hamile kalamayanlar fertilaidi denemelisiniz..

Nekadar zamandır hamile kalmaya çalışıyoruz?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
hoşbuldum 8 yıllık evliyim puco hastasıyım 2 aşılama yaptırdık tutmadı tüp bebeğe geçmeden bu ilacı kullanmak istiyoruz eşimdede sorun olduğu için ikimizde kullanmak istiyoruz dediğin sitede erkek için olanı yok bakmıştım orayada almışken ikisini aynı yerden almak istiyoruz

Anlıyorum canım bencede tüp bebeğe geçmeden önce denemelisin.Eğer eşinin problemi yoksa sen ondan önce kullanmaya başlayabilirsin, sonuçta tek kutuyla herşey olucak diye bişey yok.sen şimdiden kullanmaya başlayabilirsinde..Ama eşininde bildiğiniz bir problemi varsa tabiki ikisini birlikte alın

o KADAR ICIMDEN DILIYORUMKI KIZLAR SIZLEREDE YARASIN ANLATAMAM CUNKU BENDE HEP BOLE ARIYORDUM ALLAH IMA SUKUR BULDUM INSALLAH SIZLERDE IYI GELICEK BENCE OLUR MU OLMAZMI DEMEYIN BEN DEDIM HEP DUSUNDUM CUNKU BANA KIMSE TAVSIYE ETMEDI KENDIM BULDUM 3 AY APTAL GIBI DUSUNDUM ESIMDE DESTEK OLMADI IYI GELMICEK DEDI BANA BAZEN BUNDAN DOLAYI KIZIYORUM ESIME DIYORUM YA UMITSIZLENIP ALMASAYDIM 3 AY ALIYIMMI ALMAYAYIMMI DIYE DUSUNDUM EN SONUNDA ALDIM 3 KUTU YADA 4 KUTU TAM EMIN DEGILIM KULLANDIM HER AY ADETIM GELDI DEDIMKI BU IYI ISARET DEVAM EDIYIM YALNIZ ILACLARA BASLAR BASLAMAZ ADETLENDIRMEZ OZELLIKLE BIZIM GIBI ADET OLMAYANLARI ILACIN BITMESINE YAKIN 3 EN FAZLA 4 HAFTANIN ICINDE ADET GORDUYOR EN AZINDAN DENEMEDIK DEMESSINIZ KIZLAR EGER BENIM GIBI ADETLENIRSENIZ DEVAM EDIN ALLAH IM INSALLAH BANA YARADIGINDAN DAHA ERKEN YARASIN SIZE INSALLAH

Merhaba canım, hoşgeldin
Evet canım haklısın benimde kutu biteli 2 hafta doldu ama daha hasta olmadım.heralde 2 hafta içinda gelicektir diye düşünüyorum.bide benimki yarım kaldı 2.kutuya başlayamadım.bende senin yazını okuyunca hiç düşünmeden tamam alıcam dedim ve sipariş verdim.fazla düşünmeye gerek yok zaten ilaç kullanırken bile bu kadar düşünmüyoruzki.
hamileliğin nasıl gidiyo bir problemin yoktur inşallah.ben senin adına cok mutlu oluyorum dileğine kavuşutuğun için.

Canım sen naptın karar verebildinmi alıp almıyacağına.ben derimki fazla düşünme eninde sonunda içinde kalıcak ve alıcaksın zaten bunu

Gebeliğin oluşumunun 9 adımı..

İnsan Hücresini Meydana Getiren Yumurta ve Sperm

Ovulasyon

Yumurta ve Spermin Buluşması

Spermlerin Zahmetli Yolculuğu

Spermin Yumurta ile Birleşmesi

Zigot Bölünmeye Başlıyor...

İmplantasyon

Gebelik Hormonlarının Kendini Göstermesii

8 Haftalık Fetüs

Arkadaşlar merhaba fertilaidi 2 gün önce yazılarınızdan gördüm.Hemen sipariş verdim 3 aylık bir kutu 205 tl.UMARIM İŞE YARAR 5 yıllık evliyim pco yum hepimize dua ediyorum Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.

Çabuk karar verip hemen almakla iyi etmişsin canım.Kullanmaya başladığında gelişmelerden bizleride haberdar etmeyi unutma.

Bırde destek olsun kuru ıncır kaynatıp ıcın kızlar ben ıcmıstım ne kadar ıctın denemeyın cunku kararı yok aklıma geldıkce kaynattım ıctım taze bıle yapmadım

Burcu canım senın adetlenmen lazım yada test falan yaptınmı belkıde benım bunyem farklı ne zaman yarıcagı belkı bunyeye baglı ben olmustum adet

Yeşimcim haklısın ama faydalarını okuyunca tam benlik dedim benim bütün sorunlarımı kapsıyor.Doktora gitmek çok zor geliyor 2 negatif aşılamadan sonra.Tabi pes etmedim ama psikolojik olarak çok etkilendim.

Burcu canım senın adetlenmen lazım yada test falan yaptınmı belkıde benım bunyem farklı ne zaman yarıcagı belkı bunyeye baglı ben olmustum adet
canım adetim 2 gün önce gelmeye başlamıştı ama cok az geldi ve kesildi.şimdide ara ara leke şeklinde oluyo birkaç gün içinde doktora gidicem bakalım sorun neymiş.test 10 gün önce falan yapmıştım ama bişey cıkmadı.bende tekrar yapmadım.

Yeşimcim haklısın ama faydalarını okuyunca tam benlik dedim benim bütün sorunlarımı kapsıyor.Doktora gitmek çok zor geliyor 2 negatif aşılamadan sonra.Tabi pes etmedim ama psikolojik olarak çok etkilendim.
bence iyi yapmışsın canım aksatmadan kullanmaya devam et,üzerine düşeni yapda sen iyi veya kötü olsun sonuc ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…