- 21 Mayıs 2020
- 37
- 26
- 3
- Konu Sahibi Kuzeyguneyyy
-
Daha once de duydum bunu her gun ertesi gün icin mi hazirladn yoksa kavanoza koyup her gun bi adet yedirdin ?
Insallah insallahhh sogan kuruyle birlikte deniyecegim bunu gercektensizde bir problem varmiydi
Sperm sorunu varmiydi esinde? Bu Sperm hareketine etkili mi ?
Saol canm denicemBizde bi problem yoktu canım ama evet erkek içinde etkili internettende araştırabilirsin için rahat etsin
Insallah canim incir bi arkadasimada cok iyi gelmisti bunu kesinliklr denicem belki vesile olursunnnnnnDene canım inşallah faydasını görürsün❤ Bizde bi problem yoktu ama çok yakın bi tanıdığımızın 10yıldır çocuğu olmuyodu artık tam umudu kesmişken bunu denedi ve çok şükür hayırlı haberlerini aldık banada tavsiye ettiler bende faydasını gördüm o yüzden herkese ulaştırmaya çalışıyorum. Deneyin canım inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırız
Devlet hastanesinde cok uzuyor hersey o yuzden çok kararsiz kaliyorum ama tesekkur ederim zaten direk tup bebek dusunmem heralde en son ki işlem o olur bu ay bakalim vitaminler kurler belki ise yararSperm hareketliliğinde sorun varsa eğer aşılama deneyin. Ankarada gataya gidebilirsiniz. Seyit Temel Ceyhan'ı tavsiye ederim. Aşılama için bi ton para harcamaya gerek yok sonuçta. Devlet desteğiyle çok uygun fiyata yaptırırsınız. Baktınız olmadı öyle geçersiniz tüp bebeğe.
Ben hsg çektirdim. Özel görüntüleme merkezlerinde 700-800 lira para istemişlerdi ben rıdvan ege hastanesine gidiyordum normal kontroller için. orada çektirdim. 80 tl + ilaç parasına mal oldu yanlış hatırlamıyorsam. sperm testini de söylediğiniz laboratuvarlada da yaptırabilirsiniz ama bence bir doktor veya hastane belirleyin ve onunla beraber hareket edin çünkü doktorlar bir de burada bakalım veya bir de şuna bakılsın diyebiliyor.Spermiyogrami acaba duzen labindami yaptirsak diye düsündum cunku heryerde cok guzel yapmiyo siz acaba hsg cekindinizmi ankarada ne kdrdi ozelde biliyomusunuz
Ridvan ege benimde aklimda acikcasi ordan memnunmuydunuz doktorunuz kimdi bizim bi komsu gitmisti baya cabuk halletmisler islerini meselaBen hsg çektirdim. Özel görüntüleme merkezlerinde 700-800 lira para istemişlerdi ben rıdvan ege hastanesine gidiyordum normal kontroller için. orada çektirdim. 80 tl + ilaç parasına mal oldu yanlış hatırlamıyorsam. sperm testini de söylediğiniz laboratuvarlada da yaptırabilirsiniz ama bence bir doktor veya hastane belirleyin ve onunla beraber hareket edin çünkü doktorlar bir de burada bakalım veya bir de şuna bakılsın diyebiliyor.
