- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
yapıldı 2.5 çıkmıştı hapla yumurtluyorum :) yumurtadan tiksindim yahuuu:)) inşallah canım hayırlısıyla olur rabbim bizle beraber olmayan herkese versin
ooo çok kötüymüş canım moralini bozmym ama evet ben şükredym ve senin yerinede bol bol gezym:)
aaa canım bak hemserı cıktık:)bende aslen sıvalıyım ama 10 yıl once antalyaya gelmısız antalyada evlendım ıstanbula geldık ıs ıcın..evet bende 2 yıl once kurbanda gıttım sivasa nasıl ozlemıs yıllar sonra etli ekmek madımak kete yedım yedım yedım herseyıı sivas yemeklerıne bayılıryorum:)) varya sırf yemeklerı ıcın gıdıyorum desem yalan olmaz:))) sıcak cermıge gıtmıstık orda buyuk havuzlu banyolar var 2 saatlık tutmustuk Allahım ne eglendık varya ben havuza takla atıp atlıcam dıye kolumu o duvarlara çızdırdım kac gun sargılı gecdı kolum:))hergun ananemler etlı ekmek dokturdu sıvas çöreği katmeri kahvaltıdamissss missss:)) canım taşıncak gibiyiz oyuden kendımı yormadan ortalıgı toparlamaya calısıyorum ama temızlık hıc yapmmıyorum nolur nolmaz dıye evın hali harap:)))napım zaten tasınıcam amannn yormucam kendımı:))yemek yapıyorum tabıı benım gıbı aç ınsan yemek yapmazmı:))))
valla bende yapıym ne işe yarıyomuş ki acabaaa?
senınkı gıne 2,5 cıkmıs benımkı 0,526 yanı kocaman bı 0 :))ılaclarla yanı adetın 5.gunu baslayıp 5 gun 1 tane klomen ıcıyorum zaten 10 tane ya kutuda dıger 5 taneyıde gelecek ay ıcıyorum yanı bı kutu klomen 2 ay gıdıyor..ve her defada sadece 1 tane yumoş oluyor senın nasıl oluyor cnm??amınnnnnnnnnnnnnnnn
tabi canım şükür et tatilinden de geçtim devamlı mesai ye kaliyo bi de şanssızlık bu ya doktor un verdiği ilişki zamanlarında mesai ye gidio zavallı min hali olmuyo ki:)
ayy aynen beni eşimde geçen ay doktorun verdği tarihte gece çalışıyordu sinir olmuştum adam yoruluyo geliyo uykusuz ayakta uyuyor neredeyse :)
ayy aynen beni eşimde geçen ay doktorun verdği tarihte gece çalışıyordu sinir olmuştum adam yoruluyo geliyo uykusuz ayakta uyuyor neredeyse :)
yaa kızlar ben bu ay bu çizelgede cok rezil oldum kaynanam geldi görseydiniz içler acısıydı:)))
:) çok kötü oluyo ya o günleri de kaçırmamamız gerekiyo çok açıyorum ya :) bak bu ay da biz de bi aksilik olacak :)
yaa kızlar ben bu ay bu çizelgede cok rezil oldum kaynanam geldi görseydiniz içler acısıydı:)))
yok öyle düşünme kız bi şekilde halledin geçirmeyin günler çok önemli bu işlker haa bebişler için:)
Allah im bu çabalarımizi bosa çıkarmasın bu ay sıkı çalışmamız lazım :):) kızla boş durmayın :)
kızlar klomen kullanır ken ilişkiye girmede sakınca var mi
valla benim eşimde sperm sayısında sorun olduğu için habire keçi boynuzu kürü uyguluyorum canımda çaresiz içiyo ya bitanem benim ALLAHçabalarımızı boşa çıkarmaz inş.evet kızlar boş durmak yok çalışmalasra devam:)
:) çalışmak sorun değil de o kadar çalışma bosa gitti mi sinirim bozuluyo hadi kızlar bu bu kürlerle hamile kalırız inşallah :) ilaç kür sık çalışma olacak olacak:)
herkez nereye kaybolduuuuuuuuuuuuuuu???????????? hafıften agrılarım basladı ya sol yumosta galıba benım kırmızılar gelmek uzre yada hamişmiyim acabaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?