hamile kalamayanlardanım:(

bende 13 aylık evliyim evlendiğimizde neredeyse 1 ay bile korunmadık ama bebişten daha ses yok

her ay bir umutla beklemek gercekten zormuş allahım herkese nasip etsin gecen ay doktora gitdim altdan baktı hic bir sorun olmadığını söyledi ama enfeksiyon için flagyl verdi kullandım bitti folik asit içiyorum şimdi

canım sen preseedden bahsediyorsun ben onu kullandım fos çıktı inşallah sende tutmuştur adet günlerimiz aynı gibi bakalım inşallah vardır bişeyler

kızlar yanlız ben size önemli bi noktayı atladım anlatırken.ben ilk evlendiğimde doktora gitmiştim en sağlıklı nasıl korunurum diye ve ben o dönemde yani evlenmeden biray öncesinde korunma için ne kullandım tahmin edin doğum kontrol

kızlar hap kullananların hele ki uzun süre kullananların biraz sabretmesi gerekiyor biraz uzayabilyormuş.
bir de iltihap sorunu olanlar benim gibi iltihap kurutmaya çalışsınlar .çünkü sperm iltihapla karşılaşınca ölüyor.
bir de yumurtlama günümüzü iyi bilmemiz gerekiyor.onun dışında olmuyor ; ama biz de denk getirmediğimizi bilmeden neden olmadı deyip üzülüyoruz.bunlaın hepsi faktör...
benim ilk zamnlar olmadı günüme denk gelmedi herhalde ama bir de idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaçları kullandım kurutmuş olmalıki hemen hamlie kaldım fakat çok erken kaybettim.6 ay korundum tekrar yaşamayayım toparlanayım diye...kaç denemedir olmuyor .ama bende yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve eşimin yanında değilim o yüzden kaçırıyoruz bereketli günleri diye düşünüyorum mesela haftasonu buluşacağız ama benim yumurtlama günlerim bu iki gündür başlamış durumda farkındayım..napalım nasip...

canım sen preseedden bahsediyorsun ben onu kullandım fos çıktı inşallah sende tutmuştur adet günlerimiz aynı gibi bakalım inşallah vardır bişeyler

hadi ya o kadar da umutla kullanmıştım tüh.Eğer hamile kalmada işe yaramıyorsa bile ilişki onun sayesinde çok kolay oldu kuruluk vardı bende.Canım sen ne kadar kullandın presedi.Tıbbi bir engel varsa da işe yaramıyor.Yumurtlamam perşembe günüydü çok iyi değerlendirdik ama şuan hiçbir belirti yok belirtiler döllenmeden kaç gün sonra ortaya çıkıyor acaba?

amin canım.bu arada çok sagol sen folik asit deyince aklıma geldi kaç gündür folik asit içmiyordum unutmuşum içeyim bari.

inşallah olur seninde yüzün güler iltihap çin soğan suyu diyorlar denedin mi????????

Offf off nedır bu durumumuz rabbım hepimize nasıp etsın hayırlı evlatlar versın inşallah ilacı bıraktım adet oldum nisan ayından beri denıyoruz henuz bı sonuc alamadım bu ayda umudum yok bende bı konu actım yorumlarını beklıyorum lutfen arkadasım ınsallah senınde olur hayırlısıyla ıyı haberlerınızı beklıyorum :)

canım ben 2 sefer kullandım güzel bi kayganlaştırıcı ama bilemem tabi nasip işidir inşallah sende olur bizde mutlu oluruz bende engel yoktur inşallah çünkü 2 sefer dr gittim şükürler olsun RABBİME bişeyin yok dedi. canım öyle hemen belirti başlamaz yumurtlama gününden bi hafta sonra yanlış bilmiyorsam rahim içine düşüyor en iyisi adet gününü bekle ne zaman adet günün??????

canım ne kadarlık evlisin ??????

çok şükür canım bir engel yoksa umarım tez zamanda hamile kalırsın.bende gebelik öncesi muaynemi,hormon testlerini ve eşimin sperm testini yaptım hepsi normal.rahim filmi kaldı sadece.canım daha yumurtlayalı perşembe bir hafta olacak inşallah dediğin gibidir.adet günüm 27 haziran.ama beklemek çok zor.

adet günlerimiz aynı sayılır bişey çıkmamuş şükürler olsun olur inşallah bana adet zamanını söyle yani sat tarihini sana ne zaman rahim içine ekilecek onu söyleyeyim bide kaç günde bir oluyorsun onuda yaz olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…