- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
Çünkü herşeye çaba harcamadan sahip olan insanlar çaba sarf etse beklemeyi umut etmeyi bilse böyle davranmaz hayatta herşeye çaba harcamadan sahip olan herkes böyle çevremde de vardı bu tipten hemen yol verdim elinde olana şükretmek varken milletin gözüne sokan her lafı oraya getiren insanları sevmiyorum ayrıca hamile kalmak doga üstü bir durum degil fazla abartılıyor bana kalırsa her kadın çocuk sahibi olmaya mecbur da değil karşında olan ve bunu bilerek yapan herkesten uzaklaş çünkü hiç umursamadan bilr biyerden sonra sinirini bozuyor arkadaşım vardı hamile oldugunda napıyon desen e napalım bebişle büyüyoruz diyordu düşün daha sen 2 aylık hamilesin neyin kafası bu her defasında böyle olunca en son iletişimi kestim yani o zamanlar çocuk düşünmesem bile bu tip canımı sıktıgına göre senin de canının sıkılması çok dogalBir arkadaşım çocuğundan bahsettiğinde üzülüyorum anlattığında bana nisbet yapıyor gibi geliyor sanki herkes beni yaralamaya çalışıyor gibi sürekli çocuklarından bahsediyorlar sizde de oluyor mu
Zaten bilerek yapıyorlar canim yani seni üzmek için, tam da düşündüğün gibi emin ol
Onun icin hayatta baska başarısı olmamış bu tiplere yol ver gitsin kes görüşmeyi. Ben hamile kalmaya cok uğraştım benimde basima geldi suanda görüşmüyorum kesinlikle..
Onların hayatta tek elde ettiği bu onu da kendileri yaptı zannediyor zavallı insan biçimi yapacak bisey yokRabbim tez zamanda sana da versin sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü guzel yüzlü bir evlat.
sizinkilerin muhabbeti biraz gıcık ediciymiş evet.Ya o kadar üzülüyorum ki işte çocukla şöyle yapılır çocuklu böyle çocuğun olsa sende yasarsın ne kadar üzüldüğümü gerçekten anlatamam
Aaa hamilesin :) sağlıkla kucağına al inşallahZaten bilerek yapıyorlar canim yani seni üzmek için, tam da düşündüğün gibi emin ol
Onun icin hayatta baska başarısı olmamış bu tiplere yol ver gitsin kes görüşmeyi. Ben hamile kalmaya cok uğraştım benimde basima geldi suanda görüşmüyorum kesinlikle..
Onların hayatta tek elde ettiği bu onu da kendileri yaptı zannediyor zavallı insan biçimi yapacak bisey yokRabbim tez zamanda sana da versin sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü guzel yüzlü bir evlat.
özelemi gidiyorsunuz?İki yıl
Oluyor maalesef en çok da çocuk ne zaman sorularında sanane sen mi doğuracaksın sankiBir arkadaşım çocuğundan bahsettiğinde üzülüyorum anlattığında bana nisbet yapıyor gibi geliyor sanki herkes beni yaralamaya çalışıyor gibi sürekli çocuklarından bahsediyorlar sizde de oluyor mu
Yoo hiç üzerime alınmadım.Bir arkadaşım çocuğundan bahsettiğinde üzülüyorum anlattığında bana nisbet yapıyor gibi geliyor sanki herkes beni yaralamaya çalışıyor gibi sürekli çocuklarından bahsediyorlar sizde de oluyor mu
olmuyor sadece bir burukluk hissediyorum benim bebeğimde olsaydı arkadaşlarımla bende konuşabilseydim diye ama kıskanmıyorum, nispet yapıyolar mı diye düşünmüyorum herkesin çocuğunu bağışlasın Rabbim bizlere de nasip etsin inşAllah en kısa zamandaBir arkadaşım çocuğundan bahsettiğinde üzülüyorum anlattığında bana nisbet yapıyor gibi geliyor sanki herkes beni yaralamaya çalışıyor gibi sürekli çocuklarından bahsediyorlar sizde de oluyor mu
Teşekkür ederim canım:)Aaa hamilesin :) sağlıkla kucağına al inşallah
Burada kimse kimseyi tanımadığı icin,kimseye de çocuğumla ovunmedigim icin, ya da kimseyi uzmedigim için,profilimin insanlarin gözüne sokmalık olduğunu düşünmüyorum.O zaman burda milyon tane çocuğu olmayan insan var hep dertlerine çare bulmak içinde buraya yazıyolar biliyosunuz. Sizin profiliniz neden insanların gözüne sokmalik sizde mi çocuğu olmayanlara nispet yapmak için uğraştıniz. Çok yanlış düşünmüşsünuz.
Artik olmuyoorr.alistimmm artik yaaaBir arkadaşım çocuğundan bahsettiğinde üzülüyorum anlattığında bana nisbet yapıyor gibi geliyor sanki herkes beni yaralamaya çalışıyor gibi sürekli çocuklarından bahsediyorlar sizde de oluyor mu
Amin inşallahİnşallah olur sabrın sonu selamettir. Hamile kalmayı çok isterken girdiğin stres veya vitamin eksiklikleri de engel olabiliyormuş. Biraz rahatlamaya çalış fazla kafana takma. Bu şekilde olan çok insan var. Elbet olacaktır Allah'ın izni ile canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?