Merhaba kızlar bende varım..2 senelik evliyiz hic korunmadik gebelik hic olmadi.esim varikosel ameliyati oldu gecen sene 12 haziranda.ben 5 defa klomen kullandim.ama hic sonuc alamadik malesef..beklemek her ay ayni husrani yasamak cok zor..sabretmek gerekiyor ama yapamiyorum artik bende bebegim olsun istiyorum.esimde cok uzuluyo..ikimize ait bisey ikimize benzeyen ne kadar guzel dusuncesi bile harika..Rabbim en kisa zamanda hepimize dileyen isteyen herkese tattirsin insallah bu duyguyu..amin.
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım.bende 4 aydır deniyorum ama çok zor hüsrana uğramak allah güzel haberlerle sevindirir umarım.bu aydan biraz daha umutluyum doktorum yumurta geliştirici bi hap verdi,ovulasyon testi kullandım yumurtlama günlerimi kaçırmadım birde sperm dostu bi jel kullandım tabi allah'ın taktiri ol desin olsun inşallah.adetim 27 haziran ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.
Sen kontrollerini yaptırdın mı hormon testi,rahim filmi ve eşinin sperm testini yaptırdın mı?
bend sizdenim kızlar. 10aylık ewlıym hç korunmdım hala gelen giden yok.çok uzuluyorum
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım.bende 4 aydır deniyorum ama çok zor hüsrana uğramak allah güzel haberlerle sevindirir umarım.bu aydan biraz daha umutluyum doktorum yumurta geliştirici bi hap verdi,ovulasyon testi kullandım yumurtlama günlerimi kaçırmadım birde sperm dostu bi jel kullandım tabi allah'ın taktiri ol desin olsun inşallah.adetim 27 haziran ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.
Sen kontrollerini yaptırdın mı hormon testi,rahim filmi ve eşinin sperm testini yaptırdın mı?
bend sizdenim kızlar. 10aylık ewlıym hç korunmdım hala gelen giden yok.çok uzuluyorum
selam aranıza yeni katıldım 13 aylık evliyim esimle bebek istiyoruz ama olmuyo
yanlız değilsin bizde aynıyız inşallah gelen olur giden olmaz hepimiz için
canım sen preseedden bahsediyorsun ben onu kullandım fos çıktıinşallah sende tutmuştur adet günlerimiz aynı gibi bakalım inşallah vardır bişeyler
her ay bir umutla beklemek gercekten zormuş allahım herkese nasip etsin gecen ay doktora gitdim altdan baktı hic bir sorun olmadığını söyledi ama enfeksiyon için flagyl verdi kullandım bitti folik asit içiyorum şimdi
kızlar hap kullananların hele ki uzun süre kullananların biraz sabretmesi gerekiyor biraz uzayabilyormuş.
bir de iltihap sorunu olanlar benim gibiiltihap kurutmaya çalışsınlar .çünkü sperm iltihapla karşılaşınca ölüyor.
bir de yumurtlama günümüzü iyi bilmemiz gerekiyor.onun dışında olmuyor ; ama biz de denk getirmediğimizi bilmeden neden olmadı deyip üzülüyoruz.bunlaın hepsi faktör...
benim ilk zamnlar olmadı günüme denk gelmedi herhalde ama bir de idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaçları kullandım kurutmuş olmalıki hemen hamlie kaldım fakat çok erken kaybettim.6 ay korundum tekrar yaşamayayım toparlanayım diye...kaç denemedir olmuyor .ama bende yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve eşimin yanında değilim o yüzden kaçırıyoruz bereketli günleri diye düşünüyorummesela haftasonu buluşacağız ama benim yumurtlama günlerim bu iki gündür başlamış durumda farkındayım..napalım nasip...
hadi ya o kadar da umutla kullanmıştım tüh.Eğer hamile kalmada işe yaramıyorsa bile ilişki onun sayesinde çok kolay oldu kuruluk vardı bende.Canım sen ne kadar kullandın presedi.Tıbbi bir engel varsa da işe yaramıyor.Yumurtlamam perşembe günüydü çok iyi değerlendirdik ama şuan hiçbir belirti yok belirtiler döllenmeden kaç gün sonra ortaya çıkıyor acaba?
Offf off nedır bu durumumuz rabbım hepimize nasıp etsın hayırlı evlatlar versın inşallah ilacı bıraktım adet oldum nisan ayından beri denıyoruz henuz bı sonuc alamadım bu ayda umudum yokbende bı konu actım yorumlarını beklıyorum lutfen arkadasım ınsallah senınde olur hayırlısıyla ıyı haberlerınızı beklıyorum :)
canım ne kadarlık evlisin ??????
8 aylık evliyim
canım ben 2 sefer kullandım güzel bi kayganlaştırıcı ama bilemem tabi nasip işidir inşallah sende olur bizde mutlu oluruz bende engel yoktur inşallah çünkü 2 sefer dr gittim şükürler olsun rabbime bişeyin yok dedi. Canım öyle hemen belirti başlamaz yumurtlama gününden bi hafta sonra yanlış bilmiyorsam rahim içine düşüyor en iyisi adet gününü bekle ne zaman adet günün??????
çok şükür canım bir engel yoksa umarım tez zamanda hamile kalırsın.bende gebelik öncesi muaynemi,hormon testlerini ve eşimin sperm testini yaptım hepsi normal.rahim filmi kaldı sadece.canım daha yumurtlayalı perşembe bir hafta olacak inşallah dediğin gibidir.adet günüm 27 haziran.ama beklemek çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?