kendi doktoruna git bence..Doktora giden arkadaşlar, herhangi bir jinekologa mı gidiyorsunuz acaba?
Ben 8 ay önce düşük yaptım, doktorum iyi bir perinatolog (prof kendisi)... Tekrar bebek sahibi olmak istiyoruz, sizce doktoruma mı gitmeliyim? Yoksa bebek sahibi olmak için başka bir uzmana mı görünmek gerekiyor?
kendi doktoruna git bence..
bnce kanında da bırsey cıkmayacak sıkma canını hadı bakalım 2saat var beklyelım,en kotu ıntıhap vardır.kızlar doktora gittim, ultrasonla baktı karnımdan , birşey görünmüyor ,stresten olabilir , ama kan tahlili yapalım dedi, kan verdimm saat üç buçukta sonuçları almaya gideceğim.
inşallah canımmm...bnce kanında da bırsey cıkmayacak sıkma canını hadı bakalım 2saat var beklyelım,en kotu ıntıhap vardır.
Mutlu,rose ,efsunsuz,kaderim,akdnz,elfidatm,bade,ilhagu,xxgulyasxx,cansuhayat,nisandeniz,caglagb,esensarya,gülücükgs,myssterious,kumsal123,tarkaninoğlu,nameemine slm kızlar son durumlar nedir hadi artık bu 19 kişiden bir hamiş çıksın yahu
Bnce bekle günün gelsin zaten az kalmış canimSizce yarın kan tahlili yaptırmalı mıyım ?
Ağır bi ilacsa kullanma canım sonuçlar temizlik var ise ..GoZun aydinkızlar tahlil sonuçlarımı aladım turp gibiymişim :) bir ilaç verdi doktor kahverengi akıntıyı kesmek için ama kullanmayı düşünmüyorum açıkçası düzenimi bence bozmaya hiç gerek yok bence siz ne dersiniz?
Çok sevindim canım ilacın mg önemli cok agırsa bence kullanmakızlar tahlil sonuçlarımı aladım turp gibiymişim :) bir ilaç verdi doktor kahverengi akıntıyı kesmek için ama kullanmayı düşünmüyorum açıkçası düzenimi bence bozmaya hiç gerek yok bence siz ne dersiniz?
Öyle yapmaya çalışırım çok sabırsız biriyim nasıl dayanacagım acabaBnce bekle günün gelsin zaten az kalmış canim
Gözün Aydın canım. Ilaca başlamadan bir iki gün daha beklesen mi acaba. Çok gerekli değil gibi geldi bana.kızlar tahlil sonuçlarımı aladım turp gibiymişim :) bir ilaç verdi doktor kahverengi akıntıyı kesmek için ama kullanmayı düşünmüyorum açıkçası düzenimi bence bozmaya hiç gerek yok bence siz ne dersiniz?
Bnde senin gibiyim o.belirtiler var ve çok acı var kasiklarimda.adet tarhimde 20sinde acaba hamilemiyim ki bilmedim.ağrı kesici bile içmeye korkuyorum.Öyle yapmaya çalışırım çok sabırsız biriyim nasıl dayanacagım acaba
Ben bu ay çok kötü sistit oldum dr yok bulunduğum yerde kafama göre cipro antibiyotik kullandım şimdi daha iyiyim .bugün adet olmam gerek 26 günde bir oluyorum çünkü ağrılarım var ama henüz olmadım.olmamak içinde dua ediyorum .bir yandanda korkuyorum antibiyotik kullandım eğer hamişsrmde bebeği rtkilemişmidir diye.yani anlayacağın katmakarışık durumdayım.35 yaşındayım geçen her ayaleyhime işliyo ve bu ayda olmazsam 7 ay olucak herşey allahtan tabi ama bizede anneliği tattırır inşallah tez vakittecanım bu mesajını şimdi gördüm. gözümden kaçmış. ben de durumlar ne iyi ne kötü. Bat a 8 gün var. dün eşimin doğum günüydü ve yumurtlamanın da 10. günü. kan testi yaptırdım ama maalesef <0,1 çıktı. ama kırmızıları görene kadar umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. sende ne var ne yok?
canım merak etme bıseycık olmaz bebegın varsada o enınledır ıns,guzel haberını beklıyoruz,sen nerdesınde doktor yok oldugun yerde yaBen bu ay çok kötü sistit oldum dr yok bulunduğum yerde kafama göre cipro antibiyotik kullandım şimdi daha iyiyim .bugün adet olmam gerek 26 günde bir oluyorum çünkü ağrılarım var ama henüz olmadım.olmamak içinde dua ediyorum .bir yandanda korkuyorum antibiyotik kullandım eğer hamişsrmde bebeği rtkilemişmidir diye.yani anlayacağın katmakarışık durumdayım.35 yaşındayım geçen her ayaleyhime işliyo ve bu ayda olmazsam 7 ay olucak herşey allahtan tabi ama bizede anneliği tattırır inşallah tez vakitte
benim bugun olmam gerekiyodu canim ama bu ana kadar olmadim test yapmak istiyorum ama bi gun daha bekleyeyim diyorum cok heyecanliyim Rabbim nasip etmistir insallah ya insallah herkrse nasip eder ...Bnde senin gibiyim o.belirtiler var ve çok acı var kasiklarimda.adet tarhimde 20sinde acaba hamilemiyim ki bilmedim.ağrı kesici bile içmeye korkuyorum.
yapma hemen canım bekle yarın tersle bakarsın ınss hadı bakalım heycallıbenim bugun olmam gerekiyodu canim ama bu ana kadar olmadim test yapmak istiyorum ama bi gun daha bekleyeyim diyorum cok heyecanliyim Rabbim nasip etmistir insallah ya insallah herkrse nasip eder ...