- 22 Eylül 2022
- 6.726
- 20.941
- 278
- Konu Sahibi damlaaltan
-
İnsan istemeden düşünüyor canım. Benimle beraber hamile kalan insanlar cinsiyet öğrenmeye başladı. aa diyorum. O döneme mi girecektimEvet ben de çok düşünüyorum böyle şeyleri. Ben belki hissetmeye bile başlamştm diyorum. Ama tekrar o günlerin geleceğini düşünnce içim mutlu oluyor. Önce olsaydı şu kadar haftallık olurdu fln diye sayıyorum. Ama şuan olsa kaç haftalık olurdu bilmiyorum bile. Düşünmemek en iyisi
Düşünülüyor canm keşke elde olsa. Benm doğumum kurban bayramına denk geliyordu. Kurban bayramı lafı geçince içim sızlıyor.İnsan istemeden düşünüyor canım. Benimle beraber hamile kalan insanlar cinsiyet öğrenmeye başladı. aa diyorum. O döneme mi girecektim
Benimde hemen hemen kurbandan 10 gün öncesine denk geliyordu. Doktorda dedi zaten birkaç tarih seni etkiler. Tahmini doğum tarihi, kaybettiğin tarih. Bunlar çok normal dediDüşünülüyor canm keşke elde olsa. Benm doğumum kurban bayramına denk geliyordu. Kurban bayramı lafı geçince içim sızlıyor.
İnşallah o zamana hamile oluruz da yeni bebeğe odaklanırız. Benim biraz zor ama senn olması daha ihtimalBenimde hemen hemen kurbandan 10 gün öncesine denk geliyordu. Doktorda dedi zaten birkaç tarih seni etkiler. Tahmini doğum tarihi, kaybettiğin tarih. Bunlar çok normal dedi
Henüz erken canım benim içindeİnşallah o zamana hamile oluruz da yeni bebeğe odaklanırız. Benim biraz zor ama senn olması daha ihtimal
Yaa Allah bagislasin sizeYorumum hepinize gelsin arkadaşlarım bu yaşadıklarınızı bende yaşadım çok ağladım üzüldüm tam sevindim oldu derken boş gebelik geçirdim artık doktora bile gitmek istemedim ama sonra bi anda bebeğimi öğrendim inanamadım hatta aylarca tam anlamıyla sevinemedim bile ama şükürler olsun bebeğim doğdu kucağımda sizde bol bol dua edin hiç beklemediğiniz bi anda gelecek mucizeniz inanın. Allahım başta sizin sonra bütün bebek isteyenlerin kucağını en kısa zamanda doldursun inşallah
Allaha şükür hala çok sık doktor kontrollerimiz olsa da şükür ki yanımda. Darısı bekleyen isteyen herkesin başına Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın çeken biliyorA bir
Ay bir an sonu kötü bitecek diye çok korktum ama çok şükür ki kucağınıza almşsnız
Bende o durumu yaşadım kuzenim ve çok samimi arkadaşımla dogumlarimiz arka arkaya olacaktı. Onların bebekleri şuan 2 yaşında ilk bebeğim dogsaydi benimki de o civarlarda olacaktı. Cinsiyet öğrenmeleri stresleri hareketlerini hissetmeleri filan çok zorlu süreç olmuştu benim içindeİnsan istemeden düşünüyor canım. Benimle beraber hamile kalan insanlar cinsiyet öğrenmeye başladı. aa diyorum. O döneme mi girecektim
Allah yardımcınız olsun inşallahBende o durumu yaşadım kuzenim ve çok samimi arkadaşımla dogumlarimiz arka arkaya olacaktı. Onların bebekleri şuan 2 yaşında ilk bebeğim dogsaydi benimki de o civarlarda olacaktı. Cinsiyet öğrenmeleri stresleri hareketlerini hissetmeleri filan çok zorlu süreç olmuştu benim içinde
Allah bagislasin canimKızlar iyi akşamlar, yazdıklarınızı gördüm. O kadar iyi anlıyorum ki hepinizi. 2 yıldan fazla bı sure bizimde olmadı. Elle tutulur bir neden de bulunamamıştı. Bütün testleri yaptirmistik. Birilerinin hamilelik haberini almaktan çıldırıyordum. Kıskanmak filan değil. İnsan kendine üzülüyor. Ama üzülmeyin de isyan etmeyinde. Herşeyin bı zamani var l, rabbimin uygun gördüğü zaman gelmeden ne yapsak olmuyo. Suçlamayın kendinizi. 3 kimyasal gebelik geçirdim üst üste. Artık psikolojik olarak çökmüştüm. Bı doktora gittim. Pıhtılaşma sorunum olmadığını söylemelerine rağmen 0.4 luk oksapar ve corasprin başladı bana. Bide sulu ultrason diye biseyle rahim içine baktı, miyom vs rahim filminde net cikmayabiliyo dedi. Sulu ultrason dediğim de rahim filmi benzeri bisey. Bu işlemi bitirirken de rahim içinde yenilenme sağlansın diye minik bı çizik attı. Reglin 24. Günüydü sanırım progestan ilaç başlattı. Ve o ay hamile kaldım. Çok şükür bebiş doğdu, uykusuz gecelerde ağzıma bile tükürüyohep dua ediyorum rabbim bizim gibi arayan bekleyen herkese nasip et diye. Sizlere de bı an önce sağlıkla nasip olsun inşallah
Yaa canimmbu ay tam 1 yıldır bebek hayali kuruyoruz eşimle.
