Hamile kalamayan arkadaslarim dertleselim mi?😔

Umarım hamilesinizdir Kaç yıldır deniyorsunuz bide pko tedavisi diyet vs görüyor musunuz
2 yıl olacak çocu isteyeli ilk 1 yıl bilerek korunmuştum keşke korunmasaymışım diyet yapmaya çalışıyorum diyelim ama spora gidiyorum uzun zamandır hareketsiz kalmamak için 80 kg bu arada 5 ayda 5 kg anca verebildim sporla zar zor adet olmayı bekliyordum açıkcası çam sakurada doktorum adet olunca 3. gün beni bekliyor tedaviye başlamak için. bu arada çok klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm yumurtalar gelişti etti ama bir sonuc alamadık yüksek ihtimalle bundan sonra ki adımda aşılama olacak.

Umarım en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuzKaderimiz aynı noktada kesişiyor :) bende pkoyum 1,5 yıllık evliyim ve 93 kiloyum ekimden beri adet olmadım, korunuyorum.Eşimde bende bu kiloda hamile kalmamı istemiyoruz ama gel gör ki zayıflayamıyorum yani devam edemiyorum..İçim çok dolu bu konuda ya ama bugün itibariyle bebeğim için düştüğüm yerden kalkmaya karar verdim umarım ikimizde zayıflayıp genişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz..

Yorumları okudukça çok şaşırdım. Yaş grubu da oldukça genç. Yok benden önce evlenen hamile kaldı, yok benden küçük. Yaşanılan hinterland nasil ki senden benden önce evlenen çocuk yaptı muhabbetleri dönüyor, ayrıca çok gençsiniz. Ozenilen durum sadece "bebek sahibi olmak" değil başkaları ile kıyaslamak da eklenmiş. Nacizane bunu kendinize yapmayın, kıyaslamayın, bunun sonu yok. Ha sizi kiyaslayanlar varsa muhatap olmayın veya izin vermeyin, sizin mahreminiz sizin özel hayatınız çocuk kararı. Herkes bebek sahibi olacak diye bir şey yok.

Sadece hamile kalmak önemli değil, isteyen herkes inşallah sağlıklı gebelikler yaşar. Yaşayıp da kaybetmenin acısının tarifi yok çünkü (Biliyorum çünkü düşük değil 2 erken dogumla mezarlıkta tamamlanan gebelik sürecinden gectim).

Her şey sağlıkla olsun yeter ki, kaldı ki yazanlardan ortalama 8 10 yaş büyüğüm, 2022 nin en büyük hediyesi kucağıma saglikla aldığım evladım oldu.

Sözün özü, çok istediğiniz için başka bebek haberleri duyduğunuzda hem sevinecek hem imreneceksiniz, bu çok normal. Başkalarının sizi kıskanıyor mu acaba diye baktığı durumları görmezden gelin, içinizi yaradan biliyor, kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.

Tıbbi olarak gerekenleri yapmak ve kesinlikle "stres olmamak" lazım. Stres en büyük düşman. Olacak şeyi de oteliyor.

Rabbım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin Her sey zamanını bekliyor, umudunuzu yitirmeyin...

aminnn hepimiz kavuşuruz inşAllah doktora gittin mi hiç düzensizlik için ekimden bu yana çok geçmiş kg vermeme sebeplerimizden biri de bu zaten düzensiz hormonlar ya ALLAH BİSMİLLAH de başla bugün her şey civcivlerimiz için :):):)

Haftaya randevu aldım :) ya ne kadar gidersen git pkosa doktor bişey yapamıyor ki kişinin kendi elinde bu iş. Anca adet söktürücü doğum kontrol hapı vs veriyor. Bi zayıflasak aslında taşlar yerine oturacak inşaAllah ama bakalım :)

Mrb arkadaşlar gebelik için ilaç tedavisine başladım benim gibi olan var mi
İnsan istemeden düşünüyor canım. Benimle beraber hamile kalan insanlar cinsiyet öğrenmeye başladı. aa diyorum. O döneme mi girecektim
Mrb arkadaşlar gebelik için tedaviye başladım benim gibi olanlar var mi

Eki Görüntüle 3190631
Kızlar son hali bu yıkıyorum yıkıyorum gitmiyor dedim acaba kuruma çizgisi mi oluştu diye sabah ilk attığım foto 5 dk içinde idi sonra gittikçe böyle oldu
Lütfen kan verin ve bize yazınnnn.

Herkesi tek tek okudum, ben de kimine göre uzun kimine göre kısa 1.5 sene sonra hamileyim, umarım sağlıkla doğar. Allah hayırlısıyla her birimize sağlıklı bebekler nasip etsin.

İster istemez insan üzülüyor eltim hamile kaldı diğer eltime söylerken bana söylemedi mesela kv her duasında çocuk var artık çok bunalıyor insan en iyisi akrabalarla falan mesafeli olmak madem üzülecez o zaman kimsenin bizi üzmesine izin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…