hamile kalamayanlardanım:(

Selam oncelikle butopik sana ve bize ugur getirsin ve hamile kalalim insallah diyorummm...bende 4aydir deniyorum olmuyor tum hormon testlerim yapildi yumurtaliklarima bakildi ana doktor 1 ve 1, 5sene arasi deniceksin ddedi.ne kadrdir deniyorsn bilmiyorm ama 1ay bile zor seni anliyorum allah yardimcimiz olsun kizlar...neler denedin gun takibi yaptinmi doktora gittinmi cnm hic

4 ay deneme sonucunda 4.ay hamile kaldım bende sen gibi doktor kontrolünden geçtim en sonunda acaba eşimde mi sorun var diye düşünüyordum tamam yeter olmuyor işte hamile kalamıyorum düşünmicem dediğim ay kalmışım
tek yapmanız gereken kafaya takmamak inanın işe yarıyor

bende kontrollerden geçtim şükürler O yüce YARATICIYA bişeyim yok ama deniyoruz işte bakalım kısmeti ne zaman

amin amin amin ALLAHIM çok aratmasın senin bebişinide çok çok bağışlasın

benim bu ay bilinçli olarak çalışmaya başladığım 3. ay 20 sinde adet olcam yine umudum yok ((( hormon testi vs herşeyim yapıldı ama kafaya cok takıyorum yaa ( inş en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız...

kafaya takmamak elde mi nereye baksan hamile var :) ALLAHIm onlarınkini bağışlasın bizede göndersin en kısa zamanda

kafaya takmamak elde mi nereye baksan hamile var :) ALLAHIm onlarınkini bağışlasın bizede göndersin en kısa zamanda

D aynen haklısın DD Allahım herkesin evladını bağışlasın insan gördükçe cok özeniyor. bide etrafındakilerin yok mu bişey yok mu bişey diye sormaları yok mu (( tam kafaya takmayım diyorum birisi soruyor ve yeniden herşey sil baştan umutlanmaya başlıyorum hep vücudumda bir belirti arıyorum ama sonu yine kocamaaaaan bir hüsran...

sanki etraftakiler doğuracak yok bişey işte olmuyor ne yapayım sesinizi kesin diyecem ama bahaneler buluyorum nedense herkeste hamile kalıyorrrr ((( çevremizde (

Merhaba kızlar bende varım..2 senelik evliyiz hic korunmadik gebelik hic olmadi.esim varikosel ameliyati oldu gecen sene 12 haziranda.ben 5 defa klomen kullandim.ama hic sonuc alamadik malesef..beklemek her ay ayni husrani yasamak cok zor..sabretmek gerekiyor ama yapamiyorum artik bende bebegim olsun istiyorum.esimde cok uzuluyo..ikimize ait bisey ikimize benzeyen ne kadar guzel dusuncesi bile harika..Rabbim en kisa zamanda hepimize dileyen isteyen herkese tattirsin insallah bu duyguyu..amin.

Benim ilk esimden 2 oglum var ama ayrildim 8 yil olmustu bu ocakta yeniden evlendim bunda yok anlamadim bende hamile kalamiorum esimin hic cocugu yok adam delirio cocuklara rabbim herkese versin hepinizin duasini kabul etsin ins hergün dua ediorum hepimize üzülmeyin 10 sene snra bile cocugu olan var laf edenlerede daha bebek düsünmüyoz deyin olsun bitsin kime ne onlara neki ya insani sinir ediolar

Hergün kenzül ars suresi, nas, felak ihlas okuyorum elimden gelen herseyi deniorum ins yakin zamanda allah bu hasreti hepimize verir canlarim

ALLAHIM en kısa zamanda nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…