni anlamiyor yasayan bilir bencesabret sikma canini falan diyip duruyorlarda gelde anlat ama hamile kalabiliyorsunuz buda bir sevinme sebebi degil mi?❤ dusuk nedeniniz bulunup tedavi edilip yine nasip olur bu sefer saglikla insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?