Zaten aşılama yapılması için öncesinde size rahim filmi çekilmesi lazım, hormon testlerinizin yapılması lazım. Bi adet döngünüzü alır bu süreç. Özelde size gerekli tahlilleri ve hsgyi yapmadan aşılama yapılmasını kabul etmeyin. Gata tahlillerinizi kabul edebilir, o kan sonuçları ve hsg sonucuyla adetinizin 2.yada 3.günü başlayabilirsiniz. Bekletme gibi bi durum yaşamadım ben. Tabiki gerek kalmaz inşallah. Aslan pençesi alıp çayını içebilirsiniz, eşinizede keçiboynuzu özü alıp yedirin hareketliliği çok artırıyor.Devlet hastanesinde cok uzuyor hersey o yuzden çok kararsiz kaliyorum ama tesekkur ederim zaten direk tup bebek dusunmem heralde en son ki işlem o olur bu ay bakalim vitaminler kurler belki ise yarar
Insallah canim incir bi arkadasimada cok iyi gelmisti bunu kesinliklr denicem belki vesile olursunnnnnn
Rutin kontroller için memnundum ama oranın kendi fertilite laboratuvarı yok, o yüzden testleri dışarda yaptırmanız, tedavi için de spermi dışarda hazırlatıp getirmeniz lazım.Ridvan ege benimde aklimda acikcasi ordan memnunmuydunuz doktorunuz kimdi bizim bi komsu gitmisti baya cabuk halletmisler islerini mesela
Aralıkta 5.inci senemiz bitecek canmUmarim olur siz nekdr zamandir istiyosunuz artik herkesin neredeyse cocugu gec olmaya basladi
Aslan pencesini almadim ama keciboynuzu esime almistim artik daha devamli ve surekli bi sekilde yapicam bide proxed plus aldim bi ok kisi kullanmis incir yapcam sogan kuru artik 3uz felan doguruyomusumZaten aşılama yapılması için öncesinde size rahim filmi çekilmesi lazım, hormon testlerinizin yapılması lazım. Bi adet döngünüzü alır bu süreç. Özelde size gerekli tahlilleri ve hsgyi yapmadan aşılama yapılmasını kabul etmeyin. Gata tahlillerinizi kabul edebilir, o kan sonuçları ve hsg sonucuyla adetinizin 2.yada 3.günü başlayabilirsiniz. Bekletme gibi bi durum yaşamadım ben. Tabiki gerek kalmaz inşallah. Aslan pençesi alıp çayını içebilirsiniz, eşinizede keçiboynuzu özü alıp yedirin hareketliliği çok artırıyor.
Sperm ozel labta yapilabilir o zaman yani aslinda bi hastanenin kadin dogumu ve uroloji icin ayni yer daha mantikli demi canim hsg ridvan egede guzel cekiliomu acilimi acabaRutin kontroller için memnundum ama oranın kendi fertilite laboratuvarı yok, o yüzden testleri dışarda yaptırmanız, tedavi için de spermi dışarda hazırlatıp getirmeniz lazım.
Simdi yazdiklarini tekrardan okudum iste herseyin zamani var aslinda zamani gelmeyince bebiste gelmio rabbim ins en yakin zamanda nasip etsin hepimize tup bebekte tutar umarimmmmAralıkta 5.inci senemiz bitecek canm
ovulasyon testiyle yumurtlama günlerini değerlendiriyor musun?Ben cok korkagim yani hani bu vajinal seyler muayene bile bana zor olur öyle diyeyim biraz beklettim hep acikcasi ama artik cektirmem gerekiyor biliyorum doktor dusunuyorum 1 2 ay icinde muhakkak gidiceğim aynen ben adetli gittigimde yumurtalarda bi sknti olmadigi denmisti ama hic takip ettirmedim yada klomen kullanmadim belkide takibe girmem gerekiyor okdr kafam doluki anlatamam yani bi yanim diyoki zamana birak diger yanimda bosa bekleme diyo yani bundan 3 5 ay once gittigimizde sadece ileri hiz problemi vardi ama oda biraz daha artmisti nasip tabi..... cok uzgunum ya her ay her ay ayni husran
Aslinda bu surecte hepsi degerlendirilmedi bazen es gecildigi aylar oldu bazen cok sık iliski olmadı bazen test yapiyorum yada yapmadan degerlendiriyorum meselabi 28 gunde bi 26 gunde oluyo dengesi sasiyoovulasyon testiyle yumurtlama günlerini değerlendiriyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?