- 1 Eylül 2022
- 75
- 22
- 8
- 28
- Konu Sahibi damlaaltan
-
Ben goruyorum canim cok silikEki Görüntüle 3190398
Kızlar orada 2. Çizgi var mı yoksa ben hayal ki görüyorum artık sürekli test yapmaktan bakar mısınız
yarın sabahta bi test yapayım diyorum sonra kan vermeye gideyim . 40. günüm adet olmayalı ama pco yum çok düzensizim.Ben goruyorum canim cok silikkan ver bence hemen
Umarım hamilesinizdiryarın sabahta bi test yapayım diyorum sonra kan vermeye gideyim . 40. günüm adet olmayalı ama pco yum çok düzensizim.
2 yıl olacak çocu isteyeli ilk 1 yıl bilerek korunmuştum keşke korunmasaymışım diyet yapmaya çalışıyorum diyelim ama spora gidiyorum uzun zamandır hareketsiz kalmamak için 80 kg bu arada 5 ayda 5 kg anca verebildim sporla zar zor adet olmayı bekliyordum açıkcası çam sakurada doktorum adet olunca 3. gün beni bekliyor tedaviye başlamak için. bu arada çok klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm yumurtalar gelişti etti ama bir sonuc alamadık yüksek ihtimalle bundan sonra ki adımda aşılama olacak.Umarım hamilesinizdirKaç yıldır deniyorsunuz bide pko tedavisi diyet vs görüyor musunuz
Hadi hayirlisi insAllah var gibiyarın sabahta bi test yapayım diyorum sonra kan vermeye gideyim . 40. günüm adet olmayalı ama pco yum çok düzensizim.
Amin kuzum bakalım yarın ne çıkacak haber ederim size :)Hadi hayirlisi insAllah var gibi
Umarım en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz2 yıl olacak çocu isteyeli ilk 1 yıl bilerek korunmuştum keşke korunmasaymışım diyet yapmaya çalışıyorum diyelim ama spora gidiyorum uzun zamandır hareketsiz kalmamak için 80 kg bu arada 5 ayda 5 kg anca verebildim sporla zar zor adet olmayı bekliyordum açıkcası çam sakurada doktorum adet olunca 3. gün beni bekliyor tedaviye başlamak için. bu arada çok klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm yumurtalar gelişti etti ama bir sonuc alamadık yüksek ihtimalle bundan sonra ki adımda aşılama olacak.
aminnn hepimiz kavuşuruz inşAllah doktora gittin mi hiç düzensizlik için ekimden bu yana çok geçmiş kg vermeme sebeplerimizden biri de bu zaten düzensiz hormonlar ya ALLAH BİSMİLLAH de başla bugün her şey civcivlerimiz için :):):)Umarım en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuzKaderimiz aynı noktada kesişiyor :) bende pkoyum 1,5 yıllık evliyim ve 93 kiloyum ekimden beri adet olmadım, korunuyorum.Eşimde bende bu kiloda hamile kalmamı istemiyoruz ama gel gör ki zayıflayamıyorum yani devam edemiyorum..İçim çok dolu bu konuda ya ama bugün itibariyle bebeğim için düştüğüm yerden kalkmaya karar verdim umarım ikimizde zayıflayıp genişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz..
Haftaya randevu aldım :) ya ne kadar gidersen git pkosa doktor bişey yapamıyor ki kişinin kendi elinde bu iş. Anca adet söktürücü doğum kontrol hapı vs veriyor. Bi zayıflasak aslında taşlar yerine oturacak inşaAllah ama bakalım :)aminnn hepimiz kavuşuruz inşAllah doktora gittin mi hiç düzensizlik için ekimden bu yana çok geçmiş kg vermeme sebeplerimizden biri de bu zaten düzensiz hormonlar ya ALLAH BİSMİLLAH de başla bugün her şey civcivlerimiz için :):):)
Mrb arkadaşlar gebelik için tedaviye başladım benim gibi olanlar var miİnsan istemeden düşünüyor canım. Benimle beraber hamile kalan insanlar cinsiyet öğrenmeye başladı. aa diyorum. O döneme mi girecektim
Çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinÇok üzüldüm.. inşallah bu ay hamile kalırsınız Rabb'im en yakın zamanda nasip etsin hepimize
Yanıltmak istemem ama çok az da olsa belli oluyor sankiEki Görüntüle 3190398
Kızlar orada 2. Çizgi var mı yoksa ben hayal ki görüyorum artık sürekli test yapmaktan bakar mısınız
Yanıltmak istemem ama çok az da olsa belli oluyor sanki
Yok canım benimkide dün boleydi ama degilEki Görüntüle 3190398
Bunda belli canim silik test ver kan testiEki Görüntüle 3190631
Kızlar son hali bu yıkıyorum yıkıyorum gitmiyor dedim acaba kuruma çizgisi mi oluştu diye sabah ilk attığım foto 5 dk içinde idi sonra gittikçe böyle oldu
Bence de kan testi verin inşallah güzel sonucu bizimle de paylaşınEki Görüntüle 3190631
Kızlar son hali bu yıkıyorum yıkıyorum gitmiyor dedim acaba kuruma çizgisi mi oluştu diye sabah ilk attığım foto 5 dk içinde idi sonra gittikçe böyle oldu
Lütfen kan verin ve bize yazınnnn.Eki Görüntüle 3190631
İster istemez insan üzülüyor eltim hamile kaldı diğer eltime söylerken bana söylemedi mesela kv her duasında çocuk var artık çok bunalıyor insan en iyisi akrabalarla falan mesafeli olmak madem üzülecez o zaman kimsenin bizi üzmesine izin yokArkadaslar ben cok uzuluyorum bu duruma siz nasil sabir ediyorsunuz? Allah affetsin bazen isyana dusuyorum neden ben niye biz falan diye agliyorum sonra pisman oluyorum ama dayanacak gucum kalmamis gibi hissediyorum birbirimize destek olalim mi? Etrafimda bebek haberi alinca seviniyorum ama insanlar sizin bebegniz yok diye herkesi kiskaniyorsunuz saniyor o yuzden kiskanmadigimi gostermek icin, nazarimdan korkmasinlar diye halden hale girmekten cok uzuluyorumTakmamak elde degil lutfen nasil sabir ediyorsunuz banada guc verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?