Hamile kalamayanlar naptiniz ?

Simdi yazdiklarini tekrardan okudum iste herseyin zamani var aslinda zamani gelmeyince bebiste gelmio rabbim ins en yakin zamanda nasip etsin hepimize tup bebekte tutar umarimmmm
Amin canım inşallah kendiliğinden tutarda gerek kalmaz tüp bebeğe rabbim evlat isteyen herkese hayırlı sağlık lı evlatlar nasip etsin inşallah

Bende eşime hem promen k hem keçiboynuzu özü kullandırmıştım. Benim 2.aşılamam tuttu düşük yaptım. 2.aşılamadan 1 sene sonra 2.tüp bebek tedavimle hamile kaldım tekrar.
Ne demek rica ederim, hepimiz aynı yollardan geçtik, geçiyoruz.

Eşinde ve sende bir problem yoksa zamana bırakmak en güzeli ama önce tedbirini al takdiri Allah'a bırakmak en doğrusu canım bendede hiç bor problem yoktu sonra kendiliğinden hamile kaldım ama dış gebelik oldu iç kanama geçirdim tupum patladı sonra.diger tüp kapalı dendi tüp bebeğe gönderdiler ben gitmedim bu ay hamile olduğumu öğrendim ama düşük yaptım rabbim ol derse olur ins Allah rabbim tez vakitte nasip etsin ins Allah herkeze

Sperm ozel labta yapilabilir o zaman yani aslinda bi hastanenin kadin dogumu ve uroloji icin ayni yer daha mantikli demi canim hsg ridvan egede guzel cekiliomu acilimi acaba
Beni masada çok uzun süre beklettiler, doğum varmış. Beklediğimden de acılı oldu. Ama yine de 700 neresi 100 lira neresi.

Fertilite laboratuarı olmadığı için süreç tüp bebeğe varırsa başka hastane/klinik bulmanız gerekecek. Fertilitede uzman doktorları part time çalışıyor ve yoğun. Dediğim gibi ben Prof. Önalan'ı ve Başkent'i tercih ederim.

Rahim filmi bana da çekilecek sanırım ondan korkuyorum
Bende çekineceğim inşallah bayramdan sonra ,bence korkulacak birşey yok ben çok heyecanlıyım bebişimin gelmesi için herşeyi göze alıyorum bana cesaret oluyor eğer bebişim olursa doğuma hazırlık gibi düşünüyorum sizde böyle düşünün inş

Gercekten oyle kimisinin 1.cocugu normal oluyo 2.si olmuyo yada 1.tup bebek oluo 2.Si dogal oluyo iste hepsi bi sinav aslinda bebeginin olmasinada cok sevindim rabbbim musmutlu seneler nasip eglesinnnn

Dusuklerden sonra cok cabuk hamile kaliniyo diye biliyorum insallah en yakin zamanda hamis olursun sende bende ve gercekten isteyen tum anne adayları .. artik cocuk sahibi olmak gercekten zorlasti rabbim guzel gunler gostersin ins

Aynen öyle bi film icin okdr para bende vermek istemem acikcasi cok tesekkur ederim canim bilgilerin icin

Aslinda oyle filmden sonra hamile kalan cok oluyomuş hemde en azindan bende sorun yok diye dusunmek rahatlatabilir veya bi sorin varsa cozulur ama hicbisey yapmadan vajinal ultroson bile cekinmeden hamile kalanlar cok sansli

Aşilama da ilk denemede ikizlere hamile kaldim dogum yaptim bile ankara baskent hastanesi gogsen hoca tavsiye ederim ya da yine baskent hulusi hoca sebepsizse asilama da tutma ihtimali yuksek bende cok denedim ama bu yolu sectim iyiki de yaptim daha ne kadar kendi kendime denicektim bilemiyodum bir de bu benim ikinci gebeligimdi ilkinde de rahim filmi cektirdim ve filmden 1 ay sonra hamile kaldim o düsuk oldu ama olsun filmin cok buyuk bi etkisi var

Evet beklemekte gercekten dusundurucu yani beklerken de zamani kaciriyomus gibi oluyor canim dikkate alcam tavsiyelerini tesekkur ederim

Aslinda oyle filmden sonra hamile kalan cok oluyomuş hemde en azindan bende sorun yok diye dusunmek rahatlatabilir veya bi sorin varsa cozulur ama hicbisey yapmadan vajinal ultroson bile cekinmeden hamile kalanlar cok sansli
Evet aynen öyle canım ,bende kaç kere vajinal muayene oldum iki kere çatlatma iğnesi yaptı doktor özelde ,denemediğim kür kalmadı bir sorunda yok elh. Ama sırada rahim filmi var dktorun göremediği şeyler görünüyormuş ince perdeler olabilir kürtajdan sonra yapışıklık olmış olabilir tıkalı tüp olabilir bunların hepsini rahim filminde göreceğiz dedi o yüzden bir an önce hayırlısı ile çekinmek istiyorum inş

Soğan suyu içtim saraçoğlunun sitesindeki hamile kaldım ama bebeğimin kalbi durdu hiç beklemiyordum hamile kalmayı

Ne kadar suredir bekliyosunuz acaba ben sogan kuruyle inciiri yapicam bu ay hic yapmadim daha once bide esime de vitamin proxeed aldim bi iki ayda bu sekilde denicem daha da olmazsa tamamiyle kendimi doktorlata birakicam cunku 15 ay oldu ama bizim belki 5 ayi tırt aylardi diyebilirim yani belkide 6 7 ayi oyle 2 gunde bir iliski 10 12 14 16 yi yakalayamadigimiz cok oldu cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…