Hamile kalamayanlar

kendi doktoruna git bence..

kızlar doktora gittim, ultrasonla baktı karnımdan , birşey görünmüyor ,stresten olabilir , ama kan tahlili yapalım dedi, kan verdimm saat üç buçukta sonuçları almaya gideceğim.

kızlar doktora gittim, ultrasonla baktı karnımdan , birşey görünmüyor ,stresten olabilir , ama kan tahlili yapalım dedi, kan verdimm saat üç buçukta sonuçları almaya gideceğim.
bnce kanında da bırsey cıkmayacak sıkma canını hadı bakalım 2saat var beklyelım,en kotu ıntıhap vardır.

canım bu mesajını şimdi gördüm. gözümden kaçmış. ben de durumlar ne iyi ne kötü. Bat a 8 gün var. dün eşimin doğum günüydü ve yumurtlamanın da 10. günü. kan testi yaptırdım ama maalesef <0,1 çıktı. ama kırmızıları görene kadar umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. sende ne var ne yok?

kızlar bı kac gundur tuaf durumlardayım kendımı cozemıyorum;
kasıklarımda agrı oluyor ara ara,tansıyonum dusuk halsızlık,vucut ısım cok var,ates basıyor bnı devamlı.hasta olmamada bır hafta kaldı

Merhaba hanımlar benim durumumda sizr benzer . Hastalığıma bir gün var dün test yaptım negatif üç aydır deniyoruz ama sonuç aynı. Bu ay cok farklı ama hastalık belirtilerim yok halsizlik ve asırı idrara cıkma var bunlar psikolojikte olabilir tabi .

kızlar tahlil sonuçlarımı aladım turp gibiymişim :) bir ilaç verdi doktor kahverengi akıntıyı kesmek için ama kullanmayı düşünmüyorum açıkçası düzenimi bence bozmaya hiç gerek yok bence siz ne dersiniz?

Ağır bi ilacsa kullanma canım sonuçlar temizlik var ise ..GoZun aydin

Çok sevindim canım ilacın mg önemli cok agırsa bence kullanma

Gözün Aydın canım. Ilaca başlamadan bir iki gün daha beklesen mi acaba. Çok gerekli değil gibi geldi bana.

Öyle yapmaya çalışırım çok sabırsız biriyim nasıl dayanacagım acaba
Bnde senin gibiyim o.belirtiler var ve çok acı var kasiklarimda.adet tarhimde 20sinde acaba hamilemiyim ki bilmedim.ağrı kesici bile içmeye korkuyorum.

Ben bu ay çok kötü sistit oldum dr yok bulunduğum yerde kafama göre cipro antibiyotik kullandım şimdi daha iyiyim .bugün adet olmam gerek 26 günde bir oluyorum çünkü ağrılarım var ama henüz olmadım.olmamak içinde dua ediyorum .bir yandanda korkuyorum antibiyotik kullandım eğer hamişsrmde bebeği rtkilemişmidir diye.yani anlayacağın katmakarışık durumdayım.35 yaşındayım geçen her ayaleyhime işliyo ve bu ayda olmazsam 7 ay olucak herşey allahtan tabi ama bizede anneliği tattırır inşallah tez vakitte

canım merak etme bıseycık olmaz bebegın varsada o enınledır ıns,guzel haberını beklıyoruz,sen nerdesınde doktor yok oldugun yerde ya

Bnde senin gibiyim o.belirtiler var ve çok acı var kasiklarimda.adet tarhimde 20sinde acaba hamilemiyim ki bilmedim.ağrı kesici bile içmeye korkuyorum.
benim bugun olmam gerekiyodu canim ama bu ana kadar olmadim test yapmak istiyorum ama bi gun daha bekleyeyim diyorum cok heyecanliyim Rabbim nasip etmistir insallah ya insallah herkrse nasip eder ...

benim bugun olmam gerekiyodu canim ama bu ana kadar olmadim test yapmak istiyorum ama bi gun daha bekleyeyim diyorum cok heyecanliyim Rabbim nasip etmistir insallah ya insallah herkrse nasip eder ...
yapma hemen canım bekle yarın tersle bakarsın ınss hadı bakalım heycallı

`