Hamile kalamayanlar bakın siz de böyle hissediyor musunuz

Ben bu tarz durumları şöyle aştım. Bu sadece bana ait bir sınav değil çevremdekilerde bu sınava tabi.
Rabbim en hayırlısını bilir. Siz ve benim gibi olan tüm üyelere Allah tez vakitte hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤

Sizin cocugunuz olsa etrafa nispet yapacaksiniz demek ki. İnsanin fikri neyse zikri de o olurmuş. Bence siz bu kisileri kiskaniyorsunuz. Atanmış,yurt disina gitmis arkadaslarimda bana anlatıyor ben de bunları cok istiyorum ama olmuyor hic de artniyetli düşünmedim herkes kendi hayatindan bir seyler paylaşır görüsmeyin o zaman bu kadar sikayetciyseniz

Başlığımda okursanız sizde öyle hissediyor musunuz diye soruyorum

Gerçekten nispet yapan tek başarısı çocuk sahibi olmak olan insanlar var. Siz böylelerinden uzaklaşın. Bazı insanlar gerçekten cahil. Okumayan birşeyler üretmeyen kişiler eviyle eşiyle çocuğuyla övünüyor sadece.

Evet canim ekim annesiydim 7 aylikken yine hamile kaldim 2.oldu bile 4 aylik oldu simdide coluk cocuktan kafami kaldiramiyorum

3 sene ugrastim dusuk yaptiktan 20 gun sonra dogum yapan kuzenimin basunda kaldim hic boyle seyler hisswtmedim

Bunu bilerek yapan insanların yanından uzaklaşın, çıkarın hayatınızdan çünkü kimse evlat konusunda üzülen birisini bilerwk üzecek kadar kötü olamaz. Eper oluyorsa dediğim gibi çıkarım onu hayatınızdan.

Evet canim ekim annesiydim 7 aylikken yine hamile kaldim 2.oldu bile 4 aylik oldu simdide coluk cocuktan kafami kaldiramiyorum
Allah kolaylık versin canım tek çocuk bile zor iken iki cocuk epey yoruyordur ama biraz zaman geçince ikisi beraber oyun arkadaşı olurlar rahat edersin gibi geliyor.Bana hep öyle söylüyorlar da durma ikinciyi yap rahat edersin gibi

Biraz once arkadasim gebelik fotograflari yolladi. 6-7 aylik hamile.. uzun uzun sikayetlerinden, cok kilo aldigindan vs konustuk. Yapabilecegim bir sey olursa soyle dedim. Bolca da masallah dedim kiskandigimi nazar edecegimi dusunmesin diye. Hala ben rahatsiz etmiyor bu durumlar. Gun gelir rahatsiz olur muyum bilmem. Karsidakinin samimiyetiyle ilgili bana nispet yapacagini sanmadigimdan. Sizin sabriniz tukendi mi? Ne zamandir anne olamadiniz?

Evliliğin ilk zamanları hiç önemsemiyor dum 3 yıl oldu

siz böyle iyi niyetli olduktan sonra Allah en hayırlısını verecektir size.En kısa zamanda inşallah. Bilmiyorum size dua etmek geldi içimden.

Siz de haklısınız.
Ben de düşününce oğlumun dertleriyle boğulduğumdan arkadaşlarımla başka sohbet edemiyor olabilirim.
Zira ne açıp kitap okumaya vaktim kalıyor ne bir film izlemeye mecalim. Sızıp kalıyorum her film teşebbüsünde. Biraz da bundan herhalde başka derdim anlatacağım olmuyor.
Birilerini bir yerlerde kırıyorsam üzüyorsam çok üzülürüm.
Kişisel almayın lütfen. Ne yazıl ki hayatımız bundan sonra böyle elimizde değil. Sizin anenniz de eminim sizden eşinizden başka konuşacak konu açmıyordur. Nedense büyütsek de etsek de dert hep çocuklar.
Allah tez zamanda bebeğinizi kucağınıza versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…