söz vermiştim kendimi olmadığında üzülmek yok sağlıklısın gençsin diye. Aralık ayı benim için çok relaks muhteşem bir aydı hiç bebek stresi yoktu 1 ocak 2023 testim pozitif dedim herhalde bu ay takmadım oldu sevinçten havalara uçtum... 2 ocak 2023 regl gördüm hiç üzülmemiştim nasip değilmiş dedim. 2 dk sonra yakın bir arkadaşım ben hamileyim kese de göründü dedi. Allahım gözlerimden yaşlar nasıl süzüldü nasıl süzüldü tarifi yok. ikinci denemesinde gebe kaldı yani. ve hamile olduğu için mutsuz çünkü çok hazır değil...
niye o kadar üzüldüm bilmiyorum ama yıkıldım resmen. 2 gün hıçkıra hıçkıra ağladım toparlayamadım kendimi. En çok canımı yakansa, artık başkalarının hamilelik haberlerine sevinemiyorum bu bana çok bencilce geliyor kendime kızıyorum.
Ve Rabbime dua ediyorum Allahım bana vermeyeceksen kabulümdür sen ne dersen o olur. Eğer vermeyeceksen de sök al bu anne olma isteğini yüreğimden diye. Çünkü çok canımı sıkıyor.
Ah canim kendimize ayri eslerimize ayri uzuluyoruzBende aynı şekil çok istiyorum namaz kiliyorum dualar ediyorum gece bile kalkıp istiyorum tek duam bu ama gel görelim ki her ay aynı şeyleri yaşamaktan skldim bunaldım artık eşime sürpriz yapmak istiyorum ilk oldum hamile dış gebelikti onun ustune kalamadim ben anlamadım 3 seneye girecem eşimde sperm eksikliği vardı oda düzeldi anlamadım ben neden olmuyor bu kadar uğraşıyorum klomen ovitrelle iğne oldum dün test yaptım negatif
Çok teşekkür ederim. Kesinlikle ikna edemiyor insan kendini. İsyana kadar gidiyor ucu. Ama şuan geriye dönüp bakınca o kadar pişmanım ki zehir ettiğim zamanlar için. Benim de esiminde burnundan getirdim aslına bakarsan en güzel zamanlarimizmis. Nolur zehir etmeyin bu süreçleri. Rabbim hayırlı sağlıkli şekilde nasip etsin inşallahAllah bagislasin canimgercekten zamani gelmeden ne yapsak olmuyor ama iste hic birimiz ikna olamiyoruz bildigimiz halde hepsine baktim ama rahim filmi cekemedim doktorum gerek yok dedi ne alakaysa bu hafta isteyecem onuda
Cok gecmis olsun canim hepimizin derdi ayni farkli tedaviler farlli hastaliklar ayni hedefkızlarım merhaba , bende aranıza katılıyorum geçen sene temmuz ayında dış gebelik geçirdim tek tüpüm alındı ardından bir daha hamile kalamadım klomenler iğneler , kıskanmıyoruz ama içimizde ki burukluk bambaşka her zaman en hayırlısı ne ise onu istiyorum 3 yıllık evli olucam evde bir eksiğimiz var gelmesini bekliyoruzz işte rabbim kucaklarımızı doldursun inşAllah :)
İnanın sanki bu yorumu kendim yazdım zannettim p kadar benzer şeyler yaşamışız son adetim 5 gün gecikmişti heyecanla üst üste testler yaptım peşine regl oldum oturduğum yerde hüngür hüngür ağladım . Kanamalı kistim olduğu için çatlatma iğnesi önermedi doktor son zamanlarda kilo aldığım için herkes hamileyim sanıyor eşim gemi kaptanı bu ay gemiye katılıyor ve biz 6 ay boyunca ayrı olacağız deneme şansımız olmayacakBende sabredemiyorum inanin..daha dün gebelik testinde silik çizgi görüyorum diye havalara uçuyordum akşam regl oldum.. nasıl bı yıkım yaşadım siz düşünün..reglim bittikten sonra aşılama olacaktı bazı faktörlerden dolayı aşılama da olmayacakbende siz gibiyim yakın çevremde yeni evlenen bı akrabamiz var şuan hamile..bana ilk söylediğinde sevinemedim bile..bide onlar benim göbeğimden ötürü beni hamile zannedip kaç aylik diye sordular orası apayri bi konu..ne diyelim nasip kısmet..rabbim isteyen ve hak eden herkese nasip etsin inşallah..
Çok üzüldüm.. inşallah bu ay hamile kalırsınız Rabb'im en yakın zamanda nasip etsin hepimizeİnanın sanki bu yorumu kendim yazdım zannettim p kadar benzer şeyler yaşamışız son adetim 5 gün gecikmişti heyecanla üst üste testler yaptım peşine regl oldum oturduğum yerde hüngür hüngür ağladım . Kanamalı kistim olduğu için çatlatma iğnesi önermedi doktor son zamanlarda kilo aldığım için herkes hamileyim sanıyor eşim gemi kaptanı bu ay gemiye katılıyor ve biz 6 ay boyunca ayrı olacağız deneme şansımız olmayacak
Malesef göremiyorumEki Görüntüle 3190398
Kızlar orada 2. Çizgi var mı yoksa ben hayal ki görüyorum artık sürekli test yapmaktan bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?